FIFA 2010

Всичко свързано с FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
Nikitto

Re: FIFA 2010

Мнение от Nikitto »

Демото ме радва и то доста сравнение с фифа 2009 е много по - добре според мен ... :)
Изображение
David_Villa

Мнение от David_Villa »

обаче наистина тоя път са испипали добре лицата.. има много голяма прилика :) :)
Изображение
Nikitto

Мнение от Nikitto »

David_Villa написа:обаче наистина тоя път са испипали добре лицата.. има много голяма прилика :) :)
Дам точно затова ще е цъкам, не че и ПЕС няма да цъкам де ама все пак :) , само на Клоузе лицето е като зомби другите са си що - годе окей :)
David_Villa

Мнение от David_Villa »

няма кво да се лажем тва е истината..
http://www.youtube.com/watch?v=1s_HCHsY ... re=related :clap: :clap:
Изображение
yambolov

Мнение от yambolov »

така дойде време и аз да коментирам:
1.геймплей-много по добър от този на 09,по реално движение на играчите по терена,топката не е по голяма от главите им,по реални голове--отценка 9/10
2.лицата-просто перфектно са се справили от ЕА този път нямам забележки--отценка 10/10
3.публиката-отново нищо ново същия чаршав--отценка няма да давам защото както казах не е нищо ново
4.тревата-добре решили са да я поразнообразят и мен ми харесва,има малко кусиру затова 7/10
5.изискванията-ето тук идват големите противоречия,според мен отново са твърде високи за това което предлагат.

КАТО НАПРАВЯ РАВНОСМЕТКА,ВСЕ ПАК ТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ ЕДНА НОВА ИГРА,ЗА СМЕТКА НА ПРЕДНИТЕ 3
Изображение
David_Villa

Мнение от David_Villa »

абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви.. :?: :?: :?:
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

David_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви.. :?: :?: :?:
Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПС :)
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изисквания :) а графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна :)
David_Villa

Мнение от David_Villa »

chentri написа:
David_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви.. :?: :?: :?:
Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПС :)
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изисквания :) а графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна :)
аха .. мерси за барзия отговор.. :) ;)
Изображение
David_Villa

Мнение от David_Villa »

David_Villa написа:
chentri написа:
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изисквания :) а графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна :)[/quote]
аха .. мерси за барзия отговор.. :) ;)[/quote]
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..[/quote]

Ами да трудно е човек да реши!!!Но класиката си е ПС но пък и Xbox 360 не е за подценяване!
David_Villa

Мнение от David_Villa »

и ас предпочитам xbox щото е и по евтин..
Изображение
David_Villa

Мнение от David_Villa »

chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПС :)
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..
Ами да трудно е човек да реши!!!Но класиката си е ПС но пък и Xbox 360 не е за подценяване!
ам само последно да питам.. ако си зема xbox трябва да го хакна да може да ми варвят пиратските игри нали ??
Изображение
Nikitto

Мнение от Nikitto »

Скивайте Изображение
]:) :D
Punk_man

Мнение от Punk_man »

yambolov написа:така дойде време и аз да коментирам:
1.геймплей-много по добър от този на 09,по реално движение на играчите по терена,топката не е по голяма от главите им,по реални голове--отценка 9/10
2.лицата-просто перфектно са се справили от ЕА този път нямам забележки--отценка 10/10
3.публиката-отново нищо ново същия чаршав--отценка няма да давам защото както казах не е нищо ново
4.тревата-добре решили са да я поразнообразят и мен ми харесва,има малко кусиру затова 7/10
5.изискванията-ето тук идват големите противоречия,според мен отново са твърде високи за това което предлагат.

КАТО НАПРАВЯ РАВНОСМЕТКА,ВСЕ ПАК ТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ ЕДНА НОВА ИГРА,ЗА СМЕТКА НА ПРЕДНИТЕ 3
Оценка на коментара ти 3/10
Оценка на правописа -1/10
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :|
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Punk_man написа:
yambolov написа:така дойде време и аз да коментирам:

Оценка на коментара ти 3/10
Оценка на правописа -1/10
Бих казал оТценка ;)

Иначе ФИФА 10 е почти това което очаквах, можеби трябваше още съвсем малко да се доразвие геймплея.
Nikitto

Мнение от Nikitto »

За мен оценката общата като цяло е 8/10, и ще дам факти:
1.Движенията на играчите(забележете колко по - реални са)
2.Лица(за мен този път ЕА, не си оставиха ръцете и за мен специално са изключително реалистични)
3.Коментатора(много по бърборещ от всички други, в предишните версии :D)
4.Много други неща с подробности но не ми се изброява пък, и + това играта не е излезнала още затова давам 8/10 оценка, мойто мнение е такова! :)
СКРИЙНШОТ - Изображение
ТОВА ЩОМ ЩЕ ГО ИМА ПРОСТО ЩЕ Е СУПЕР (ЗА ПС Е) Изображение
S_Gerrard

Мнение от S_Gerrard »

Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика?? ;) :)
kiko_96

Мнение от kiko_96 »

S_Gerrard написа:Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика?? ;) :)
Избираш си джойстика от опцийте и му нагласях копчетата ;) Моят работи перфектно!
chentri

Мнение от chentri »

kiko_96 написа:
S_Gerrard написа:Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика?? ;) :)
Избираш си джойстика от опцийте и му нагласях копчетата ;) Моят работи перфектно!
Аз изиграх 1 мач с джойстик финтовете са нмого по лесни ама другото ми е трудно и за това си играя с борда
S_Gerrard

Мнение от S_Gerrard »

Това го знам обаче нещо нестава,то и на 09 неставаше.Цакам например 1(W) след малко го цакна пак и тоя път дава прехварлящият пас.А пак спринта и сменянето на играчите в опцийте са както трбва а пак като почна мача и се разместват на някакви други копчета :@ :@ :@ :@ :@ :@ PLS помощ
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2010”