Моля отговорете ми
-
Моля отговорете ми
Моля отговорете ми.Кажете кое от всичките е да си пуснеш сезон и да играеш шампионска лига или уефа.и така много години и сезони да играеш.моляви кажете кое от всичките е?моля ви
Re: Моля отговорете ми
Master leagueUltra Levski написа:Моля отговорете ми.Кажете кое от всичките е да си пуснеш сезон и да играеш шампионска лига или уефа.и така много години и сезони да играеш.моляви кажете кое от всичките е?моля ви
-
благодаря ти пич 

-
master league ама после кое от трите?sabev написа:Master leagueUltra Levski написа:Моля отговорете ми.Кажете кое от всичките е да си пуснеш сезон и да играеш шампионска лига или уефа.и така много години и сезони да играеш.моляви кажете кое от всичките е?моля ви
-
Второто.Почваш във втора дивизия(общо 12 отбора).Свършваш сезона,качваш се в първа дивизия.Свършваш сезона и чак тогава играеш в ШЛ или Купата на Уефа
-
а ве направо да си почнеш от първа дивизия с манчестър например и да си играеш сезони имали такова?nikstein написа:Второто.Почваш във втора дивизия(общо 12 отбора).Свършваш сезона,качваш се в първа дивизия.Свършваш сезона и чак тогава играеш в ШЛ или Купата на Уефа
-
Може.
То всичко си пише, земи малко да гледаш, преди да задаваш тъпи въпроси.
-
Аз неможах да разбера как да започна директно от 1ва дивизия.Ако някой знае,моля да ми обясни 

-
като се правиш на мноо умен кажите аз не успях да го намеря.КАЖИИИnapster написа:Може.
Значи ако искате да играете направо в D1 просто трябва да размените някой отбор от 1ва дивизия с вашия(става с бутон D)Ако примерно сте в Англия,обикновено има 1-2 отбора в D1 които не са английски.Разменете единия с вашия