Ем , преди неми го правеше този проблем (говоря горе-долу когато излезе пача) , но сега като играя и изведнъж ми излиза ????DoMiNaToR написа:JoJko написа:Аз искам само да оправите проблема със изхвърлянето от играта защото наистина това е най-неприятното от първата версия, а вече каквото се направи друго все ще е добреsiska93 написа:И аз искам този проблем да се оправи да не ми излиза от игратааа??Къде и кога се появява този проблем?Diesel написа:При мен също се появи този проблем
BFL FIFA 12 Release
-
Re: BFL FIFA 12 Release
-
Да бе!Проблеми имате само в главите си...На мен нито един път не ми е падала.Не ги слушай.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Като играя с цска и играя 3-4 мача и излиза от игратаJoJko написа:Ем , преди неми го правеше този проблем (говоря горе-долу когато излезе пача) , но сега като играя и изведнъж ми излиза ????DoMiNaToR написа:JoJko написа:Аз искам само да оправите проблема със изхвърлянето от играта защото наистина това е най-неприятното от първата версия, а вече каквото се направи друго все ще е добреsiska93 написа:И аз искам този проблем да се оправи да не ми излиза от игратааа??Къде и кога се появява този проблем?Diesel написа:При мен също се появи този проблем
-
Сложете новата емблема на Локо Пд -
-
Добър ден от мен.Нека попитам само, този пач ще съдържа ли и зимните трансфери от западна Европа или само от БГ.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Вече казах. Да.todorakis написа:Добър ден от мен.Нека попитам само, този пач ще съдържа ли и зимните трансфери от западна Европа или само от БГ.
-
Ще има ли някакви шотове от версия 2 ? По - специално ме интересува Литекс 

-
А мен от ЦСКА__SaNd1__ написа:Ще има ли някакви шотове от версия 2 ? По - специално ме интересува Литекс

-
По принцип не пиша, но следя коментарите. Искам да кажа, че пача го ползвам от както излезе и до сега не ми е правил проблеми. Може би 2 или 3 пъти нямам спомен. Не знам защо така ви изхвърля. Пача е много добър и с нетърпение очаквам да излезе втората част 

-
незнам пич но аз като играя цска-монтана и ме изхварля от играта щто така нзенамivelin123 написа:По принцип не пиша, но следя коментарите. Искам да кажа, че пача го ползвам от както излезе и до сега не ми е правил проблеми. Може би 2 или 3 пъти нямам спомен. Не знам защо така ви изхвърля. Пача е много добър и с нетърпение очаквам да излезе втората част

-
Проблемите с изхвърлянето са си лично от вашия компютър. Аз от както съм си инсталирал БФЛ патча ме е изхвърлило само 2 пъти,а и аз после разбрах проблема и той въобще не беше от патча, а от сейфа ми. Така, сега и аз имам няколко въпроса по патча. Тъй като съм заклет фен на Левски ще помоля при играчите на Левски да сложите следните наши юноши (някои от които бяха в групата срещу Локо Сф) : Вутов, братята Цоневи, Чаворски, Попадийн и Жак Коен. Успех и се надявам утре най-късно патча да е готов. 

-
Здравейте! При мен също имаше 2-3 изхвърляния за купата на бг, но до там! Всичко по първата версия на Пач-а работи много добре до сега. Поздравления още веднъж за Доминатор и бфлтеам! Искам да изкажа мнение по втория пач, който очакваме с нетърпение. Наред с всички неща свързани с актуални трансфери, лица и песни на агитките, мисля е много много важно, но според мен и много трудно да се интегрират реалните стадиони на Бг отборите. Ако успеете Доминатор и компания да постигнете това ниво на реализъм от пач-2010г. свързано с българските стадиони, ще бъде уникално преживяването! Успех Ви желая и лично се надявам да откриете начин да интегрирате реални бг-стадиони във втората версия на пач-а.
-
На фона на всичко останало и важно, проблема с различната националност по мое скромно мнение бледнее! Не ми е направило впечатление до момента, но ако има начин това да бъде поправено за да са удоволетворени напълно изискванията на всичко, ок,, 

-
ВАЖНО!!!
Доминатор,да знаеш,че Сержиньо Грийн официално днес е напуснал Левски. Сините заминават на лагер в Правец без него. Най-вероятно вече е освободен. А ето и групата от 26-те футболиста за лагер на Левски в Правец, според мен тези футболисти трябва да са в БФЛ патча (6-ма от тях са юноши).
Ето пълният списък с играчите на Левски: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Димитър Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Даниел Димов, Тони Калво, Христо Йовов, Симеон Райков, Жуниор, Даниел Младенов, Иван Цветков, Александър Башлиев, Дарко Тасевски, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Христо Попадийн, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Тодор Чаворски и Стивън Петков. Дано да си ми видял това съобщение и Грийн да го няма в играта,както и да сложиш тези юноши,които споменах по-горе.
Доминатор,да знаеш,че Сержиньо Грийн официално днес е напуснал Левски. Сините заминават на лагер в Правец без него. Най-вероятно вече е освободен. А ето и групата от 26-те футболиста за лагер на Левски в Правец, според мен тези футболисти трябва да са в БФЛ патча (6-ма от тях са юноши).
Ето пълният списък с играчите на Левски: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Димитър Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Даниел Димов, Тони Калво, Христо Йовов, Симеон Райков, Жуниор, Даниел Младенов, Иван Цветков, Александър Башлиев, Дарко Тасевски, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Христо Попадийн, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Тодор Чаворски и Стивън Петков. Дано да си ми видял това съобщение и Грийн да го няма в играта,както и да сложиш тези юноши,които споменах по-горе.

-
относно Сержиньо Грийн съм на обратното мнение ,аз също съм Левскар и предпочитам да си остане в отбора на Левски (за патча говоря) ,всеки може да си го махне в последствие което ще е по лесно отколкото да се добавя ,защо съм сигурен че има хора които ще искат да играят с него ,както съм аз в случая . Иначе по тая логика да не се правят Гаджев ,Тасевски ,Митрев ,Тони Калво може би ,те също напускат след края на сезона .Само мнение давам без да ангажирам никого 

You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
И аз съм заклет Левскар,но за мен е все едно дали Грийн ще е в отбора или не. И без това аз ще играя с младите (ако въобще ги има) в играта. Няма значение де, както реши Доминатор, нека така направи. Да, може би ще е по-добре да го направи пък аз после ще си го махна и всички сме доволни.flaboy написа:относно Сержиньо Грийн съм на обратното мнение ,аз също съм Левскар и предпочитам да си остане в отбора на Левски (за патча говоря) ,всеки може да си го махне в последствие което ще е по лесно отколкото да се добавя ,защо съм сигурен че има хора които ще искат да играят с него ,както съм аз в случая . Иначе по тая логика да не се правят Гаджев ,Тасевски ,Митрев ,Тони Калво може би ,те също напускат след края на сезона .Само мнение давам без да ангажирам никого

-
- Обратна връзка:
Дойде ми една идея на акъла за втората версия на патча. Тя би могла да забави малко нейното пускане, но би било добре също така и да се пооправи националният отбор. Ето актуалния състав: http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgaria_n ... tball_team
-
Кога официялно ще бъде публикуван патча 

-
Задължително Стенли на обложката на БФЛ! 

-
Що?Rubo написа:Задължително Стенли на обложката на БФЛ!