Pes 10! RELOADED!
-
Pes 10! RELOADED!
http://zamunda.net/details.php?id=19294 ... rtcomments aide guys teglete 

-
Re: Pes 10! RELOADED!
СУПЕР!!!!!
Най-накрая излезе, тази година ще е уникален ПЕС-а! Ще има безсънни нощи....
евала!

Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
-
Дали?Как разбрахте че ще е уникална само това не можах да разбера....Още не сте я изтеглили и давате мнения....Manower написа:СУПЕР!!!!!![]()
евала!
И само ЦСКА обичамеее !!!
Eми имаше си демо и оттам преценихме.Тая година ПЕС-а направо ще издуха фифатаXaugyk написа:Дали?Как разбрахте че ще е уникална само това не можах да разбера....Още не сте я изтеглили и давате мнения....Manower написа:СУПЕР!!!!!![]()
евала!

-

-
Айде ако намерите нещо от рода на Demo tweek (тва дето придава як ъгал на камерата) да метнете едно линкче 

-
Абе Хайдук ти си бил голям акъл бе!! Ебаси мрънкалото има демо за твое сведение, ти си поредния Фуфа фен и тръгнал да ми дава смислени коментари! Смешно малък...
ае със здраве

-
Да, и аз съм на това мнение, но предлагам да се престане с думи като "Евала", "Кюмур", "Харабия", и така нататъка, хора ни сме БЪЛГАРИ преди всичко!!!Manower написа:СУПЕР!!!!!![]()
евала!
-
всички отбори ли имат лиценз от ШЛ и ЛЕ?
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
-
Може ли някой да каже дали в тази игра могат да се правят трансфери на играчи от един клуб в друг?Играта е супер!
mojeli nqkoi da mi kaje kyde e tozi krak za6oto go nqmam v svalenata papka,blagodarq predvaritelno
-
В заредения виртуален диск има папкa Crack.Martin написа:mojeli nqkoi da mi kaje kyde e tozi krak za6oto go nqmam v svalenata papka,blagodarq predvaritelno
-
пич дай една хаш проверка, че понякога може да не се е изтеглила цялата игра 

Абе имате ли си идея как мога да си направя резолюцията на 1280x800, защото максимума е 1280х600 .. Има едно Demo Tweaker, ама то е само за демото на пес-а и не ми дава да го ползвам на цялата игра ...
-
Hris написа:Абе имате ли си идея как мога да си направя резолюцията на 1280x800, защото максимума е 1280х600 .. Има едно Demo Tweaker, ама то е само за демото на пес-а и не ми дава да го ползвам на цялата игра ...

Нали ти казвам, че максимума е 1280х600 от Settings в самата игра ... Затова ви питам дали има друг начин да си направя играта 1280х800 :/ivonatora написа:Hris написа:Абе имате ли си идея как мога да си направя резолюцията на 1280x800, защото максимума е 1280х600 .. Има едно Demo Tweaker, ама то е само за демото на пес-а и не ми дава да го ползвам на цялата игра ...![]()
![]()
има си SettingS в папката на СаМаТа игра и оттам се прави това. Иначе намерих един патч :http://pes2008editing.blogspot.com/2009 ... ch-01.html : , но как да го инсталирам !?
Относно как да инсталираш патча - Разархивирай файла в главната директория на играта ти, примерно D:/Games/PES 10 и мисля, че ще стане.
Кажи какво е станало после

-
Гн. Чалъков, много ми паднахте в очите тази вечер.Като горд пловдивчанин, смятам че всеки един от нас (особено когато е на главната) трябва да използва думите "харабия" "мара" евалаааа" дори и без да знае какво точно означават.А, и задължително трябва да крещи като ги произнася.Nikitto написа:Да, и аз съм на това мнение, но предлагам да се престане с думи като "Евала", "Кюмур", "Харабия", и така нататъка, хора ни сме БЪЛГАРИ преди всичко!!!Manower написа:СУПЕР!!!!!![]()
евала!
Иначе стига съм спамил форума с мойте глупости, това определено е най-добрият ПЕС до сега

ПП: Нали геймплеят и графиката са по-различни от демото, че ми бяха казали че не е това окончателният вид?
-
Играта е много по-различна от демото, но мене ме разочарова адски много.Доста прилича на 2009, дори ще си позволя да използвам израза "подобрен PES", а не "нов PES" както се лансираше навсякъде.Все пак играта е изчистена от някои от глупостите, но като цяло не е нищо особено. НО това си е лично мое мнение, може твоето да е коренно различноlqlqlq написа:Гн. Чалъков, много ми паднахте в очите тази вечер.Като горд пловдивчанин, смятам че всеки един от нас (особено когато е на главната) трябва да използва думите "харабия" "мара" евалаааа" дори и без да знае какво точно означават.А, и задължително трябва да крещи като ги произнася.Nikitto написа:Да, и аз съм на това мнение, но предлагам да се престане с думи като "Евала", "Кюмур", "Харабия", и така нататъка, хора ни сме БЪЛГАРИ преди всичко!!!Manower написа:СУПЕР!!!!!![]()
евала!
Иначе стига съм спамил форума с мойте глупости, това определено е най-добрият ПЕС до сегаДемото беше скучновато без коментатор, но сега определено ще разцъквам...Когато имам време де
![]()
ПП: Нали геймплеят и графиката са по-различни от демото, че ми бяха казали че не е това окончателният вид?

-
Айде де БФЛ нахварляйте набарзо едно патч-че за 5 мин
такова дето да оправя ъгала на камерата на 9 и ако не екипите поне емблемите и имената .... 

-
има ли вече някав оф файл за емблеми и имена
?