IvanMladenov написа:beroefen написа:подкрепям другите да се работи по стадионите и лицата.въпрос към хората които пеавят пачовете

да записваме ли песни на агитките и да правим ли снимки на знамената за да помогнем да ги направят и според мен е добре да се направят 11 отбора от б групите защото когато се играе на мастър лига българските отбори не стигат и се играе с чужди отбори и не е толкова интересно
Пич, къде да ги направим тези 11 отбора от Б Групите? Ако искаш пач с А, Б и В Групите само? Щото със всеки бг отбор губим един от другите. А колкото повече са отборите, толкова повече време трябва да се "изпипат". И колкото повече са отборите, толкова повече са грешките по тях. И после се появява фен на Аякс Ребърково да ми се оплаче че не знам си кой нападател ритал с десния, а не с левия крак, а вратаря бил със сантиметър по-нисък. Я моля ти се. Да бяхме 20 човека екип, от които 15 да правят базата, и да работим над игра, позволяваща добавянето на отбор, щяхме да го направим. Иначе нямаме нито желанието, нито нервите, нито способността да го направим. 4 човека екип как ще го направят това?
ИМА ЕДИТОР КОЙТО ПОЗВОЛЯВА ДА СЛАГАШ СТАТС ОТ ФУТБОЛ МЕНИДЖЪР 2009 НА ИГРАЧИТЕ ОТ ПЕС 2009
САМО ЗА ЕДИН ДЕН СИ НАПРАВИХ 14 ОТБОРА ОТ Б ГРУПИТЕ И 1 ОТ В
ЗА ДА ИГРАЯ МАСТЕР ЛИГАТА
С ГОРЕ ДОЛУ РЕАЛНИ ПОКАЗАТЕЛИ И ПАРАМЕТРИ
ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И ЗА ТОЗИ ЩЕ ИМА
ТАКА ЧЕ НЕ Е ЗЛЕ ДА ПОЧНЕТЕ ВЕЧЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ
А ТИЯ ПЕСНИ НА АГИТКИТЕ СА УЖАСНИ!!!
СУПЕР ДРАЗНЕЩО Е ЕДИН КРАТЪК СЕМПЪЛ ПО 100 ПЪТИ ДА СЕ ПОВТАРЯ
НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЕДНИ ИДВАТ ПО СИЛНИ ДРУГИ ПО СЛАБИ
ЗА КВО СИ ПРАВИТЕ ТРУДА ВЪОБЩЕ ДА ГИ БУТАТЕ ВЪТРЕ
ТА АКО ВИ МЪРЗИ ДА СИ ОПРАВИТЕ СЕМПЛИТЕ ИЛИ ДА ПОЛЗВАТЕ ЕДИТОР ЗА СТАТС
ГОТОВ СЪМ ДА ПОМОГНА
ВСЕ ПАК МИ СЕ ИГРАЕ ЕДИН ХУБАВ И ДОБРЕ ИЗПИПАН БГ ПЕС
А НЕ НЕКЪВ МАТА ХАРИ КАТО ВСЯКА ГОДИНА
ПО ГОРЕ ПИТАШЕ КОИ ОТБОРИ ДА МАХНЕТЕ .....
ДРУГИ А, ДРУГИ Б
ХОЛАНДИЯ, ФРАНЦИЯ
ДОВОЛНО ТЪПИ ОТБОРИ МОЖЕ ДА СЕ МАХНАТ
ДАЖЕ АКО ИМА ОПЦИЯ ДА СЕ ОПРАВЯТ ЕКИПИТЕ НА ВСИЧКИ ОТБОРИ
ВСИЧКИ ШЕ ГИ МАХНА