ФИФА 2010 Вече излезна !!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
ФИФА 2010 Вече излезна !!!
http://biberona.com/details.php?id=02d2 ... 4952654cd7
Ето линк, това е първият бг торент, който го сложи след няколко часа ще го има и в замунда и арена . Забавлявайте се !!!
Ето линк, това е първият бг торент, който го сложи след няколко часа ще го има и в замунда и арена . Забавлявайте се !!!
-
Re: ФИФА 2010 Вече излезна !!!
Малеееееееееееее направо нямам думи .
При всички детайли на Макс - графиката е просто отвратителна на игрален режим . Направо сам потресен . Едно време играех 2006 , 2007 и 2008 преди да открия ПЕС и имам чуството , че Фифата с всяка изминала година правят все по смотана игра от предната година . Е как може такова нещо ? Една камара лиги , лицензи и толкова смотан игрален режим ? Те играчите тичат все едно са коне и кокошки ве едни такива прегърбени . Никав реализам , никав усет . Язък , че си изгубих времето да погледна за какво става дума и да го сваля тоя боклук . Жал ми е за всички фенове на тази боза - хора пуснете си един път ПЕС и ще се откажете тотално от тоя боклук . Аз така направих
Че то една версия на ПЕС от преди 4-5 години е по добра в пъти от това чудо .
Как не ги е срам . Жалко за хората дето ще се набутат да си я купят тая боза .
При всички детайли на Макс - графиката е просто отвратителна на игрален режим . Направо сам потресен . Едно време играех 2006 , 2007 и 2008 преди да открия ПЕС и имам чуството , че Фифата с всяка изминала година правят все по смотана игра от предната година . Е как може такова нещо ? Една камара лиги , лицензи и толкова смотан игрален режим ? Те играчите тичат все едно са коне и кокошки ве едни такива прегърбени . Никав реализам , никав усет . Язък , че си изгубих времето да погледна за какво става дума и да го сваля тоя боклук . Жал ми е за всички фенове на тази боза - хора пуснете си един път ПЕС и ще се откажете тотално от тоя боклук . Аз така направих

Как не ги е срам . Жалко за хората дето ще се набутат да си я купят тая боза .
-
Това е ДЕМО!!!
И няма как да очаквате графиката да е кой знае какво.
Може да има малко подобрение с БФЛ патча (
), но трябва да излезе пълната версия (октомври месец), за да се коментира реално. Това сега е все едно да се качиш в триизмерен макет на Мерцедес и да кажеш "Ами, не става."
И няма как да очаквате графиката да е кой знае какво.
Може да има малко подобрение с БФЛ патча (

България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
ЦИТАТ - А най - хубавото е , че ще очакваме и Practice Arena в цялата игра . 
ОЛЕ АКО И ТОВА ГО ИМА!!!

ОЛЕ АКО И ТОВА ГО ИМА!!!

Нормално ли е фифа 2009 да не ми тръгна,а фифа 2010 снощи да ми върви на медиум с 3д трева и мах резолюция..?
ПС:На всички ли им е една такава гадна светло зелена трева?
ПС:На всички ли им е една такава гадна светло зелена трева?
-
Дайте тук да пишем вече ето един скрийншот за мен това е ИДЕАЛНО ЛИЦЕ!!!

-
мен си4ко ми е на макст.. и пак е лайно.. тревата се едно сам е намазал с зеленото на peint..
-
И на мен всичко ми е на макс обаче тревата когато бия с вратаря аут само тогава ме кефи иначе е супер ярко зелена и е леко дразнещо, но все пак става! МДР ПРОМЕНЕТЕ ТЕМАТА НЕ Е ИЗЛЕЗЛА ФИФА 2010 А ДЕМОТО НА ФИФА 2010!David_Villa написа:мен си4ко ми е на макст.. и пак е лайно.. тревата се едно сам е намазал с зеленото на peint..

-
Пробвах демото и ако щете вярвайте играх точно 2 атаки преди да я изтрия.Абсолютно всичко ми е на макс, а графиката изглежда като на фифа 2000.Лицата пак са отвратителни, а геймплея няма да го коментирам просто, защото издържах да играя твърде малко време.Направи ми впечатление, че главния съдия отново се върти в кръг при свирене на засада, нещо което го имаше и на фифа 07.Играта е на космическо разстояние от версията за xbox 360.При конзолата, като че ли графиката е с една идея подобрена.Стадионите или както е в случая Уембли изглежда доста по-добре особено откъм осветление(поне на моя тв така усещам нещата).Добавени са някои отигравания в геймплея, които доста радват, но ми е доста трудно да свикна с 360 градусовия движение
Като цяло EA отново доказват, че при PC са пълна нула, но в конзолите трудно ще бъдат настигнати от Конами

Като цяло EA отново доказват, че при PC са пълна нула, но в конзолите трудно ще бъдат настигнати от Конами

-
Графиката на демото НЕ е меродавна за графиката на финалната версия.
И на мен не ми харесва, но ще трябва да почакаме още няколко седмици. Иначе са се постарали за лицата и новите анимации. Някои финтове се получават направо страхотно
.
Вратарите този път правят по няколко последователни спасявания, AI-то е малко по-интелигентно, но като цяло пак няма смисъл да се играе на по-ниско ниво от World Class.
Топката често се удря в гредите, което уж беше оправено (или аз съм някакъв карък
).
Комбинативността с останалите футболисти в отбора е уникална - двойни пасове, търсене на позиции, страхотни извеждащи подавания и т. н. В този аспект съм много доволен.
Извеждащият пас по въздуха вече не е така перфектен, както в 09, което е добре
.
Пак се получават глупави сблъсъци между футболисти от един отбор
.
Заради 360 градусовото дриблиране преминах на аналоговия стик за управление. По принцип не го харесвам много и си предпочитам кръстачката, но сега реших да се пробвам. И останах очарован. Вярно, трудно се свиква отначало (при все, че никога не съм ползвал аналога преди), но с малко практика възнаграждението е голямо - с двата аналогови стават прекрасни финтове, а топката много по-прецизно се насочва за пас или шут. За първи път във Фифа се получават наистина добри контраатаки от вратаря - вече насочвам топката директно към позицията на нападателя си (това беше почти невъзможно със старата система).
Като цяло впечатленията ми са по-скоро положителни.
Има още какво да се работи, но се надявам то да се оправи във финалната версия и в следващите пачове (БФЛ, вие сте наред
).
Вече ми остава да чакам Левски, че да мачкаме малко испански отбори
.
И на мен не ми харесва, но ще трябва да почакаме още няколко седмици. Иначе са се постарали за лицата и новите анимации. Някои финтове се получават направо страхотно

Вратарите този път правят по няколко последователни спасявания, AI-то е малко по-интелигентно, но като цяло пак няма смисъл да се играе на по-ниско ниво от World Class.
Топката често се удря в гредите, което уж беше оправено (или аз съм някакъв карък

Комбинативността с останалите футболисти в отбора е уникална - двойни пасове, търсене на позиции, страхотни извеждащи подавания и т. н. В този аспект съм много доволен.
Извеждащият пас по въздуха вече не е така перфектен, както в 09, което е добре

Пак се получават глупави сблъсъци между футболисти от един отбор

Заради 360 градусовото дриблиране преминах на аналоговия стик за управление. По принцип не го харесвам много и си предпочитам кръстачката, но сега реших да се пробвам. И останах очарован. Вярно, трудно се свиква отначало (при все, че никога не съм ползвал аналога преди), но с малко практика възнаграждението е голямо - с двата аналогови стават прекрасни финтове, а топката много по-прецизно се насочва за пас или шут. За първи път във Фифа се получават наистина добри контраатаки от вратаря - вече насочвам топката директно към позицията на нападателя си (това беше почти невъзможно със старата система).
Като цяло впечатленията ми са по-скоро положителни.

Има още какво да се работи, но се надявам то да се оправи във финалната версия и в следващите пачове (БФЛ, вие сте наред

Вече ми остава да чакам Левски, че да мачкаме малко испански отбори

-
Огорчен съм на Макс да я играя и да е размазана графика някак си не ми се връзва но все пак това е ДЕМО Живи и здрави ще видиме какво ще дойде ....... но май ще го бъде PS3 !!!
I Love Ju
-
-
Пише се FIFA 10 и не е излязла цялата а само демото...kgb22 написа:http://biberona.com/details.php?id=02d2 ... 4952654cd7
-
Така...
След малко игра да споделя още впечатления. За съжаление са основно негативни.
- Системата за двойни пасове е доста по-добра от старата, но често се получава двоен пас, когато не го желаеш. Това понякога направо проваля контраатаките. Все пак е въпрос на свикване, така че е не е голям проблем.
- Прекалено лесни голове от фаул. Дано го оправят.
- Вратарят на моменти напуска вратарското си поле доста необмислено (атака по фланга, пред играча ми има защитници, а вратаря вече тръгва да спринтира). Това би трябвало също да се оправи.
- Футболисти с висок скил често правят ужасни пасове дори когато никой не ги притеснява. Играх срещу Челси и за един мач те направиха толкова грешни пасове, колкото Левски в мачовете си срещу Дебрецен и Баку
.
- Играта е прекалено лесна дори на World Class (с активиран Perfect Goalie). Това няма да е съвсем така ако играем с по-слаб отбор (Левски или ЦСКА), но дори и тогава след 2-рия сезон ще е пълна скука.
След малко игра да споделя още впечатления. За съжаление са основно негативни.
- Системата за двойни пасове е доста по-добра от старата, но често се получава двоен пас, когато не го желаеш. Това понякога направо проваля контраатаките. Все пак е въпрос на свикване, така че е не е голям проблем.
- Прекалено лесни голове от фаул. Дано го оправят.
- Вратарят на моменти напуска вратарското си поле доста необмислено (атака по фланга, пред играча ми има защитници, а вратаря вече тръгва да спринтира). Това би трябвало също да се оправи.
- Футболисти с висок скил често правят ужасни пасове дори когато никой не ги притеснява. Играх срещу Челси и за един мач те направиха толкова грешни пасове, колкото Левски в мачовете си срещу Дебрецен и Баку

- Играта е прекалено лесна дори на World Class (с активиран Perfect Goalie). Това няма да е съвсем така ако играем с по-слаб отбор (Левски или ЦСКА), но дори и тогава след 2-рия сезон ще е пълна скука.
-
Този който казва че цялата игра ще има разлика от демото просто е ясно колко ги разбира 

-
Не е излязла цялата игра, това казвам - въобще не ме интересува дали ще има разлика, защото няма да ми тръгне ...napster написа:Този който казва че цялата игра ще има разлика от демото просто е ясно колко ги разбира

-
Със сигурност ще има поне една разлика - няколкостотин отбора повечеnapster написа:Този който казва че цялата игра ще има разлика от демото просто е ясно колко ги разбира

-
Говорех за геймплей и графика, разбира се. Не ставай смешен.peterx написа:Със сигурност ще има поне една разлика - няколкостотин отбора повечеnapster написа:Този който казва че цялата игра ще има разлика от демото просто е ясно колко ги разбира
-
Само се бъзикам. 

-
остават цели 17 дена и ше излезе