Игра с клавиатура и джойстик

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
Fabreto

Игра с клавиатура и джойстик

Мнение от Fabreto »

Някой може ли да ми каже защо не може да се направи игра, в която да играят двама човека от един компютър - единия с клавиатурата, другия с джойстик. Тази опция още от ПЕС6 я нямаше, ама чак сега почна да ми липсва много :) Да не би да е заради неоригиналната игра? :^)
vict0r

Re: Игра с клавиатура и джойстик

Мнение от vict0r »

Fabreto написа:Някой може ли да ми каже защо не може да се направи игра, в която да играят двама човека от един компютър - единия с клавиатурата, другия с джойстик. Тази опция още от ПЕС6 я нямаше, ама чак сега почна да ми липсва много :) Да не би да е заради неоригиналната игра? :^)
Естествено, че може да се направи, че даже и в ПЕС 6 се прави. Номера става от settings.exe където задаваш контролите.
ceckotoot

Мнение от ceckotoot »

vict0r написа:
Fabreto написа:Някой може ли да ми каже защо не може да се направи игра, в която да играят двама човека от един компютър - единия с клавиатурата, другия с джойстик. Тази опция още от ПЕС6 я нямаше, ама чак сега почна да ми липсва много :) Да не би да е заради неоригиналната игра? :^)
Естествено, че може да се направи, че даже и в ПЕС 6 се прави. Номера става от settings.exe където задаваш контролите.
И какво точно се прави, защото нещо не зацепвам :|
Fabreto

Мнение от Fabreto »

vict0r написа:
Контролите мога да си ги оправя, но като вляза в играта няма двама играчи, а само един и той се контролира и от клавиатурата, и от джойстика. Как да ги разделя на двама играчи?
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

В Settings.ехе, пъво настройваш копчетата на клавиатурата, а след това отиваш на "Controller" правиш "Controller 1" на "Controller 2" при "Device" си избираш джойстика и правиш копчетата както са ти удобни.Убеден съм, че ще се получи!Успех!
Fabreto

Мнение от Fabreto »

MoNteSo написа:В Settings.ехе, пъво настройваш копчетата на клавиатурата, а след това отиваш на "Controller" правиш "Controller 1" на "Controller 2" при "Device" си избираш джойстика и правиш копчетата както са ти удобни.Убеден съм, че ще се получи!Успех!
Стана. Мерси :)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Fabreto написа:
MoNteSo написа:В Settings.ехе, пъво настройваш копчетата на клавиатурата, а след това отиваш на "Controller" правиш "Controller 1" на "Controller 2" при "Device" си избираш джойстика и правиш копчетата както са ти удобни.Убеден съм, че ще се получи!Успех!
Стана. Мерси :)
Нп ;)
napster

Мнение от napster »

Абсолютно винаги е можело.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”