Струва ли си...

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 6
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
spektarm

Струва ли си...

Мнение от spektarm »

Струва ли си да си купя оригиналната ПЕС 6 (която хич не е скъпа), за да играя онлайн и дали още съществуват сървърите им, а и дали ще мога да играя с приятели (примерно както е на ПЕС 4 - директно с човека, а не в разни стаи и публични сървъри). :?:
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Струва ли си...

Мнение от AntrAcsA »

spektarm написа:Струва ли си да си купя оригиналната ПЕС 6 (която хич не е скъпа), за да играя онлайн и дали още съществуват сървърите им, а и дали ще мога да играя с приятели (примерно както е на ПЕС 4 - директно с човека, а не в разни стаи и публични сървъри). :?:
Ако питаш мен .... ДА !! ПЕС 6 предлага перфектен онлайн режим !!! Няма да споменавам че лаг почти , да не кажа изобщо не съществува , предлага и 2 vs 2 режим , който ми е любим и от една година вече от както имам оригиналната игра го играя почти всяка вечер :) Има сървари , в които отделно има лобита а в тях може да си направиш стаи ,може да слагаш парола на тях и да я дадеш на твоя френд и да си играите двамата , или пък да дадеш опцията " Бърз мач " - тогава играеш с произволен човек , който и той е дал тази опция ! Също така има " Competition " има разнообразни турнири и даже има турнир в който играеш с МЛ отбора си :) , Когато побеждаваш в 1х1 режим трупаш рейтинг, съответно се издигаш в по горна дивизия, слеят се колко гола вкарваш и допускаш , при победа също трупащ точки , независимо дали е от 1х1 или 2х2 . Хубавото на сърварите е , че връзката зависи само и главно на пинга межу потребителите , демек е на принципа на p2p , ако сте вързани в лан мрежа и играите в сървара връзката ще ви е перфектна . Онлайн режима на ПЕС 6 го прави за момента най- добрия и предпочитан ПЕС , доказателство за това е и пачовете , които взеха да излизат по ево уеб за него :) нови екипи , лица , ОФ а и сърварите в последно време са по пълни .
За сърварите няма официална информация кога ще ги затворят. Има много спекулации говорише се че през миналия декември , после през февруари и т.н. но от конами не са дали никаква информация а това ако стане според мен поне месец преди това ще го обявят. А и не вярвам Конами да останат с ПЕС без 2х2 режим.
spektarm

Мнение от spektarm »

Ами много мерси за отговора! Та радвам се, че има още хора, с които ще мога да играя! А по темата за пачовете в Evo-Web - наистина е така, явно е голям интереса, а и както сигурно си ме забелязал съм от доста време там и съм в "крак" с нещата... все пак съм там от октомври 2006. И пак много благодаря - ще я имам игрицата много скоро! ;)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

spektarm написа:Ами много мерси за отговора! Та радвам се, че има още хора, с които ще мога да играя! А по темата за пачовете в Evo-Web - наистина е така, явно е голям интереса, а и както сигурно си ме забелязал съм от доста време там и съм в "крак" с нещата... все пак съм там от октомври 2006. И пак много благодаря - ще я имам игрицата много скоро! ;)

Ами забелязал съм те ;) ти направи яки емблеми на БГ отборите и някои от тях ще влязат в пача ! И да има хора , с които да играеш не се претеснявай Във Франция редовно си има по 400 - 500 човека , аз предпочитам да играя в Германия там варират около 200 , най - много има вечер . Иначе когато си я земеш , пиши на цъкнял няколко мача по 2ки.
spektarm

Мнение от spektarm »

А може ли да ми дадеш някакъв линк (може и на ЛС), от който да си я поръчам (онлайн), че нещо в Пулс*р не намирам. А за друг такъв магазин не се сещам...
CSKARA

Мнение от CSKARA »

В Plesio може и да я има ;)
spektarm

Мнение от spektarm »

Не, няма я. Само за X360, PSP и PS2 я има... :S
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ами в пулсар я имаше за 29.90 но явно се е изчерпала
един колега намери това http://www.pazaruvaj.com/igri-programi- ... 54319.html

Потърси в гугъл може да я намериш и малко по тънко ;)
spektarm

Мнение от spektarm »

В тоя линк е за PSP... А в Гугъл търсих ама безуспешно. Ще питам във форума на Пулсар дали ще има скоро в наличност! :)
vampikkata

Мнение от vampikkata »

spektarm

Мнение от spektarm »

Мерси на всички, поръчах си я вече и до 2-3 дена макс ще си я имам! :party: И само един последен въпрос: нали мога без да преинсталирам цялата игра, само да въведа кода и да си играя онлайн? В смисъл да не загубя пачовете и т.н. :)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

spektarm написа:Мерси на всички, поръчах си я вече и до 2-3 дена макс ще си я имам! :party: И само един последен въпрос: нали мога без да преинсталирам цялата игра, само да въведа кода и да си играя онлайн? В смисъл да не загубя пачовете и т.н. :)
Трябва да я преинсталираш... пачовете след това могат да си ги сложиш няма да има проблеми.. но задължително преинстал с оригиналния СД Кей ;)
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ОРИГИНАЛНИЯ И ПИРАТСКИЯ pes АКО ЗЕМА САМО CD - KEY от оригиналния и го добавя на пиратския дали ще стане и как по нета мога да си я паръчам щото аз живея в Хасково и я няма тука
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

само кода :) нищо друго.. кода е важен !!
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 6”