pes6 и вградено видео?
pes6 и вградено видео?
смених си компа и вече вместо gforce 4200 ti имам вградено видео intel g965 до 384 мб рам...системата ми е с 2 гб рам и процесор кор дуо на 1.8.... обаче песа сече квото и да правя...не сече супер гадно да не се играе, ама някво куцо сече колкото да не е супер плавно и дразни много....няма значение дали е на супер детайл или е с 640по480...съвети????
-
- BFL Team™
Re: pes6 и вградено видео?
Ами вземи си видео карта !! Вградените карти по принцип са доста слаби , направениса за обикновена работа но не и за игри ! Да не говорим , че използват рамта на РСто и демек щом ти е 385 Рам , а РСто общо има 2 ГБ значи в момента на практика имаш 1640 Рам памет .И те така... купи си някоя видео карта аз продавам Radeon Х 1600 Pro 256 DDR3 / 600 MHz / 1000 MHz - за 99 лв !dilomski написа:смених си компа и вече вместо gforce 4200 ti имам вградено видео intel g965 до 384 мб рам...системата ми е с 2 гб рам и процесор кор дуо на 1.8.... обаче песа сече квото и да правя...не сече супер гадно да не се играе, ама някво куцо сече колкото да не е супер плавно и дразни много....няма значение дали е на супер детайл или е с 640по480...съвети????
Та за вградената ти видео карта ... не се подвеждай , че е 384 рам това не значи че е силна ! Рамта на една видео карта не е чак толкова важна, важно е на на колко големи чистоти , херци е ядрото , херците на памета , битовете на шината и други ред показатели . За това една видео карта с 512 рам може да е 80 лв а друга с 128 рам да е 500 лв !