BFL FIFA 12 Release
-
Re: BFL FIFA 12 Release
И оправете екипа на Левски-на шортите няма буквата "Л"! От едната страна е номерът на футболиста, от другата е емблемата на Найк. Това е. Буквата "Л" е само на фланелката.
Ти си любовта,
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
-
- Обратна връзка:
Защо на една част от българските играчи в "А" група пише, че са от Хърватия?!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
спечелих купата после нито супер купа има нито лига европа 

-
Играта мисли логично... Берое и купаberoe1916pow написа:спечелих купата после нито супер купа има нито лига европа

-
ся пък първия мач за купата и винаги ме изкарва от играта
за evelinho _!_
за evelinho _!_
-
- Обратна връзка:
Изиграх един сезон, като в края на 3 пъти се случи да ме изхвърля от играта повреме на мач.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Момчета няма смисъл да пишете тук за проблеми от сорта на изхвърляне от играта ,лагове ,проблеми с резолюцията и контролите ,бфл патча със сигурност не е причина за това (има други бъгове с който са запознати предполагам и ще отстранят ) ,просто играта е тотално сдухана тази година ,ако мога така да се изразя и прави какви ли не проблеми при всекиго различни .
Ето може да видите http://segmentnext.com/2011/09/28/fifa- ... nce-fixes/ за какво говоря ,каквото може е казано как се оправя но за повечето проблеми все още се търсят решения .
Ето може да видите http://segmentnext.com/2011/09/28/fifa- ... nce-fixes/ за какво говоря ,каквото може е казано как се оправя но за повечето проблеми все още се търсят решения .
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- Обратна връзка:
Питам, щото преди да сложа патча не ми се беше случвало да ме изхвърля. Не знам, може и от самата игра да е.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Не е редно да се заяждаме тук,но ти на кой отбор си фен????Какъв си ти,че да коментираш Бероеevelinho написа:Играта мисли логично... Берое и купаberoe1916pow написа:спечелих купата после нито супер купа има нито лига европа![]()
![]()

Наш'та Стара Загора,
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
как се става шампион на беройски стадион!
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
как се става шампион на беройски стадион!
-
flaboy... имам няколко въпроса към теб...нямам нищо против пача,даже се кефя много!!!така,иначе към въпроса ми братле,като си такъв разбирач,що играта преди да сложа пача не ме изхвърляше???и що не направиш ти една игра да те видя дали ще я направиш перфектна без бъгове??? и да ви кажа нещо,хора !!!в този свят рядко има съвършени неща!!!
-
хахахха ,аз ако бях разбирач дали щях да чакам някой да даде отговор с решения за проблемите ,а ако се замислиш малко линка които съм дал по горе не е Български и там са описани всички по генерални проблеми на играта за каквито се оплакват повечето тук и не ми се вярва и там да имат инсталиран Бг патч ,че да им прави проблеми
,а за това че всички игри си имали бъгове да те питам аз нещо - Ти предишни версии на Фифа инсталирал ли си или за пръв път играеш Фифа ? .Защото аз не помня до сега да е имало такъв зор да си подкараш играта без да ти се налага да инсталираш сумати глупости ,да влизаш къде ли не и да променяш какво ли не за да тръгне .от тази гледна точка казах че е бъгава (абе ташак работа) иначе играта си е перфектна даже ...ако я подкараш

You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Има ли някакъв патч с песни на агитките на всички отбори от А група???
Ще има ли втора версия на патча ?
Ще има ли втора версия на патча ?

-
Абе да попитам правя си трансфери между отборите , но след това като започна кариерата , не са запаметени и всичките трансфери са изтрити може ли някой да ми каже защо
-
- Обратна връзка:
М да и при мен го има този проблем, както и годините на някои български футболисти са объркани, но това поне може да се поправи.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Може и дано да се оправи, както и националността, постовете и скиловете на играчите, защото тази година е обърнато малко повече внимание на количеството, отколкото на качеството. 

-
- Обратна връзка:
Играта незнам дали мисли логично, ама тебе май те няма в тая сфера.evelinho написа:Играта мисли логично... Берое и купаberoe1916pow написа:спечелих купата после нито супер купа има нито лига европа![]()
![]()

-
Ще има ли в.2 и кога, никой нищо не казва? 

http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
За 2-ра версия би трябвало да има , но Доминатор не е писал още , аз тъка и не получих отговор за моя бъг правя си нови играчи на по 20-23 години , но след като започна кариерата ги няма някой може ли да ми каже защо .
Същия е и резултата когато направя трансфери от едни клубове в други (размяна на играчи) и когато започна отново кариерата кат треньор същия резултат тима един и същ
Същия е и резултата когато направя трансфери от едни клубове в други (размяна на играчи) и когато започна отново кариерата кат треньор същия резултат тима един и същ

-
А бе човек ти..., леле боже. Айде не искам да те обиждам,но като почваш Кариера отдолу има опция ,амй беше Squad или нещо подобно и го слагаш да ти е на Current Customised и даваш ОК и готово... Даже някой беше написал на миналата страница мисля,ама значи не се научихте да четете назад дали някой не е обяснил тоя проблем!biohazard написа:За 2-ра версия би трябвало да има , но Доминатор не е писал още , аз тъка и не получих отговор за моя бъг правя си нови играчи на по 20-23 години , но след като започна кариерата ги няма някой може ли да ми каже защо .

-
Привет на всички,искам само да искажа искреното си възхищение,и благодарство на Екипа на БФЛ,който толкова години все не ни оставяше без пач,поклон пред вас момчета,и искам само да си спомним до преди 3/4 години като излезеше Пач,се изписваха по 20/30 страници с коментари,всички чакахме с нетърпение,стояхме само из форума и рефрешвахме през 1 минута,да не би да е излезнал пач,а сега. . .вече и 4 страници да се изпишат са много,е хубави времена бяха (bow)
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!!
²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!

----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!