Контролите в играта

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
zorder

Контролите в играта

Мнение от zorder »

Бих искал да помоля някой да даде снимка със контролите като от фифа.А-центиране,висок пас,D-шут,Е-спринт(той си е нагласен) и S-пас,W-извеждащ :)
Благодаря предварително! :wasntme:
Изображение
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!
MoNteSo

Re: Контролите в играта

Мнение от MoNteSo »

Изображение

Последните два бутона са по твой избор:
V=Escape
B=незнам какво прави, аз лично не си спомням да съм го използвал

п.п. аз все още не мога точно да асимилирам как точно съвпадат бутоните, но спрямо моите настройки на "controller"(джойстика) бутоните за клавиатурата(keyboard) изглеждат, като на снимката ;)
vict0r

Мнение от vict0r »

Някой знае ли какви са тези цифри 1,2,3,4 и комбинации от тях, които се появяват до името на играча, когато играете в Become a Legend mode?
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

За симулацията мисля че е C + Q + E май на предишната беше така а на тази още не съм пробвал :)
ceckotoot

Мнение от ceckotoot »

vict0r написа:Някой знае ли какви са тези цифри 1,2,3,4 и комбинации от тях, които се появяват до името на играча, когато играете в Become a Legend mode?
да и аз се чудя за какво са ако може някой нека да обясни :^) :^) :^)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

ceckotoot написа:
vict0r написа:Някой знае ли какви са тези цифри 1,2,3,4 и комбинации от тях, които се появяват до името на играча, когато играете в Become a Legend mode?
Те не излизат само тогава.Още на старите песове, като се натисне L2+1,2,3,4(w,d,s,a) също се пускат и спират, но така и не разбрах какво правят...
Becks

Мнение от Becks »

MoNteSo написа:
ceckotoot написа:
Те не излизат само тогава.Още на старите песове, като се натисне L2+1,2,3,4(w,d,s,a) също се пускат и спират, но така и не разбрах какво правят...
Това мисля че бяха някакви тактики, от там дето си нагласяш тактиката имаше някъде това нещо.
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

И аз мисля че са тактики. Мисля че когато оправяш схемата на отбора там някаде трябва да има и за тактиките но не знам точно дали е за това
vict0r

Мнение от vict0r »

MrDeqn написа:И аз мисля че са тактики. Мисля че когато оправяш схемата на отбора там някаде трябва да има и за тактиките но не знам точно дали е за това
Когато са тактики излизат X, Y, A и B, в случая при легендите излизат числата 1, 2, 3 и 4 в доста случаи и комбинирани. Знам как се работи с тактиките - натиска се LТ и X, Y, A или B като преди това се задава на всеки бутон каква фунция да отговаря - преса, контра атака, смяна на страните и тн. Тези числа са за нещо друго, защото не мога да ги управлявам. Иначе Бикам а Леджънд е супер опция, вече почти направих един сезон, на 17 години титуляр в Ман Сити и 23 мача 11 гола, а дори не съм нападател, в смисъл направих се SS, но ме пускат като AMF. Все пак ако някой има идея за какво са числата да каже, моля.
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

vict0r написа:
MrDeqn написа:И аз мисля че са тактики. Мисля че когато оправяш схемата на отбора там някаде трябва да има и за тактиките но не знам точно дали е за това
Когато са тактики излизат X, Y, A и B, в случая при легендите излизат числата 1, 2, 3 и 4 в доста случаи и комбинирани. Знам как се работи с тактиките - натиска се LТ и X, Y, A или B като преди това се задава на всеки бутон каква фунция да отговаря - преса, контра атака, смяна на страните и тн. Тези числа са за нещо друго, защото не мога да ги управлявам. Иначе Бикам а Леджънд е супер опция, вече почти направих един сезон, на 17 години титуляр в Ман Сити и 23 мача 11 гола, а дори не съм нападател, в смисъл направих се SS, но ме пускат като AMF. Все пак ако някой има идея за какво са числата да каже, моля.
Числата са си точно за тактиките и в случея защото се задавад автоматично от компа са с цифри ,а иначе са X, Y, A и B ако game plan-а e na manual ,а ако си го направиш на full auto ти ги избира втоматичко компютъра коя тактика кога да се включва от 4-те ,които си си избрал предварително :happy:, но в легендата както казах компа си избира тактиките и ти нямаш думата .
vict0r

Мнение от vict0r »

А как да видя какво точно избира? В смисъл как да играя все пак.
enio84

Мнение от enio84 »

Някой може ли дами каже как да си намаля снимката като едитвам играч?
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

enio84 написа:Някой може ли дами каже как да си намаля снимката като едитвам играч?
Ако искаш да намалиш снимката за да може да влезеш в 640х512 пиксела ползвай този сайт: http://www.picresize.com/ (работи се лесно с него или с фотошоп.А после за да разтеглиш снимката и да пасне трябва от settings.exe в папката Конами да си конфигурираш бутоните та които пише R и има стрелкички.Аз си ги сложих при Num-овете.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
creAtive

Мнение от creAtive »

С кое се увеличаваше и намаляше стената (играчите) ?
П.П. И да ва питам,коя схема според вас е най-добра,аз лично смятам че 3-4-2 е най-добрата :thinking:
vict0r

Мнение от vict0r »

creAtive написа:С кое се увеличаваше и намаляше стената (играчите) ?
П.П. И да ва питам,коя схема според вас е най-добра,аз лично смятам че 3-4-2 е най-добрата :thinking:
Стената се маха с LT + стрелката надолу за намаляване или нагоре за увеличаване на броя. Аз принципно играя схема 4-4-2 с много изнесени крила, атакуващ халф и единия нападател като SS. Добра схема, но е малко кофти при бързи контри, затова в защита съм 4 човека и дефанзивен халф като на всички защитата е на high.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Зависи си от отбора... всеки отбор си има различни футболисти(изпълнители) и честно казно аз определям схемата по тях ;) Най-често играя с Рома със схема 4-4-2(C3)
creAtive

Мнение от creAtive »

MoNteSo написа:Зависи си от отбора... всеки отбор си има различни футболисти(изпълнители) и честно казно аз определям схемата по тях ;) Най-често играя с Рома със схема 4-4-2(C3)
Аз на МЛ съм с...Иваров,Химелез,Додо...знаеш за какво ти говоря,и е много важна схемата
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”