Skills

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
chentri

Skills

Мнение от chentri »

Миналата година пак направих такава теам и дадох как се правят новите финтове.Сега гледах много клипове и видях как се правят но не разбрах всички как и ако може пак като миналата година антракса пак да направи тея като в малки прозорчета дето е дадено как изглежда финта и отдоло комбинацията от копчета блг предварително!С джойстик ги правя финтовете но не ми е удабно управлението с джойстик! :)
Последно промяна от chentri на 25 Окт 2008 11:35, променено общо 1 път.
MoNteSo

Re: Skills

Мнение от MoNteSo »

chentri написа:Миналата година пак направих такава теам и дадох как се правят новите финтове.Сега гледах много клипове и видях как се правят но не разбрах всички как и ако може пак като миналата година антракса пак да направи тея като в малки прозорчета дето е дадено как изглежда финта и отдоло комбинацията от копчета блг предварително! :)
Да.Честно казано и аз ги научих по този начин :) Ама, ако Антракса го мързи да ги направи анимациите(малките прозорчета) ми кажете на мене комбинацията от копчета и ще ги направя аз.Няма да ми е проблем, пък и днес имам достатъчно време ;)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Забелязахте ли че повечето финтове се правят със Стрелките?
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

MrDeqn написа:Забелязахте ли че повечето финтове се правят със Стрелките?
:yes: доста пъти ги правя случайно, и честно казано понякога ми пречат :wasntme:
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

брех от пряк свободен много рядко вкарвам.. :^)
цаката ква е ;O
Becks

Мнение от Becks »

h3aDsh07 написа:брех от пряк свободен много рядко вкарвам.. :^)
цаката ква е ;O
Да биеш с Роналдо :D
Изображение
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

и с него не уцелвам вратата :D
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Е не е като при фифата все пак ...доста по-сложно е ,ама сега не ми се обяснява ,а и не е лесно да го обясниш...:o Но ако му се занимава на някой ще е добре да направи едно туториалче за тези ,които почнаха от тая г. да играят ПЕС (а те не са малко :P )
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

h3aDsh07 написа:и с него не уцелвам вратата :D
Аз ако трябва да съм честен за сега имам 3-4 гола от фаул.Единия ми е с Тоти, другите три ги вкарах на демото с Роналдо. Но и разликата между демото и цялата игра в трудността е умопомръчителна :wasntme:
Jawor

Мнение от Jawor »

Да,наистина трудността сега е много по-голяма.На демото един приятел игра на топ и с 10 човека успя да победи Ливърпул с 5:2 :^) :^) и сега са мисли за много добър :giggle: и като играе на топ го смазват :rofl: :rofl:

ЕДИТ:Да, айде ако някой може нека да направи клипчета с финтовете,защото на късмет ги правя :@ един път си дигнах топката и я ударих от воле като се топаше,но не уцелих вратата :@ и незнам как го напрайх...
ferum

Мнение от ferum »

Абе хора как въобще вкарвате с тоя Роналдо. Аз само с Гигс мога да вкарвам. Като сметнеме, че попринцип нямам много възможности да изпълнявам пряк свободен с Роналдо имам некаде 2 гола, а с Гигс към 4-5 може би 6. Жалко че държа Гигс резерва и не мога да го ползвам, щото бая пропуснах с тоя Роналдо.
napster

Мнение от napster »

В интерес на истината винаги избягвам да бия с Роналдо, защото удара му не е много точен, въпреки характеристиките му. Винаги бия с Гигс. С него съм много точен и удара му е много по-прецизен. Става дума за близки разстояния. На далечни не стрелям. А междо другото забелязах, че всъщност най-добре се бие с Накамура от Селтик, Пирло от Милан и Жунинъо от Лион и естествено Бекъм, като с него е супер лесно.
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

napster написа:В интерес на истината винаги избягвам да бия с Роналдо, защото удара му не е много точен, въпреки характеристиките му. Винаги бия с Гигс. С него съм много точен и удара му е много по-прецизен. Става дума за близки разстояния. На далечни не стрелям. А междо другото забелязах, че всъщност най-добре се бие с Накамура от Селтик, Пирло от Милан и Жунинъо от Лион и естествено Бекъм, като с него е супер лесно.
ами то и в реалния живот си е така ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”