Благодаря предварително!

да и аз се чудя за какво са ако може някой нека да обясниvict0r написа:Някой знае ли какви са тези цифри 1,2,3,4 и комбинации от тях, които се появяват до името на играча, когато играете в Become a Legend mode?
Те не излизат само тогава.Още на старите песове, като се натисне L2+1,2,3,4(w,d,s,a) също се пускат и спират, но така и не разбрах какво правят...ceckotoot написа:да и аз се чудя за какво са ако може някой нека да обясниvict0r написа:Някой знае ли какви са тези цифри 1,2,3,4 и комбинации от тях, които се появяват до името на играча, когато играете в Become a Legend mode?![]()
![]()
Това мисля че бяха някакви тактики, от там дето си нагласяш тактиката имаше някъде това нещо.MoNteSo написа:Те не излизат само тогава.Още на старите песове, като се натисне L2+1,2,3,4(w,d,s,a) също се пускат и спират, но така и не разбрах какво правят...ceckotoot написа:да и аз се чудя за какво са ако може някой нека да обясниvict0r написа:Някой знае ли какви са тези цифри 1,2,3,4 и комбинации от тях, които се появяват до името на играча, когато играете в Become a Legend mode?![]()
![]()
Когато са тактики излизат X, Y, A и B, в случая при легендите излизат числата 1, 2, 3 и 4 в доста случаи и комбинирани. Знам как се работи с тактиките - натиска се LТ и X, Y, A или B като преди това се задава на всеки бутон каква фунция да отговаря - преса, контра атака, смяна на страните и тн. Тези числа са за нещо друго, защото не мога да ги управлявам. Иначе Бикам а Леджънд е супер опция, вече почти направих един сезон, на 17 години титуляр в Ман Сити и 23 мача 11 гола, а дори не съм нападател, в смисъл направих се SS, но ме пускат като AMF. Все пак ако някой има идея за какво са числата да каже, моля.MrDeqn написа:И аз мисля че са тактики. Мисля че когато оправяш схемата на отбора там някаде трябва да има и за тактиките но не знам точно дали е за това
Числата са си точно за тактиките и в случея защото се задавад автоматично от компа са с цифри ,а иначе са X, Y, A и B ако game plan-а e na manual ,а ако си го направиш на full auto ти ги избира втоматичко компютъра коя тактика кога да се включва от 4-те ,които си си избрал предварителноvict0r написа:Когато са тактики излизат X, Y, A и B, в случая при легендите излизат числата 1, 2, 3 и 4 в доста случаи и комбинирани. Знам как се работи с тактиките - натиска се LТ и X, Y, A или B като преди това се задава на всеки бутон каква фунция да отговаря - преса, контра атака, смяна на страните и тн. Тези числа са за нещо друго, защото не мога да ги управлявам. Иначе Бикам а Леджънд е супер опция, вече почти направих един сезон, на 17 години титуляр в Ман Сити и 23 мача 11 гола, а дори не съм нападател, в смисъл направих се SS, но ме пускат като AMF. Все пак ако някой има идея за какво са числата да каже, моля.MrDeqn написа:И аз мисля че са тактики. Мисля че когато оправяш схемата на отбора там някаде трябва да има и за тактиките но не знам точно дали е за това
Ако искаш да намалиш снимката за да може да влезеш в 640х512 пиксела ползвай този сайт: http://www.picresize.com/ (работи се лесно с него или с фотошоп.А после за да разтеглиш снимката и да пасне трябва от settings.exe в папката Конами да си конфигурираш бутоните та които пише R и има стрелкички.Аз си ги сложих при Num-овете.enio84 написа:Някой може ли дами каже как да си намаля снимката като едитвам играч?
Стената се маха с LT + стрелката надолу за намаляване или нагоре за увеличаване на броя. Аз принципно играя схема 4-4-2 с много изнесени крила, атакуващ халф и единия нападател като SS. Добра схема, но е малко кофти при бързи контри, затова в защита съм 4 човека и дефанзивен халф като на всички защитата е на high.creAtive написа:С кое се увеличаваше и намаляше стената (играчите) ?
П.П. И да ва питам,коя схема според вас е най-добра,аз лично смятам че 3-4-2 е най-добрата
Аз на МЛ съм с...Иваров,Химелез,Додо...знаеш за какво ти говоря,и е много важна схематаMoNteSo написа:Зависи си от отбора... всеки отбор си има различни футболисти(изпълнители) и честно казно аз определям схемата по тяхНай-често играя с Рома със схема 4-4-2(C3)