Xaugyk написа:Браво!Важното е че работи.Явно май сам си се оправял за всичко.Останалата част от БФЛ-Тийм май са зае.али патча.Разбирам че всеки си има лични ангажименти а други вече не им се занимава това добре но не мога да разбера как Светлио няма време за БФЛ-Патча но има време да прави стадионите на чужди отбори и по чужди форуми да е активен а тук ни вопъл ни стон...Във форумът на сокергаминг има и още хора от БФЛ които се занимават с лица и други работи но не се включват в патча а ходят да подлизурстват на чужденците и да им изпълняват желания от сорта направи този стадион направи това лице...Ето това не ми харесва.Светлио може да се обиди сега но това ме дразни и нямаше как да не изразя мнение.
П.С Весело посрещане на новата година!
Няма проблем, въобще не се обиждам

. Ще ти обясня причината поради, която не ми се занимава вече с патча за БФЛ. Мисля, че от 2005 до 2010 достатъчно много съм направил за БФЛ и просто след 2010 вече не ми се занимаваше. Това е като във футбола играеш определен период и след това край. Идват нови хора, които са по-мотивирани и те продължават. Естествено не бих отказал да дам някой друг съвет, ако някой ме попита. А и след патча през 2010 бях малко разочарован от оценяването на това, което направихме и това е един вид демотивация. Лично мое мнение е че БФЛ 2010 е най-сполучливия ни проект. Един съвет към тези които ще играят БФЛ 13 - радвайте се на това което има, защото с заядливи коментари от сорта "Абе БФЛ вие нищо не сте направили бе" демотивират страшно много и рискът от това Доминатора и други като него да сторят това което направих 2010 е много голям.
За стадионите ще направя 3 Български стадиона, което мисля че не е никак малко, за сравнение във форума който казваш съм завършил само 1 и когато имам време правя нещо по още 2-3 стадиона, които аз съм решил, че ще направя. Освен това, благодарение на това, че отвреме на време помагам на хората там, за втората версия може да има една много хубава изненада

. Другата причина е, че няма как да се добавят нови стадиони, а става само със заместване на тези които съществуват и замяна на 16 стадиона ще е малко глупаво.
П.С.
Пак казвам, че според мен липсата на тези които бяхме преди не се усеща, благодарение на Доминатора и да не забравяме Живко с това което винаги е правил за БФЛ. Сигурен съм че патча ще е уникален.