Чак за 20 мин. не съм съгласен!AntrAcsA написа:Тоя екип се праи точно за 20 мин .xpl0de написа:Ето го най-после екипа. Забавих се главно заради линиите,които се свързват от ръкава към фланелката.
BFL Team търси китмейкър
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
zanio
Re: BFL Team търси китмейкър

-
ULTRAS LOKO PD
Не трябва ли на екипа на Литекс да има знака на UEFA Cup, както и на екипите на ЦСКА и Локо Сф, а на екипа на Левски знака на Champions League???
-
__SaNd1__
Не не трябва тази година Левски не играе в лигата и логото на Шампионската лига го няма същото се отнася за другите 3 отбора по-добре без тези логота! 
-
klamer4o
- Обратна връзка:
Всъшност на екипите на левски го няма наистина, но тези които играха за УЕФА им има логотата 

-
BaLkI
Еми миналата година играха в ШЛ,ама логото пак го нямаше в пача......klamer4o написа:Всъшност на екипите на левски го няма наистина, но тези които играха за УЕФА им има логотата
-
ochko
- BFL Team™
И това е фатално, защото....???
Ами ако случайно Левски втория сезон не се класира за ШЛ, а логото им продължава да е на ръката???

Ами ако случайно Левски втория сезон не се класира за ШЛ, а логото им продължава да е на ръката???
-
BaLkI
Аз просто констатирам,нито съм ви упреквал,нито пък съм казвал,че трябва сега да сложите логото като компесация за миналата година.......ochko написа:И това е фатално, защото....???
-
vili4kata
- Обратна връзка:
Вече е 30.11.2007г. Още колко време ще трае конкурса?kyynadd написа:Седмица две някъде. Нека кажем 31 октомври.
-
MrDeqn
Логата на ШЛ и УЕФА са само за мачовете в ШЛ и УЕФА а в първенството се играе без такова лого 
-
klamer4o
- Обратна връзка:
Не е вярно. Иначе конкурса приключи без резултат. Поне се намери друг човек за екипите.MrDeqn написа:Логата на ШЛ и УЕФА са само за мачовете в ШЛ и УЕФА а в първенството се играе без такова лого