Христос Воскресе! Много мир и любов в сърцата ви, здраве и благоденствие за семействата ви!
Относно малките неточности, бих казал, че изпадате в подробности! Тези неща вероятно ви правят впечатление, защото играете фифата и пача БЕЗПЛАТНО! Трудно е да се изпипа всичко до съвършенство, но не и невъзможно. Аз също желая да има всички лица на играчите от Б група, но уви... МОля линк към сайта от който са правени снимките на играчите от Нефтохимик(не съм от Нефтохимик) за да понаправя за другите отборчета, ако мога. Ако има следващ пач, там нещата може да са дооправени

Все пак хората влагат от свободното си време за да ни радват с подобни пачове и никой не претендира за 100% фабрична точност и качество! Относно ШЛ в Бгрупата, може просто да пропуснете 2 мача за квалификация или да ги изиграете просто за тренировката

и после спокойно да си преминете в А групичката

Относно плейофите ме интересува, защотот беше спомената в обясненията на ДОМИНАТОР, но в резюмето на пача никъде не е съобщено.
ИМаше едно много добро предложение някъде из форумите, относно членовете на бфл-тийм за да представят на високо ниво пред ЕА желанието на българските фенове за внедряване на българската лига и подгрупи. Все пак сме в Еврозоната и мисля, че всички страни до една трябва да имат представителност във футболните симулатори! Друг е въпросът, че това зависи и от нивото на футбола и способностите на футболистите ни в БГ за да го изкачат до високо ниво в ранглистите на първенствата!