Pes 10! RELOADED!

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
gokan_

Pes 10! RELOADED!

Мнение от gokan_ »

Manower

Re: Pes 10! RELOADED!

Мнение от Manower »

СУПЕР!!!!! :party: :clap: Най-накрая излезе, тази година ще е уникален ПЕС-а! Ще има безсънни нощи.... :rofl: евала!
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Manower написа:СУПЕР!!!!! :party: :clap: Най-накрая излезе, тази година ще е уникален ПЕС-а! Ще има безсънни нощи.... :rofl: евала!
Дали?Как разбрахте че ще е уникална само това не можах да разбера....Още не сте я изтеглили и давате мнения....
И само ЦСКА обичамеее !!!
Kpeu3u

Мнение от Kpeu3u »

Xaugyk написа:
Manower написа:СУПЕР!!!!! :party: :clap: Най-накрая излезе, тази година ще е уникален ПЕС-а! Ще има безсънни нощи.... :rofl: евала!
Дали?Как разбрахте че ще е уникална само това не можах да разбера....Още не сте я изтеглили и давате мнения....
Eми имаше си демо и оттам преценихме.Тая година ПЕС-а направо ще издуха фифата ;)
bez_ime444

Мнение от bez_ime444 »

8) :party: :party: :party: aide izlezna :wasntme:
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Айде ако намерите нещо от рода на Demo tweek (тва дето придава як ъгал на камерата) да метнете едно линкче :wasntme:
ИзображениеИзображение
Manower

Мнение от Manower »

Абе Хайдук ти си бил голям акъл бе!! Ебаси мрънкалото има демо за твое сведение, ти си поредния Фуфа фен и тръгнал да ми дава смислени коментари! Смешно малък... :rofl: ае със здраве
Nikitto

Мнение от Nikitto »

Да, и аз съм на това мнение, но предлагам да се престане с думи като "Евала", "Кюмур", "Харабия", и така нататъка, хора ни сме БЪЛГАРИ преди всичко!!!
trkt

Мнение от trkt »

всички отбори ли имат лиценз от ШЛ и ЛЕ?
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
trifon

Мнение от trifon »

Може ли някой да каже дали в тази игра могат да се правят трансфери на играчи от един клуб в друг?Играта е супер!
Martin

Мнение от Martin »

mojeli nqkoi da mi kaje kyde e tozi krak za6oto go nqmam v svalenata papka,blagodarq predvaritelno
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Martin написа:mojeli nqkoi da mi kaje kyde e tozi krak za6oto go nqmam v svalenata papka,blagodarq predvaritelno
В заредения виртуален диск има папкa Crack.
Manower

Мнение от Manower »

пич дай една хаш проверка, че понякога може да не се е изтеглила цялата игра ;)
Hris

Мнение от Hris »

Абе имате ли си идея как мога да си направя резолюцията на 1280x800, защото максимума е 1280х600 .. Има едно Demo Tweaker, ама то е само за демото на пес-а и не ми дава да го ползвам на цялата игра ...
ivonatora

Мнение от ivonatora »

Hris написа:Абе имате ли си идея как мога да си направя резолюцията на 1280x800, защото максимума е 1280х600 .. Има едно Demo Tweaker, ама то е само за демото на пес-а и не ми дава да го ползвам на цялата игра ...
:o :o :o има си SettingS в папката на СаМаТа игра и оттам се прави това. Иначе намерих един патч :http://pes2008editing.blogspot.com/2009 ... ch-01.html : , но как да го инсталирам !?
Hris

Мнение от Hris »

ivonatora написа:
Hris написа:Абе имате ли си идея как мога да си направя резолюцията на 1280x800, защото максимума е 1280х600 .. Има едно Demo Tweaker, ама то е само за демото на пес-а и не ми дава да го ползвам на цялата игра ...
:o :o :o има си SettingS в папката на СаМаТа игра и оттам се прави това. Иначе намерих един патч :http://pes2008editing.blogspot.com/2009 ... ch-01.html : , но как да го инсталирам !?
Нали ти казвам, че максимума е 1280х600 от Settings в самата игра ... Затова ви питам дали има друг начин да си направя играта 1280х800 :/
Относно как да инсталираш патча - Разархивирай файла в главната директория на играта ти, примерно D:/Games/PES 10 и мисля, че ще стане.
Кажи какво е станало после :)
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Nikitto написа:
Да, и аз съм на това мнение, но предлагам да се престане с думи като "Евала", "Кюмур", "Харабия", и така нататъка, хора ни сме БЪЛГАРИ преди всичко!!!
Гн. Чалъков, много ми паднахте в очите тази вечер.Като горд пловдивчанин, смятам че всеки един от нас (особено когато е на главната) трябва да използва думите "харабия" "мара" евалаааа" дори и без да знае какво точно означават.А, и задължително трябва да крещи като ги произнася.

Иначе стига съм спамил форума с мойте глупости, това определено е най-добрият ПЕС до сега :bandit: Демото беше скучновато без коментатор, но сега определено ще разцъквам...Когато имам време де :(
ПП: Нали геймплеят и графиката са по-различни от демото, че ми бяха казали че не е това окончателният вид?
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

lqlqlq написа:
Nikitto написа:
Гн. Чалъков, много ми паднахте в очите тази вечер.Като горд пловдивчанин, смятам че всеки един от нас (особено когато е на главната) трябва да използва думите "харабия" "мара" евалаааа" дори и без да знае какво точно означават.А, и задължително трябва да крещи като ги произнася.

Иначе стига съм спамил форума с мойте глупости, това определено е най-добрият ПЕС до сега :bandit: Демото беше скучновато без коментатор, но сега определено ще разцъквам...Когато имам време де :(
ПП: Нали геймплеят и графиката са по-различни от демото, че ми бяха казали че не е това окончателният вид?
Играта е много по-различна от демото, но мене ме разочарова адски много.Доста прилича на 2009, дори ще си позволя да използвам израза "подобрен PES", а не "нов PES" както се лансираше навсякъде.Все пак играта е изчистена от някои от глупостите, но като цяло не е нищо особено. НО това си е лично мое мнение, може твоето да е коренно различно ;)
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Айде де БФЛ нахварляйте набарзо едно патч-че за 5 мин :D такова дето да оправя ъгала на камерата на 9 и ако не екипите поне емблемите и имената .... :(
ИзображениеИзображение
Futbolische_90

Мнение от Futbolische_90 »

има ли вече някав оф файл за емблеми и имена :) ?
Заключено

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2010”