На мен пък ми писна да се мъча с нападатели и реших да ставам халф. Направих си поредната - трета легенда. DMF с габаритите на Видич и на Top Player. Започнах в Сити, защото бяха единствените, които ми предлагаха DMF в договора. Първият сезон имах 17 мача, да не говорим, че първи мач записах някъде 15-16 седмица и то за 5 мин. накрая. Обаче се наложих в състава и следващите два бях несменяем, при това средната оценка ми беше 6,78 и 6,9 през двата. Последния сезон в Сити спечелихме титлата, че даже и шампионската лига и естествено дойде оферта от Ливърпул и аз отидох там. Започнах два мача като резерва на Машерано, защото Джерард беше в Реал М и след две по 7,5 вече бях титуляр заедно с Алонсо. Пак спечелих титла и ШЛ и в края на сезона имах оферти от Ливърпул, Юнайтед, Реал и Барса, където беше Роналдо. Отидох в Барса и играя всеки мач, но нещо никакви ни няма - 8мо място, сега имаме две поредни загуби на Ноу Камп, мъча се там боря се нещо, абе ще успеем

В националния ме извикаха още като бях на 19 за квалификациите, после играх на световното 2010, отпаднахме на 1/8 финал от Германия с 1:0. Сега ме извикаха пак за квалификациите, дано да успеем. А забравих да кажа - бъргарче съм

А забравих да кажа - последния мач за Барса, след двете загуби, бихме Севиля с 2:1 като гости с мой победен гол с глава. В този мач бях пресякъл 24 паса и имах 8,5 оценка - най-високата, която съм получавал някога. Иначе в Ливърпуул и Сити редовно бележех голове след ъглови или фаулове, даже в Сити последия сезон имах 12 гола и 9 асистенции. Не е зле като за DMF.