хм.Явно има няккъв проблем.взможно най бързо ще го оправимеkaramelcho написа:и азBg_Fen написа:немога да го сваля
BFL FIFA 09 Demo Released
-
sv3nc3
- BFL Team™
Re: BFL FIFA 09 Demo Released
-
Mapuo
Нещо не е как трябва влизам във filefron ама го няма патча за теглене пуска ме в главната страница на сайта !!!
-
ceckotoot
Ако искаш дай си скайпа за да ти го пратяMapuo написа:Нещо не е как трябва влизам във filefron ама го няма патча за теглене пуска ме в главната страница на сайта !!!
-
ferum
-
Mapuo
Браво БФЛ много добре сте се постарали относно ЛИЦАта няма да ги коментирам защото не се правят туко така лесно но , не ми хареса ГОНЗО как сте го направили тоя човек ме счупи от ФИНТОВЕ еегати точно най голямото ДЪРВО ме разби сигурно няма как да ми хареса !! От видяното на ЛИТЕКС браво без грешка е най много ми хареса ЛИТЕКС а и Евала ви правя за ЕКИПИТе дори сте ги направили по добри от реалните !!!
МНого са добри браво
МНого са добри браво
-
sv3nc3
- BFL Team™
-
AntrAcsA
- BFL Team™
-
sv3nc3
- BFL Team™
А каде ти е инсталнато демотоbpfcpld написа:Не ми дава да го инстална в Д![]()
![]()
-
bpfcpld
В д...ама аз се оправих СУПЕР Еsv3nc3 написа:А каде ти е инсталнато демотоbpfcpld написа:Не ми дава да го инстална в Д![]()
![]()
-
sv3nc3
- BFL Team™
Инсталационната програма е направена така, че тя сама намира каде ви е инсталирано демото(стига да е инсталирано, а не само разархивирано)
-
Xaugyk
Невидях никакви лица песни на агитките само знамена.нищо интересно за сега...
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
marto135
ПЕРФЕКТЕН Е СПОРЕД МЕНЕ ЗА ДЕМО ВЕРСИЯ!!!!!Само дето можеше Черно море вместо Славия - но нищоXaugyk написа:Невидях никакви лица песни на агитките само знамена.нищо интересно за сега...
-
maniakapetko
Кви лица и песни бе.Тва е само едно демо и няма възможност да се сложи и направи всичко.Но хората са се постарали да направят нещо,което да прилича на играчите.Не е велико,но е задоволително.А колкото до това защо не са сложени Черно Море или някой друг отбор сигурно няма направена дата-база за тези отбори,защотот може би никои не си е направил труда да даде инфо за отборите.А,ако е дал е от уикипедия.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
_hi6tnika_
и демото и пача са ми инсталирани в C ама нещо не ми ги нема бг отборите, пропускам нещо, може ли някой да помогне 
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
-
rap17ka7a
- Обратна връзка:
хаха пропускаш сигурно_hi6tnika_ написа:и демото и пача са ми инсталирани в C ама нещо не ми ги нема бг отборите, пропускам нещо, може ли някой да помогне
-
metodi_Cska
е момчета на лап топа ми тръгна и на хигж и на медиум много се кефя сега чакам бг пача 
-
AntrAcsA
- BFL Team™
ами , според мен менютата са много по добри от тия на ЕА !! Поне бекграунда де .. незнам дали самите менюта ще можем да ги променим ??