PES 2009 - ONLINE с оригинална игра

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
ermak

PES 2009 - ONLINE с оригинална игра

Мнение от ermak »

Вече съм я поръчал :). Спестявайте от закуски, празници, рожденни дни... според мен си заслужава :nod:. Знам че вече разработват разни версии/пачове/групости дето да симулират Multiplayer, но едва ли ще е същото като с оригиналния, а пък там си има и доста допълнителни екстри. Незнам, всеки си решава сам...

Пишете ако и вие сте с оригинална игра, може да поиграем някой път :wasntme:.
MoNteSo

Re: PES 2009 - ONLINE с оригинална игра

Мнение от MoNteSo »

Доста от хората в "PES 2009 Bulgarian Players" сме с оригинални игри.Влезни в него и ще си намериш противник веднага :P Но, ако трябва да сме честни с българи ми цикли доста повече от колкото с чужденци :whew: :blush:
ermak

Мнение от ermak »

Още не съм получил играта и не съм играл online. За това и неразбрах, какво искаш да кажеш. Къде и какво е това "PES 2009 Bulgarian Players"?

Също искам да питам нещо. Според мен не е честно като си развиваш футболиста да е на лесна трудност, защото EXP точките май са едни и същи. И после ако играеш на Legends ще е много тъпо. Ти примерно си се трудил на Top Player, а някой n00b се е сцепил на Easy и после ще има много по-добри характеристики от теб.

Въпроса ми е на Become Legend дали на Beginner и Top Player се различава получения EXP?
Така като гледам на пръв поглед зеления EXP е еднакъв, но червения на лесна трудност го дава май по-трудно?

И още един въпрос, на LEGENDS online дава ли ми EXP след мача? Или е просто за кеф?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ами да ти кажа .. аз вече от 4 дена имам играта .. и до сега не мога да изиграя един цял мач , винаги ме изхвърля . Най много съм стигал до второ полувреме и бумм в лобито!!!До колкото знам в края на мача в легенди ди трупа точки но незнам дали ти вдига скила...
ermak

Мнение от ermak »

Е то в интерес на истината аз играх малко online преди да излезе официално играта (на 17), но после нали го спряха за нелицензирани... И значи там на Legends успях да направя един мач, но така и не разбрах какво точно стана (все още не бях разучил Become Legend).

Между другото и с теб даже бяхме играли една среща ако си спомняш :), даже имаше и още двама от BG.

P.S. Само ме е яд, че няма да си правиш Group и после да се събирате Group VS Group (както беше на PES6). За сметка на това има 1v1, 2v2 (за разлика от PES2008), Ние срещу PC -то, Legends...
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Аз лично съм много доволен! Онлайна хич няма лаг, само два-три пъти в мача има телепорт, но иначе нямам лаг ич!
Изображение
ermak

Мнение от ermak »

Пристигна :)

Само кажете къде/кога може някой път да поиграем?
Моя nick е: Alexander
napster

Мнение от napster »

ermak написа:Пристигна :)

Само кажете къде/кога може някой път да поиграем?
Моя nick е: Alexander
В Pro Evolution Soccer Bulgarian Players винаги има играчи.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”