въпрос относно лига европа
-
Re: въпрос относно лига европа
ебати излагацията ква ше е тогава тая лига европа ако няма половината държави от европа
-
Ти за патчове чувал ли си ? Слага се патч от типа на E.V.O.L.U.T.I.O.N Patch - а или БФЛ патча и там би могло да има всичките отбори и турнирите оправени, така че това е най - малкият проблем 

-
Аз все си мисля , че след като играта излиза на 22 октомври а ще имаме отбори в Лига Европа макар засега само Левски да е сигурен сигурно ще ги сложат и тях ?
-
- BFL Team™
Абе не ми обяснявайте за патчове, всеки един мод/аддон/патч ебава мамата на кефа от оригиналната игра, щото винаги ма някъв дет се е направил на велик майстор и е променил нещо от оригиналаната игра с нещо негово (даже и само интефейса да е) и ти ебава цялата игра, отделон че добавя и сменя много отбори, футболисти, променя статистики... и т.н.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
Gogo_t това си е твое мнение аз съм на друго - с мод играта става перфектна, но и не вярвам да се направи такъв китсървър като за PES 6 - както и да е 

-
ас съм сагласен с Gogo_t .. като се сложи някав шибан пач и стаа пална трагедия.. много по добре си е с оригиналната игра...

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ами ако се сещате пача за ПЕС2009 беше направен така, че да можеш да си играеш нормалната игра без проблеми 

-
Най-простия геймър. Явно си нямаш идея какво говориш. Всеки PES има много разлики един от друг, изключение правят PES5 и PES6, където се добавиха само нови движения към стария, както и бе променена скороста. Всички други имат огромни разлики една от друга. Другото което е, че любимците ти от EA са купили специални лицензи за милиони отгоре само и само за да не може да бъдат купени и от Konami. А FIFA има ли UEFA Champions League и UEFA Europa League? ЕА освен да крадат режими, идей и почти всичко което могат, както и някой друг лиценз да купят не могат. PC версията е неиграема, отвратителна и разликите с предишната почти нямат геймплейно отношение. Не знам защо ти отговорих, защото като ти чета поста предполагам че си фенбойче и изобщо няма да прочетеш моят пост мислейки. Загубени 2 минути от живота ми, обяснявайки нещо, което всички знаят... без теб, разбира се.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Не искам да ви се меся в спора PES vs FIFA, но това, че ЕА са купили лицензи, не означава, че Konami не могат да го направят.napster написа:Най-простия геймър. Явно си нямаш идея какво говориш. Всеки PES има много разлики един от друг, изключение правят PES5 и PES6, където се добавиха само нови движения към стария, както и бе променена скороста. Всички други имат огромни разлики една от друга. Другото което е, че любимците ти от EA са купили специални лицензи за милиони отгоре само и само за да не може да бъдат купени и от Konami. А FIFA има ли UEFA Champions League и UEFA Europa League? ЕА освен да крадат режими, идей и почти всичко което могат, както и някой друг лиценз да купят не могат. PC версията е неиграема, отвратителна и разликите с предишната почти нямат геймплейно отношение. Не знам защо ти отговорих, защото като ти чета поста предполагам че си фенбойче и изобщо няма да прочетеш моят пост мислейки. Загубени 2 минути от живота ми, обяснявайки нещо, което всички знаят... без теб, разбира се.

-
Когато има клауза за екслузивни права в договора на ЕА, определено Konami не могат да ги купят. 

-
- BFL Team™
Уоу УошитеHooligan написа:АБЕ Ш**АНИ ФЕНЧЕТА НА ПЕС ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ДА ИГРАЕТЕ НЕДОВЪРШЕНИ ИГРИ И ДА СЛАГАТЕ СТОТИЦИ ПАЧОВЕ ЗА ДА СИ ИГРАЕТЕ КАКТО ТРЯБВА
КВО ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА ПАЧОВЕ
ЗАЩО ПОНЕ ВЕДНЪЖ ОНИЯ СМОТАНИ НИСКИ ДРЪПНАТИ ЖЪЛТУРКОВЦИ НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА А ПОСЛЕ ДА МИ ГОВОРЯТ ЧЕ БИЯТ ФИФА
АЗ ЛИЧНО НЕ ВИЖДА ОГРОМНИ РАЗЛИКИ МЕЖДУ ВЕРСИЙТЕ НА ПЕС ! (ТО НЕ ЧЕ НА ФИФА ИМА РАЗЛИКА ДЕ) АМА ФИФА ПОНЕ СА ОПРАВИЛИ ОТБОРИТИ И ТУРНИРИТЕ
![]()
К*Р ЗА ПЕС!

ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
кво му се връзвате на тоя чекиджия сигурно е некой 12 годишен бастун дет нз ебе ли му се пикае ли му се бате ако те хвана че те бия все 1 съм баща ти
-
- BFL Team™
@DoMiNaToR Това с лицензите не е толкова лесно . Все едно сега да ми кажеш че ЕА могат да си купят ШЛ то и Лига Европа !? Защо не го правят като е толкова лесно !? Tи ако имаш лицензи за определен моуд или лига , били ги продал на твоя най-голям си конкурент ,който ще те закопае с тях след това ?? Лицензите са единственото предимство на ЕА и са се хванали за тях като удавник за сламка.. но и тази сламка ще я изпуснат 

-
- BFL Team™
Не знам какви са договореностите по тези лицензи и права, какви клаузи има и т.н., но EA Sports ИМАТ лиценз и за УЕФА и ШЛ. Ако има понятие като ексклузивен лиценз не би трябвало други освен КОНАМИ или ЕА да ги използват. Виждаме, че във FIFA Manager /игра на ЕА/ има ШЛ , има и Уефа, виждаме, че и във Football Manager също ги има, има и първенства за които твърдите, че ЕА имат единствени лиценз. Може да има и други точки по тези договори, никой не знае. Пример за ексклузивен лиценз имат SimBin, само те и единствено те имат право да пускат игри с шампионата WTCC.
-
- BFL Team™
-
Във Мениджър Мода май можеше да се играе в ШЛ/ЛЕ след като се класираш следващия сезон съответно за един от двата турнираAntrAcsA написа:Във ФИФА има ли моуд ШЛ ? Може ли да играеш в ШЛ ?

-
- BFL Team™
Не, във Фифа няма ШЛ и Уефа, но във FIFA Manager ги има, игра която пак е на ЕА.
-
- BFL Team™
А може ли да ми обесниш защо във ФИФА няма ШЛ и ЛЕ ?ochko написа:Не, във Фифа няма ШЛ и Уефа, но във FIFA Manager ги има, игра която пак е на ЕА.
Аз мога : FIFA Manager не е футболен симулатор , това е съвсем различна ниша , дори не са в една категория , съответно не е пряк конкурент на ПЕС , може и затова да е така , незнам ! Знам смешно е и не е за вярвано но ФИФА се причислява към футболните симулатори

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Абе във FIFA Manager има ШЛ, но само като формат, тоест без лицензи. Никъде не е споменато името Champions League, казва се Champions Cup, а купата на УЕФА се казва Euro Trophy.
-
- BFL Team™
Е това е друго нещоDoMiNaToR написа:Абе във FIFA Manager има ШЛ, но само като формат, тоест без лицензи. Никъде не е споменато името Champions League, казва се Champions Cup, а купата на УЕФА се казва Euro Trophy.