нз , може БОП да стане от гроба и да ги откраднеdexxxter написа:имам 1 въпрос защо не пуснете лицата които сте направили някъде за да им се радваме всички

нз , може БОП да стане от гроба и да ги откраднеdexxxter написа:имам 1 въпрос защо не пуснете лицата които сте направили някъде за да им се радваме всички
оправи му очото и не се вживявай толкозnicks написа:ииииии.....дами и господа.....най новото лице на nicks - Костадин Хазуров
ами незнам братле . Аз доколкото си спомням не съм инсталирал фотошопа а само го копнах на харда , пуснах си го от иконката и не ми е искало никви ключове и простотии . Пробвай и ти кат мене и дано станеdexxxter написа:от там свалих photoshop и понеже нямах serial key инсталирах само в 30 дневен срок и след като ми изтече срока
ми иска serila за да продьлжа.след като го намерих почнах да инсталирам на ново photoshopa но ми иска autorization code.а сега кажи кво да правя
влез в скайп да вида кво ти излиза и ако мога да ти помогна .dexxxter написа:ами влез и виж какво се появява защото при мен не излизат никакви програми![]()
![]()