като чета тук забелязвам,че няма по-добри от мен...та затова да се похваля.Като свалих играта веднага започнах на топ плеър моята легенда.Кръстих я BALINSKI(SS) и направих досущ като мен(физиономия,телосложение и т.н.).Започнах в Англия със Хъл Сити и си признавам,че ми беше мн трудно.Борехме се за оцеляване,като вкарвах 1 път на 4 или 5 мача.Появиха се оферти от съндърланд,нюкасъл и стоук сити.Приех на съндърланд,като си мислех,4е 6те ми е по-лесно да се наложа там,но уви...беше ми о6те по-трудно.Изкарах полусезон и приех оферта на нюкасъл(кръвен враг

)и там малко по-малко с повече борба си извуювах титулярно място,а и на втория сезон се превърнах в голмайстор на клуба.Последваха оферти от астън вила,блекбърн и арсенал,но отказвах за да направя по-добро име в нюкасъл.Следователно получих и повиквателна за националния на България(незнайно как,но наще се бяха класирали за световно.На него стигнахме до 1/4 финалите,като изгубихме от некой да е,а от Италия.Следващите повиквателни бяха за квалификация,но всичките завършват катастрофално и никакви класирания.Та след като вкарах Нюкасъл в зона европа,получих оферта от Ман Юнайтед.Там заварих само тевес от сегашния им състав,но направихме обийствен дует.Спечелихме 2 шампионски титли,станах един път голмайстор и един път топ асистенд в първенството.Пред мен беше дилемата да остана ли в любимия манчестър или да продължа в друга лига.Имаше тиимс батъл и приех оферта на Барса.Там спечелих всичко,което можеще да се спечели,требъл и сумата му и персонални отличия,като играч на фифа и уефа,голмайстор и т.н.Много исках да продължа в Барса,но още на 3тия сезон получих оферта от милан,където знаех,че са отишли много звезди и си казах"Защо не поиграя с тях".Та сега съм в Милан,на 27 години и играя рамо до рамо с Кака,Роналдиньо,Насри,Фламини,Зийдорф,Модрич и т.н.Голмайстор съм,но серия А си е предизвикателство.В средата на таблицата сме,но в Шампионската се представяме на много добро ниво.
Този моуд (Become a Legend) е просто невероятен.Чудя се защо чак сега го сложиха и за европейците.Пожелавам успех на всички и ви казвам в топ плеър е истината-трудно,реално и най-важното като постигнеш нещо значими си казваш това е на най-трудното.