FIFA 2010

Всичко свързано с FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
Bog0Jla3

Re: FIFA 2010

Мнение от Bog0Jla3 »

айде като го свалите го качете някаде плс ! че го дарпам с 60кб :( :( :@ :@ :@ :@
georgi96vr

Мнение от georgi96vr »

И на мен не ми се сваля толкова бързо с 1,2МБ иначе пишат некакви че свалят с 4,5МБ. :o
Disko93

Мнение от Disko93 »

Вече се мъча няколко пъти да го изтегля FIFATA ,но все ми спира аkо някой знае каkво да правя..Благодаря!
Zzipper

Мнение от Zzipper »

Демото го качих в арената, сваляйте смело!
http://arenabg.com/details.php?id=f3365 ... 79b25166d3

;)
bez_ime444

Мнение от bez_ime444 »

жалко за некой дето немат скорост аз съм на 97 процента вече още малко ми остана свалям със 200 300 КВ :wasntme:
georgi96vr

Мнение от georgi96vr »

Искам да попитам има ли някакъв файл който да може да си направим настройките за джойстик!!Аз немога да си настроя да спъвам и да дам извеждащ пас!! Ако някой е с джойстик ПЛС да покаже как си е направил настройките!!Щото за Фифа09 имаше един файл devdata.rar който се заместваше и можеше сда си настроиш свободно настройките за джойстик!
David_Villa

Мнение от David_Villa »

пална боза .. ама пална .. изиграх 5 мача и видях 2 нови анимаций нищо друго.. се едно фифа 2009 с нов скорборд и нови трансфери :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

PES е истината :)
Изображение

Изображение

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Играта е далеч по - добра от миналата година, геймплеят е подобрен има няколко нови анимаций, 3 Д тревата и тревата като цяло е далеч по - добра, така че аз съм доволен от това което видях - не съм очаквал някакви революций, при положение че можеше и да няма за ПС тази година(според слуховете от минлата година), така че оценката ми е положителна!
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
In_V_isible

Мнение от In_V_isible »

След 1 година чакане виждам продукт, който не е мръднал нагоре, а учудващо е смъкнал своето ниво надолу.
От ЕА казваха, че ще видим изцяло нова система за движение, нови мрежи, нова система за сблъсък, нови по-реалистични удари, нови подобрени вратари, по-добри съдии... От изиграното до тук не видях нищо подобно. Вратарите отново са върнати на познатото от 2008 година, феноменално ниво. На Semi Pro един вратар е изключително труден за преодоляване. Отново се правят изключително нереални спасявания. Не знам проблема в моя телевизор ли е, но не успявам да открия нито една свестна камера. Единствената, с която играех Tele е съсипана, останалите за мен не стават. Не знам какво са се опитали да направят. На Semi pro играта върви много мудно и бавно. Изключително сгъстена отбрана на AI-то.Може би ве още не мога да и свикна, но на Semi pro за мен играта не ми доставя удоволствие, а ме мъчи и ме дразни. Аз не искам да съм Pro играч на ФИФА и да участвам в турнири. Просто на 09 на Semi pro беше кеф да се играе за разпускане. Сега ще трябва да играя на Amateur. Все пак има едно нещо, което ми харесва в демото и това са лицата. Много са пипнати, имат поразителна прилика. Само тия лица обаче, няма как да направят играта.
Споделете и вие мнение. От мен - това. Не нагърбвам никого. личното ми виждане за играта е това.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

In_V_isible написа:След 1 година чакане виждам продукт, който не е мръднал нагоре, а учудващо е смъкнал своето ниво надолу.
От ЕА казваха, че ще видим изцяло нова система за движение, нови мрежи, нова система за сблъсък, нови по-реалистични удари, нови подобрени вратари, по-добри съдии... От изиграното до тук не видях нищо подобно. Вратарите отново са върнати на познатото от 2008 година, феноменално ниво. На Semi Pro един вратар е изключително труден за преодоляване. Отново се правят изключително нереални спасявания. Не знам проблема в моя телевизор ли е, но не успявам да открия нито една свестна камера. Единствената, с която играех Tele е съсипана, останалите за мен не стават. Не знам какво са се опитали да направят. На Semi pro играта върви много мудно и бавно. Изключително сгъстена отбрана на AI-то.Може би ве още не мога да и свикна, но на Semi pro за мен играта не ми доставя удоволствие, а ме мъчи и ме дразни. Аз не искам да съм Pro играч на ФИФА и да участвам в турнири. Просто на 09 на Semi pro беше кеф да се играе за разпускане. Сега ще трябва да играя на Amateur. Все пак има едно нещо, което ми харесва в демото и това са лицата. Много са пипнати, имат поразителна прилика. Само тия лица обаче, няма как да направят играта.
Споделете и вие мнение. От мен - това. Не нагърбвам никого. личното ми виждане за играта е това.
А би ли коментирал отново, след като излезе цялата игра?
In_V_isible

Мнение от In_V_isible »

Добре де, защо с тая нотка на заяждане? Хубаво и като излезе цялата игра ще я кометирам. Искрено се надявам, като човек който играе много ФИФА, когато излезе цялата игра всичко да е доизпипано и да имаме един много добър продукт. На този етап нещата не стоят добре и е видимо. Айде за нивото на трудност на играта, приемам че аз съм слаб играч. Все пак за 1 година "работа" нищо не е свършено.
bobio

Мнение от bobio »

Има една тема под тази с цялата игра...
bez_ime444

Мнение от bez_ime444 »

изиграх 2 мача горе долу стадиона е гола вода публиката е май от фифа 2003 играчите и лицата са добри както и съдиите като има корнер тича и сочи със флага и при тъч или фаул като на песа при смените главният съдия също го дават как с ръкомахане при дузпите пазаш отзад зад вратата което ми харесва това което не ми хареса е стадиона и камерите наиситна колкото се мъчех да си я нагодя ама нестава ама това засега ще видим на 2 тва със стрелките е добро както и финтовете са добри :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

In_V_isible написа:Добре де, защо с тая нотка на заяждане? Хубаво и като излезе цялата игра ще я кометирам. Искрено се надявам, като човек който играе много ФИФА, когато излезе цялата игра всичко да е доизпипано и да имаме един много добър продукт. На този етап нещата не стоят добре и е видимо. Айде за нивото на трудност на играта, приемам че аз съм слаб играч. Все пак за 1 година "работа" нищо не е свършено.
Глупости, не се заяждам!
LEVSKI_ULTRAS

Мнение от LEVSKI_ULTRAS »

УЖАСССС ПЪЛНА БОЗА
volov_fan

Мнение от volov_fan »

На мен пък ми харесва :) Доста е подобрен гемплея и много други много добри подобрения има като например при всяко статично положение (корнер, тъч) може да го изпълняваш бързо както беше с преките на 08 и 09, другото е че когато излизаш сам срещу вратаря той излиза напред, а не като на 09 да седи на голлинията и да чака... Също така при дузпите, когато вардиш камерата е зад вратата, а не както преди - отпред, така е някак си по-реално, общо взето това е моето мнение за играта... на който не му харесва да не я играе :)
David_Villa

Мнение от David_Villa »

аве наистина има някой добри неща.. например финтовете стават много яко.. има нови яки анимаций.. нее толкова зле.. обаче все пак е по добре от миналата година.. ;)
Изображение
In_V_isible

Мнение от In_V_isible »

И аз на първо четене я имах за странна, а то било просто че съм я забравил. Добре е, но при мен се получава така че на Semi pro ми е трудно а на Professional и World class се играе перфектно и много по-приятно. Добре е играта, не е толкова зле. Само тоя зелен цимент не ме кефи много, ама не е болка за умиране.
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Абе ще се играе каквато и да е...
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2010”