ПФК Чавдар Етрополе / PFC Chavdar Etropole

Тук ще събираме статистика за отборите от А и Б група.
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
red_or_dead31

Re: ПФК Чавдар Етрополе / PFC Chavdar Etropole

Мнение от red_or_dead31 »

Понеже виждам че тук има фенове на Чавдар, ето го и форума на отбора - http://bgsupporters.net/forum/viewforum.php?f=221
На нас един форум ни не стига, баце. :D
Ще ги превземем всичките! ;)
Galen

Мнение от Galen »

red_or_dead31 написа:Да, за Купата ще се класираме по-напред дори от другият ми любим БГ отбор - ЦСКА. :party:
В Етрополе вече всички чакат Левски, градът си е цесекарски от години и не е истина каква хореография ще има ако се паднем със "сините". :devil:
И аз исках Шумен да бъде такъв град но не е.Нашия е предимно от Левскари :( Но и има и много левскари които са честни обаче в Шумен повечето са тези които гледат да предият някой ЦСКАр или да му направят нещо
red_or_dead31

И аз исках Шумен да бъде такъв град но не е.Нашия е предимно от Левскари :( Но и има и много левскари които са честни обаче в Шумен повечето са тези които гледат да предият някой ЦСКАр или да му направят нещо
Всички знаем, какъв плакат се развяваше "гордо" на Анфийлд през 2005г. - "Шумен мрази ЦСКА!". :giggle:
BaLkI

Мнение от BaLkI »

red_or_dead31 написа:
Всички знаем, какъв плакат се развяваше "гордо" на Анфийлд през 2005г. - "Шумен мрази ЦСКА!". :giggle:
Еми аз не съм почитател на тия неща и заклеймявам такива постъпки,но пък знаем и какво се случваше на "Васил Левски" също тогава на реванша между Левски и Ливърпул...... :shake:
red_or_dead31

Еми аз не съм почитател на тия неща и заклеймявам такива постъпки,но пък знаем и какво се случваше на "Васил Левски" също тогава на реванша между Левски и Ливърпул...... :shake:
Е то сърце не му дава на човек да вика за Левски, щом "сините" играят с Ливърпул .. :S :P
BaLkI

Мнение от BaLkI »

red_or_dead31 написа:
Е то сърце не му дава на човек да вика за Левски, щом "сините" играят с Ливърпул .. :S :P
Абе я да не съсипваме хубавата тема ;) По-добре да си говорим за Чавдар.... ;)
red_or_dead31

Абе я да не съсипваме хубавата тема ;) По-добре да си говорим за Чавдар.... ;)
Прав си, кво да се занимаваме с разни малки жалки отборчета като ЦСКА, Левски и т.н. :giggle: Чавдар си е истината. ;)

Няма млад, няма стар - всеки вика за Чавдар! 8)
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

пфпфпфпффффффффффффффффффффф
ИзображениеИзображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

RiLeCo написа:пфпфпфпффффффффффффффффффффф
Наистина си много красноречив...........
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

"Няма млад, няма стар, всеки вика за Чавдар!" :rofl:
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Резервите на Славия завършиха 0:0 с втородивизионния Чавдар Етрополе в контрола, която се игра на изкуственото игрище на стадиона в Овча Купел.

Най-интересното положение в мача бе в 44-та минута, когато Димитър Воденичаров изпусна дузпа отсъдена за нарушение срещу Мартин Христов.

За белите играха дошлия на проби германец Линдер и сърбите Йованович и Станкович. Шансовете им да бъдат привлечени в първия състав не са големи.

Основния състав на „белите” ще направи утре спаринг срещу Миньор Перник от 13.30 на изкуственото игрище в Овча Купел.
Изображение
Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

to6kobg написа:Резервите на Славия завършиха 0:0 с втородивизионния Чавдар Етрополе в контрола, която се игра на изкуственото игрище на стадиона в Овча Купел.

Най-интересното положение в мача бе в 44-та минута, когато Димитър Воденичаров изпусна дузпа отсъдена за нарушение срещу Мартин Христов.

За белите играха дошлия на проби германец Линдер и сърбите Йованович и Станкович. Шансовете им да бъдат привлечени в първия състав не са големи.

Основния състав на „белите” ще направи утре спаринг срещу Миньор Перник от 13.30 на изкуственото игрище в Овча Купел.
Ето,че пак показахме,че сме един от най-добрите отбори в Б-група(а и не само в нея :) )И само Чавдааар,алееее!Догодина сме в А-група,да му мислят цска и Левски....... ]:)
НиКи

Мнение от НиКи »

баткаа, нищо лично ама обърни внимание на думата резервите на Славия :D
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
red_or_dead31

Ето,че пак показахме,че сме един от най-добрите отбори в Б-група(а и не само в нея :) )И само Чавдааар,алееее!Догодина сме в А-група,да му мислят цска и Левски....... ]:)
Така е, Чавдар като на шега си стана много сериозен клуб. И абсолютно непредсказуем, никой не може да каже докъде ще стигнем .. ;)
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:баткаа, нищо лично ама обърни внимание на думата резервите на Славия :D
Вярно е,че играха с резервите,но самият факт,че за около месец и половина Чавдар беше поканен за контроли последователно от Левски и Славия,говори много.Все пак това са два от най-силните тимове в България,а до преди две-три години,когато бяхме в Окръжните дивизии играехме с колоси като Мътивир и Рома(Роман).Мисля,че няма нужда от повече коментари.
chonin

Мнение от chonin »

red_or_dead31 написа:
Така е, Чавдар като на шега си стана много сериозен клуб. И абсолютно непредсказуем, никой не може да каже докъде ще стигнем .. ;)
Ще стигнете до там, до където сте стигали и до сега:
Най-добро класиране:
второ място в Югозападна “В” група: 2006/07 г.
шестнадесетфиналист в турнира за Националната купа: по това време официалното наименование е Купа на Съветската армия - 1972/73 г.

За 85 години история, на отбор от такова градче са си наистина огромни успехи.. ;) :giggle:

п.п.red_or_dead31, имам един въпрос директно към теб..ти, последно, на кой отбор си фен ? ЦСКА, Етрополе..че даже и аватар на тва заклето говедо си си сложил...не ми ясна работата нещо... :^) :wasntme:
НиКи

Мнение от НиКи »

чонин вярно че Чавдар няма големи успехи, обаче честно да ти кажа едва ли Локото щеше дори да влезе в А група, да не говорим да стане шампион, ако не беше оная далавера да замести Велбъжд Кюстендил, което така и не разбрах защо стана. Не се обиждай.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

chonin написа:
red_or_dead31 написа:
Ще стигнете до там, до където сте стигали и до сега:
Най-добро класиране:
второ място в Югозападна “В” група: 2006/07 г.
шестнадесетфиналист в турнира за Националната купа: по това време официалното наименование е Купа на Съветската армия - 1972/73 г.

За 85 години история, на отбор от такова градче са си наистина огромни успехи.. ;) :giggle:

п.п.red_or_dead31, имам един въпрос директно към теб..ти, последно, на кой отбор си фен ? ЦСКА, Етрополе..че даже и аватар на тва заклето говедо си си сложил...не ми ясна работата нещо... :^) :wasntme:
Ееее бате много си отворен бе!Ти колко пъти си гледал мачове на Чавдар и изобщо,освен тия работи,дето си ги написал,какво знаеш за отбора?Аз съм роден в Пловдив,и доколкото си спомням Локо бяха по долните дивизии,а в А група бяха Левски(Кн) докато след това нещо стана и.....Велбъжд отиде в небитието,а Локо изведнъж стана фактор в първенството ни.Не е нормално да се подиграваш,защото ако не беше тая "обмяна на идеи" с Кюстендил,сега вие също щяхте да сте на нивото на Чавдар.
red_or_dead31

Фен съм и на ЦСКА, и на Чавдар. Ако играят помежду си, ще бъда неутрален. :)
Иначе Чилика си е наше момче армейче, нищо че игра при говедата, познавам го лично ;)
chonin

Мнение от chonin »

BaLkI, НиКи ... не ми говорете въобще за Велбъжд Кн, това е история от новото хилядолетие. Колкото и странно да ви прозвучи, аз лично предпочитам сезон 2003-04 да бяхме завършили на 2ро място...лични причини.
В случая коментирам ИСТОРИЯта на Чавдар, която (без да се обиждате..хаха) е на светлинни години от тази на Локо Пд. ;) Каквото и да си говорим Локомотив Пловдив е име в българския футбол...може да не е от най-големите, но е такова. За това говори и 6тото място във Вечната ранглиста на А група. ;)

п.п.Темата е за Чавдар..не ми говорете за Локо Пд, за Велбъжд и т.н.

п.п.2 Ем, да BaLkI, много съм отворен.. :blush: :)
Публикувай отговор

Обратно към “Помогни на BFL Team”