Pes 10! RELOADED!

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Pes 10! RELOADED!

Мнение от DoMiNaToR »

Xaugyk написа:Сега да изкажа моето мнение за играта след като изиграх 5-6 мача.Значи разбира се ФИФА си е ФИФА и небих ги разменил.На средното ниво ги бия както си искам вратарите стоят като статуи и единственните ми положения кадето неможах да вкарам гол бяха не защото вратарите я гхванаха ами защото или целих гредата или мина над вратата или аз нацелих вратаря.Вратарите са пълна скръб.Във фифата вратарите са 100 пъти по-добри излизат не стоят като пънове на гйоллинията...Хубавото е че има 3д публика и като започва мача схемите на отборите показва по-добре от на фифа.В мастер лигата ми харесаха някой работи които ги няма във фифата.За графика и гейплй да не говорим кууууууцаааа ама куиуууца пред фифата.Винаги фифа е имала по-добра графика.тея кто ходят все едно правят лунната стъпка на Майкъл Дж. и топката смешно се търкаля все едно плува...И така с 2 думи нямам думи Оставам на ФИФА както винаги междувпрочем...
Как можеш да кажеш, че графиката на фифата е по-добра. Тревата в пес е 100 пъти по-добра, движението на топката и играчите също. Не знам кое от графиката ти харесва повече. Не ангажирам никой с моето мнение, но песа отново е по-добър
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Единствените фифа и пес които сам играл с истински кеф беха fifa 2007 и pes6 !
ИзображениеИзображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

@Xaugyk - специално с това за графиката се изложи много...
NaFteX

Мнение от NaFteX »

От новия ПЕС ми хареса само графиката,всичко друго старшно е забозяло.Ся ако и сървърите не са опрайли и има страшен лаг издънката ще е пълна на КОНАМИ
Изображение
Nikitto

Мнение от Nikitto »

lqlqlq написа:
Nikitto написа:
Manower написа:СУПЕР!!!!! :party: :clap: Най-накрая излезе, тази година ще е уникален ПЕС-а! Ще има безсънни нощи.... :rofl: евала!
Да, и аз съм на това мнение, но предлагам да се престане с думи като "Евала", "Кюмур", "Харабия", и така нататъка, хора ни сме БЪЛГАРИ преди всичко!!!
Гн. Чалъков, много ми паднахте в очите тази вечер.Като горд пловдивчанин, смятам че всеки един от нас (особено когато е на главната) трябва да използва думите "харабия" "мара" евалаааа" дори и без да знае какво точно означават.А, и задължително трябва да крещи като ги произнася.

Иначе стига съм спамил форума с мойте глупости, това определено е най-добрият ПЕС до сега :bandit: Демото беше скучновато без коментатор, но сега определено ще разцъквам...Когато имам време де :(
ПП: Нали геймплеят и графиката са по-различни от демото, че ми бяха казали че не е това окончателният вид?
Добре, бе Нака, абе не ли те дразни някой мангал като мине и се усмихва, не ли те дразни когато Турци, и Цигани се гаврят с Българските гробове?!? Е, ако ми кажеш че не ще извиняваш, ама ... ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ ... !!! ... съжелявам за спама!!!
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

Xaugyk написа:Сега да изкажа моето мнение за играта след като изиграх 5-6 мача.Значи разбира се ФИФА си е ФИФА и небих ги разменил.На средното ниво ги бия както си искам вратарите стоят като статуи и единственните ми положения кадето неможах да вкарам гол бяха не защото вратарите я гхванаха ами защото или целих гредата или мина над вратата или аз нацелих вратаря.Вратарите са пълна скръб.Във фифата вратарите са 100 пъти по-добри излизат не стоят като пънове на гйоллинията...Хубавото е че има 3д публика и като започва мача схемите на отборите показва по-добре от на фифа.В мастер лигата ми харесаха някой работи които ги няма във фифата.За графика и гейплй да не говорим кууууууцаааа ама куиуууца пред фифата.Винаги фифа е имала по-добра графика.тея кто ходят все едно правят лунната стъпка на Майкъл Дж. и топката смешно се търкаля все едно плува...И така с 2 думи нямам думи Оставам на ФИФА както винаги междувпрочем...
добре виж сега,щом казваш,че фифата е по-добра от песа я направи едно сравнение тревата на пес е много по-хубава ,погледни и лицата примерно на торес,на меси,на бекъм,на роналдо и кажи кои са по хубави. Та те на фифата очите им са направени толкова лошо направо все едно са слепи,другото което е,че например меси отдавна не му е такава косата и само на минилицето му е направена,както и на бекъм и той отдавна не е с такава коса,но във фифата още с такава
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

LeVsKi FoReVeR написа:добре виж сега,щом казваш,че фифата е по-добра от песа я направи едно сравнение тревата на пес е много по-хубава ,погледни и лицата примерно на торес,на меси,на бекъм,на роналдо и кажи кои са по хубави. Та те на фифата очите им са направени толкова лошо направо все едно са слепи,другото което е,че например меси отдавна не му е такава косата и само на минилицето му е направена,както и на бекъм и той отдавна не е с такава коса,но във фифата още с такава
Всъщност не само споменатите от теб лица са по-добри в песа от колкото във фифата.. цък
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

DoMiNaToR написа:
LeVsKi FoReVeR написа:добре виж сега,щом казваш,че фифата е по-добра от песа я направи едно сравнение тревата на пес е много по-хубава ,погледни и лицата примерно на торес,на меси,на бекъм,на роналдо и кажи кои са по хубави. Та те на фифата очите им са направени толкова лошо направо все едно са слепи,другото което е,че например меси отдавна не му е такава косата и само на минилицето му е направена,както и на бекъм и той отдавна не е с такава коса,но във фифата още с такава
Всъщност не само споменатите от теб лица са по-добри в песа от колкото във фифата.. цък
да знам просто дадох няколко за пример,защото иначе не могат да се изброят те почти всички са по-добре направени
Mapuooo

Мнение от Mapuooo »

ИГра като Игра ..... ама тази е с некст ген .... повече няма смисъл да коментираме ...... !!! .... само искам едно да ви кажа ....... тази година ПЕС 10 мн се постараха . докато играех на BECOME A LEGEND еегати аз такава тръпка никога не съм имал във игра :D !!! БФЛ дано се постараете и вие !!! :happy:
I Love Ju
marto135

Мнение от marto135 »

Xaugyk написа:Голяма тъпня тази игра.Графика пак казвам под всякаква критика.Едно 2 лица по-добри всичко останало гнус.Мениджер мода с манчестър неможах да купя никой и на всичкото отгоре абсолютно нищо немога да разбера кой какво иска и за какво се бори толкова е сложно и объркано.Във фифата всичко е направено лесно и лементарно.Взех да търся Рибери - уяму няма немската лига....За разлика от фифа кадето има още 10 лиги в повече.пълна трагедия е тази игра.Иначе има няколко инетресни обции в мениджер мода и като започва шампионската лига е готино клипчето и има награди за футболист на уефа.Май повече няма да я играя след като се нервирах сега и я спрях след като неможах да купя нито един лайнян играч.Направо съм бесен! :@
Отивай си играй фуфата дето можеш да си купуваш евтино сичко каквото пожелаеш .... играй си на дървената графика .. и аз бях ефн на фифата играх я редовно но като почнах пес и тая новата фуфа я изтрих за 3 мин .... просто не става .... влез играй пес 30 мин и после си пусни фуфа да видим кво ше избереш :o твое мнение си е ама ти почваш вече да обиждаш песа който се развива 10 пти по бързо от фуфатта...
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Не 30 ми и 300 изиграх и все същата пумия.... :giggle:
И само ЦСКА обичамеее !!!
trkt

Мнение от trkt »

тоя хайдук ли майдук ли къвто е..нещо е чертал пистички ми се струва :giggle:
боли ме к*а, а и останалите кво мислиш ти за песа..айде марш
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
marto135

Мнение от marto135 »

Xaugyk написа:Не 30 ми и 300 изиграх и все същата пумия.... :giggle:
Дори аз не съм играл 300 мин ПЕС .... Ето показа че си фен на ПЕС ... нямаше нужда да криеш толкова време :wasntme:
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Тоя който смята че графиката на ПЕС е зле или е по лошо от на Фифа по добре да се гръмне.Графиката е уникална.Геймплея обаче е ужасяващ тази година.Много смешно бягане на играчите,нереално бързо.Не е разчупена изобщо имам чувството че играя пес 4.
Изображение
napster

Мнение от napster »

Скоро на толкова тъпотия не се бях начел...
Хайдук ли си, какъв си не знам, но просто недей да пишеш в тоя раздел.
Изображение
David_Villa

Мнение от David_Villa »

уникална графика обаче мн шибан гемплей.. супер бавна е играта...
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

@Xaugyk , още един пост в ПЕС раздела , независимо какъв ,получаваш доживотен БАН !!!

За всички останали , дискусиите по ПЕС 2010 ги насочете в главната тема : Всичко за Pro Evolution Soccer 2010 - Release :lock:
Заключено

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2010”