За или против емотата?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Galen
За или против емотата?
Е?Какво мислите за тях?
Ако някой незнае какво представлява емото да изгледа това клипче http://vbox7.com/play:57641193
Ако някой незнае какво представлява емото да изгледа това клипче http://vbox7.com/play:57641193
-
НиКи
-
Galen
Re: За или против емотата?
Не са само гейове.Те са мазохисти и психично болни.Кой нормален човек ще си реже вените и ще си драска тялото с нож?НиКи написа:Прости гейове
-
MrDeqn
Пълна тъпотия... Толкова много грим блъскат при това черен и заприличат на вампир 
-
Snoop DoG-iZle
Пълни педерасти 
-
veso00levskaria
Против , но чесно да ви кажа са безобидни
некви педерастчета .... от Пънкари , Скинари и Метали може те е страх , ама от тея 
-
XaXo
Против,разбира се! 
-
Dimebag
Значи емо някой го приемат, да слушаш метъл, за други е да си изкрайзал и да се самоунищожаваш...
Попринцип емото (англ. emo, което би трябвало да се чете имо) са гримиращи се идиоти, които се обличат в черни парцали, косите им са боядисани в черно и са зализани, слушат предимно ню метъл и са хипер затворени в себе си и често реват или крещат без видима причина, режат си вените.
Как няма да ядат лабут по цял ден?
-
klamer4o
- Обратна връзка:
1. Не се чете имо, защото идва от ЕМОушънъл! (emotional)Dimebag написа:![]()
което би трябвало да се чете имо) са гримиращи се идиоти, които се обличат в черни парцали, косите им са боядисани в черно и са зализани, слушат предимно ню метъл и са хипер затворени в себе си и често реват или крещат без видима причина, режат си вените.
Как няма да ядат лабут по цял ден?
2. Не слушат метъл, а емо, това е стилът, от който са се родили и тия зализаните...

-
Dimebag
1.Не е баш така, но както и да е
2.Теехния стил много прилича на ню метъл, а ню метъла е същата боза.Лично аз не ги различавам, понеже и двете са безцелни по текстове, освен това и звученето е сходно.
Иначе тез животни попаднат ли на улицата ядат бой от всеки.Не знам, изглеждат ми много нелепо.На някой му хрумнало да се залиже и да се гримира и дай всички наред
Twisted Sisters се гримираха и се обличаха като жени още 80-те, създадоха травеститството и направиха известна педалщината, въпреки, че всичките от групата си бяха хетеро.
Блекарите от нов вид и те се гримират, ама за да изглеждат като болни и полу-мъртви.
А защо се гримират емотата?
За съжаление няма емо във форума да ни изясни.Но все пак тез изроди хабер си нямат от готини игри кат FIFA и PES
2.Теехния стил много прилича на ню метъл, а ню метъла е същата боза.Лично аз не ги различавам, понеже и двете са безцелни по текстове, освен това и звученето е сходно.
Иначе тез животни попаднат ли на улицата ядат бой от всеки.Не знам, изглеждат ми много нелепо.На някой му хрумнало да се залиже и да се гримира и дай всички наред
Twisted Sisters се гримираха и се обличаха като жени още 80-те, създадоха травеститството и направиха известна педалщината, въпреки, че всичките от групата си бяха хетеро.
Блекарите от нов вид и те се гримират, ама за да изглеждат като болни и полу-мъртви.
А защо се гримират емотата?
За съжаление няма емо във форума да ни изясни.Но все пак тез изроди хабер си нямат от готини игри кат FIFA и PES
-
vili4kata
- Обратна връзка:
Ами аз нямам мнение. И за и против.
В смисъл улигофрени са, ама има и яки емота :naughty:
-
klamer4o
- Обратна връзка:
-
XpucTo
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
[BFL]Mancho_United
Нема обиждате метъла с тия парцалчовци уе ей !
Тва си е наказание - да си емо..
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
ZhivkoBGR
- BFL Team™
1.Стига да са хубави!klamer4o написа:Емо момичетата са ми слабост...![]()
Ама момчетата са педераси отсякъде...
2.
-
vili4kata
- Обратна връзка:
Да, момчетата са пълни изроди. Иначе има някои момичета, дето са егаси....ZhivkoBGR написа:1.Стига да са хубави!klamer4o написа:Емо момичетата са ми слабост...![]()
Ама момчетата са педераси отсякъде...
2.
-
Davidcho
-
ochko
- BFL Team™
Аз съм малко такъв човек, че мразя всичко, което е различно от мен по отношение на обличане и държание. Не харесвам метълите, не защото музиката им е отвратителна, а това че те правят такава показност... "Виж те ме, аз съм метъл, мириша на лайна, ама съм в черно, ама съм дет"... ОК бе! Слушай си кот си искаш, ама недей ми натрапва изрудската си култура. Това се отнася и за всеки друг стил. Обличай се нормално, дръж се нормално пък си слушай каквото искаш. А тия емота... еми те просто объркани деца. Я да яде два-три пъти бой, ще заебе гримове, ще заебе прически...
-
[BFL]Mancho_United