Бате ,чесно не те разбирам защо искаш БАН ,при положение ,че не си го заслужил ? Обясни ми защо ? На никой ,който не е заслужил няма да слагам банancho написа:Здравейтетова е може би последната тема и последния пост които пускам...Темата е адресирана до Левски_форевър щото само той от екипа знае за какво става на въпрос....Та казах на Макавели да ти каже тези дни да направиш онова нещо ама той явно не го е направил (
) и тъй като скайпа ми се е*е в гъзЪ,а на ЛС-тата даваш един и същ отговор-те моля НАПРАВИ ГО!
Не обясни или аз непомня ..ancho написа:май в скайп обясних..
НиКи написа:а аз искам да го помоля да ми махне бана по IP. Аз и така мога да влизам обаче така зарежда по бавно и ще ми е много по удобно ако ми махне бана.
Е разясни малко и за нас другите де. "Направи това, където той ти го е казал, ама той явно не ти го е казал..." Като темата е адресирана до Благо, пиши му по Скайпа или на ЛС.ancho написа:Здравейтетова е може би последната тема и последния пост които пускам...Темата е адресирана до Левски_форевър щото само той от екипа знае за какво става на въпрос....Та казах на Макавели да ти каже тези дни да направиш онова нещо ама той явно не го е направил (
) и тъй като скайпа ми се е*е в гъзЪ,а на ЛС-тата даваш един и същ отговор-те моля НАПРАВИ ГО!
Ами ако си кажеш ip-то ще е добре...НиКи написа:пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите![]()
П.П. Сори че досаждам ама искам отговор
В администраторското меню в банове нямате ли една таблица с баннати абонати?Levski_forever написа:Ами ако си кажеш ip-то ще е добре...НиКи написа:пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите![]()
....Той е баннат по АйПи а не по име.....и като незнам кое му е ip-то как да хана бана ..Galen написа:В администраторското меню в банове нямате ли една таблица с баннати абонати?Levski_forever написа:Ами ако си кажеш ip-то ще е добре...НиКи написа:пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите![]()