BOYCHEV ми е името. Централен нападател. Първия сезон с Аталанта, номер 21. Станах титуляр още шестия-седмия мач. Резерва ми е Виери!

Преди да играя за отбора се движехме около 14-15 място. И така до 10-15 кръг и ме беше много яд, че по едно време Торино, които ми бяха предложили оферта, бяха на 1-во място. След 10-15 кръг започнах: 14->12->13->9->12->8->9->7->8->7 и така горе-долу се движех. А накрая изместих Торино от шестото място

и се класирахме за УЕФА!!! Станах голмайстор на първенството!!! Вкарах на Милан 4 гола като гост и ги бихме 4:0. А иначе срещу отбори от ТОП 4 имам само 1 загуба от Юве с 1:0. Спечелихме купата на Италия, след победа над Интер на финала!!!

В края на сезона преминах във Фиорентина, от които имах оферта още на полусезона, но реших да си свърша работата докрай в Аталанта!

Във Флоренция: 13 номер. Първата тренировка бием 2:0 с мои голове, втората 3:0 с 2 мои гола и естествено в групата! И вече съм титуляр, а пък другите се редуват по 2-ма (Муту, Джилардино, Пацини и още 2-ма май). Много съм слаб, а и не ми се играе там. Искам в Милан! Първия полусезон 4-5 гола {от които 2 срещу Интер и Юве (бихме ги с по 1:0 с мои голове)}. Чаках оферта от ТОП 4, ама останах разочарован (Аталанта, Палермо). И ся продължавам, като най-вероятно ще ползвам Skip

. А само да ви попитам - Защо още не съм национал?!