Чакам многото хора, които разбират от едитване на ФИФА да заповядат в екипа на БФЛ. Пишете тука какво можете да правите с какво го правите и как го добавяте в играта. Благодаря!Rubo написа:Добре е, разбирам че нямате нерви, ама при положение, че има толкова много хора, които биха могли да помогнат и имат желание до колкото виждам ти искаш всичко да си направиш сам... ето примерно има някъв друг бг патч, който няма такива лица като вашите или стадион, ама все пак се опитват хората да направят нещо. Може с тях да се опиташ да направиш нещо съвместно или работите, които правиш да ги пускаш на малки патчове или на cmp, всеки да си прави каквото иска по играта и да си я бара там... Мълча си повечето пъти, ама много ви се чудя на мисленето и действията... като има други дето се опитват да направят нещо нямат лоши намерения, не искат и не могат да ви изядат хляба, всичко се прави доброволно и за без пари... какво толкова деление правите и каква йерархия следвате и т.н. не знам...
Edit: И сега следва редовния номер с мълчането нали... това си го обяснявам като премълчаване на истината и липса на отговор... Все ми е едно за един бан, който сигурно ще последва след написаните от мен по-горе работи, ама просто и да го знаете, трябва да го прочетете от друг...
Мен никой не ме е учила кое как се прави. Имах желание и се научих сам! Предполагам и другите които са останали в екипа, а и тези които са били, ще кажат същото.Rubo написа:Ами човек, аз не говоря за мен принципно на мене ми се изгуби желанието да се занимавам с такива работи след вашето повтаряне, че никой не разбира нищо... Има хора, които се опитват да направят нещо и им трябва побутване... Виж другите сайтове, примерно fifa-evo или soccergaming как са, форумите им са пълни с туториали и обяснения кое как се прави... Тука не съм видял такова нещо, освен пред дето бяхте тръгнали да правите BFL Academy и накрая не знам защо замря...
Какъв паТч?enjoythegame написа:Здравейте, можете ли да ми кажете с коя програма може да си направя пач за ФИФА 13. Благодаря ви предварително.
Двама или в най-добрия случай трима души не можеме да правиме патч за ФИФА с Българските отбори. До ФИФА 10 бяхме минимум 10. Какво повече трябва да добавя. Ето сега каня хора в екипа, но с условие, че трябва да разбират поне малко от едитване на ФИФА и да знаят поне Photoshop.Rubo написа:Добре е каквото искате правете тогава... ама и на теб не ти е дошло от небето нали??? Има хора, които им е по-трудно да се ровят по-другите форуми, защото не знаят добре език и т.н. Като сте се учили сами това не означава, че трябва да се държите като шефове и да гледате скиптично към другите и да не казвате нищо... Няма смисъл да ви убеждавам повече и да пиша, правете каквото искате и каквото прецените за добре.