Няма руски отбори в ШЛ и ЛЕ

Всичко свързано с FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
Xaugyk

Няма руски отбори в ШЛ и ЛЕ

Мнение от Xaugyk »

Забелязахте ли че няма руски отбори в европейските турнири?Изтелих патч който ги добавя но сега пак никой не виждам там.Голяма глупост от ЕА да сложат рудкото първенство а отборите да не играят в европа...Кажи им ЕА и повече не ги обиждай.Хамириканси да прават сокер води до това ( не че камикадзетата са по-добри (ПЕС)).Трябва на някое Английско или Бразилско студио да дадът за следващата година не на австралийски канадски и хамирикански...
И само ЦСКА обичамеее !!!
bob4o34

Re: Няма руски отбори в ШЛ и ЛЕ

Мнение от bob4o34 »

да тва наистина е много тъпо с руските отбори.тряяше и те да могат да играят в европа
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

bob4o34 написа:да тва наистина е много тъпо с руските отбори.тряяше и те да могат да играят в европа
Ей тук това е патча но на мен не ми се появиха.Играя с нюкаясъл 2 сезон.Сега ще играя в уефа на няма нито ч руски тим. http://fifax.net/get/2147/
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

Xaugyk написа:Забелязахте ли че няма руски отбори в европейските турнири?Изтелих патч който ги добавя но сега пак никой не виждам там.Голяма глупост от ЕА да сложат рудкото първенство а отборите да не играят в европа...Кажи им ЕА и повече не ги обиждай.Хамириканси да прават сокер води до това ( не че камикадзетата са по-добри (ПЕС)).Трябва на някое Английско или Бразилско студио да дадът за следващата година не на австралийски канадски и хамирикански...
човек ти след като изтегли пача почна ли нова кариера ?
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Да.Това с нюкясъл е нова кариера.Класирах се на 1-во място и сега съм във висшата лига и ще играя в лига европа но няма нито един руски отбор там. :envy: :@
ceeeciii

Мнение от ceeeciii »

Xaugyk написа:Да.Това с нюкясъл е нова кариера.Класирах се на 1-во място и сега съм във висшата лига и ще играя в лига европа но няма нито един руски отбор там. :envy: :@
то тази година наистина няма руски отбори в ЛЕ заради ЦСКА и Насионал(така мисля че беше) но в игррата наистина е мн гадно без тях защото все пак са силни
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2010”