Пач
Пач
Може ли пача в които има германското първенство и емблемите на англииското ?
Re: Пач
Ами незнам играя пес от много скоро и нищо не и разбирамMuSTaKa написа:Ъм.... пач или само Option File?

-
- Обратна връзка:
http://www.speedyshare.com/135798543.html
Дърпаш това и го слагаш в папка: My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/Save/Folder 1
Приятна игра
Дърпаш това и го слагаш в папка: My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/Save/Folder 1
Приятна игра

Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
СтанаMuSTaKa написа:http://www.speedyshare.com/135798543.html
Приятна игра

Ми би трябвало да имаш една папка kitserver(която да е преместиш там където ти е играта),след това e разархивираш в папката stadiums в GDB(това е пак в папкката kitserver),ако се разархивира на папка вземи всички папки от evolution stadiumpack и ги премести в stadiums,дано да си ме разбралNikolay написа:Искам и аз да ви попитам нещо за пача "PES 6 Evolution Patch 1.1" тъй като наскоро започнах да играя PES.Та въпроса ми е къде трябва да разархивирам "evolution stadiumpack"

-
Да разбрахте и го направих,но резултат нулев.В смисъл нямам нови стадиони в играта.Днес си свалих и ст."Васил Левски" разархивирах го в d:\път към играта\kitserver\GDB\stadiums , но пак го нямам в играта.Някой знае ли от какво може да е и евентуално как мога да си ги вкарам в играта.Ааа може ли да е от това че си изтрих текстовия докомент (map) от папката (stadiums) 
Edit: Това се отнася за всички папки от GDB.В смисъл няма нищо ново в играта нито нови бутонки,нито нови топки....

Edit: Това се отнася за всички папки от GDB.В смисъл няма нищо ново в играта нито нови бутонки,нито нови топки....
Nikolay написа:Да разбрахте и го направих,но резултат нулев.В смисъл нямам нови стадиони в играта.Днес си свалих и ст."Васил Левски" разархивирах го в d:\път към играта\kitserver\GDB\stadiums , но пак го нямам в играта.Някой знае ли от какво може да е и евентуално как мога да си ги вкарам в играта.Ааа може ли да е от това че си изтрих текстовия докомент (map) от папката (stadiums)
За стадионите е от него,но по принцип като слагаш нови стадиони след това трябва да преинсталираш kitsever и да го инсталираш на ново за да ти се появят.Топките,екипи стадиони и прочие се пускат от бутона PAGE DOWN
Да така е, ама човек mapa e задължителен ако искаш една перфектна програмка за по лесно вкараване на лица,коси,стадиони,обувки,и топкиCSKARA написа:Nikolay написа:Да разбрахте и го направих,но резултат нулев.В смисъл нямам нови стадиони в играта.Днес си свалих и ст."Васил Левски" разархивирах го в d:\път към играта\kitserver\GDB\stadiums , но пак го нямам в играта.Някой знае ли от какво може да е и евентуално как мога да си ги вкарам в играта.Ааа може ли да е от това че си изтрих текстовия докомент (map) от папката (stadiums)
За стадионите е от него,но по принцип като слагаш нови стадиони след това трябва да преинсталираш kitsever и да го инсталираш на ново за да ти се появят.Топките,екипи стадиони и прочие се пускат от бутона PAGE DOWN
http://www.speedyshare.com/123989491.html
Влизаш във папката на kitserver и имаш една бяла иконка setup натискаш върху нея чво даваш remove и след като се деинсталира даваш install
-
Пичове мерси много подкарах пача
, но не мога и не мога да си добавя националния стадион.Свалих си го от тук в някоя от темите имаше линк,поставих го в D:\път към играта\kitserver\GDB\stadiums.След това преинсталирах kitserver-a но не става. 

-
Написа ли го в мап-аNikolay написа:Пичове мерси много подкарах пача, но не мога и не мога да си добавя националния стадион.Свалих си го от тук в някоя от темите имаше линк,поставих го в D:\път към играта\kitserver\GDB\stadiums.След това преинсталирах kitserver-a но не става.

Напротив поне при мен ако не впиша стадион в мап-а никога не ставаНиКи написа:не е нужно да е в мапа. В мапа са домакинските стадиони(имам десетина бразилски стадиона които не са в мапа и пак ги има в играта). Явно не е направил нещо както трябва.

-
MuSTaKa написа:http://www.speedyshare.com/135798543.html
Приятна игра
Ghost Rider написа: Да така е, ама човек mapa e задължителен ако искаш една перфектна програмка за по лесно вкараване на лица,коси,стадиони,обувки,и топки
http://www.speedyshare.com/123989491.html
Момчета супер много ви се моля, ако можете да ми качите архивите от тези линкове, защото ми пише, че са изтрити.Черпя квото кажете за услугата