Много нова информация и скрииншотове!

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Jawor

Re: Много нова информация и скрииншотове!

Мнение от Jawor »

Ми sparky_killer Intel(R) Celeron(R) CPU 2.13 GHz 1,00 GB RAM това ми пише като натисна дясното копче на My Computer. Незнам друго не му разбирам ... ами ПЕС 2008 ми върви на ЛОУ само заради видеокартата би трябвало и ПЕС 2009 да ми върви на хай с новата видеокарта..нз :^) :whew:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Celeron са едни от най слабите процесори :) То цената им говори сама за себеси . Рамта ти е ОК ама с процесора май ще имаш проблеми. + това най - важно видео картата .
Jawor

Мнение от Jawor »

Емии първо видеокарта, защото тя нали е най-важна после ще събирам пари за други работи :) малко по малко и ще го пооправя ... :) дано не ми сече заради процесора пфф... :whew: :whew: :^)
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Jawor написа:Емии първо видеокарта, защото тя нали е най-важна после ще събирам пари за други работи :) малко по малко и ще го пооправя ... :) дано не ми сече заради процесора пфф... :whew: :whew: :^)
Oуу Гаранция !Аз имах Celeron 3,2ghz и имах проблеми с повечето игри ,няма как ако искаш да играеш на high и да има някакво равновесие в компонентите ще трябва да си смениш и процесора :whew:
Jawor

Мнение от Jawor »

:whew: Офф мале то па не е един проблем значи... аз уж тръгнах само за видеокарта.. то колко глупости наизлязоха... РАМ-ове , процесори... :whew: :whew: :whew: напрао незнам вече.. :whew: :whew: :| :|
marto135

Мнение от marto135 »

И аз бях така за фифа 08 , тръгнах от видео карта и ми казаха че през всичко трябва да мина и си купих направо нов комп ! :)
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Ихахахахахахаихиха Ноу Коумент просто...
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Jawor написа::whew: Офф мале то па не е един проблем значи... аз уж тръгнах само за видеокарта.. то колко глупости наизлязоха... РАМ-ове , процесори... :whew: :whew: :whew: напрао незнам вече.. :whew: :whew: :| :|
И лошата новина е, че ако ще купуваш по-нов и добър процесор, вероятно гнездото (socket-а), ще е различен т.е. ще трябва да сменяш и дъното. Но рано или късно ще трябва да го направиш. Моят съвет е да не бързаш. Изчакай с купуването, най-вече на видеокартата. До излизането на играта има доста време, цените ще паднат още (макар че напоследък доларът скочи и сложи няколко лева отгоре на компонентите).
Jawor

Мнение от Jawor »

Вижте каква карта намерих какво ще кажете за нея :) дали е хубава ? И дали ще играя на хай... GALAXY 9500GT 512M DDR3 PCIE

Graphics Engine GeForce 9500GT
Video Memory 512 MB DDR3
32 stream processors
Core frequency 700MHz
Memory frequency 2000MHz
RAMDAC 400MHz
Memory Interface 128-bit
PCI Express® 2.0 support
VGA Output -
DVI Output Dual DVI-I
HDCP Capable
OpenGL 2.1, DirectX 10 Shader Model 4.0, NVIDIA SLI

Намерих и още много видеокарти ако някой се интересува :) да пише и са евтини ... :^)
Jawor

Мнение от Jawor »

Тази дето я предлагаш хубава ли е, защото ги имам тези пари :) в смисъл как ще са ми игрите :)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ge Force 8500 GT DDR 3 512 MB Ram кво ще кажете за тва видео ПЕС 2008 го подкарвам на HIGH :hi: 128 лв ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

h3aDsh07 написа:става, но по-добре още малко и:
http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=533440
Хъмм за тия пари може да земе два пъти по добра карта а имено :

Price: 153.24 BGN

SAPPHIRE HD3850

• 256MB GDDR3 onboard memory
• 256-Bit memory interface
• Engine clock: 668MHz
• Memory clock: 1656MHz (828MHz GDDR3)
• PCI Express x16 lane native support
• RAMDACs 2x400MHz
• 320 stream processing units
• Outputs: Dual DVI, S-video TV-out
• Dual display support Hydravision 3
• CrossFireX Support
• 3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max
• Video Acceleration of: MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264
• HDMI compliance, HDCP ready
• Full support for DirectX 10 and OpenGL 2.0 functionality
• Avivo HD video and display technology
• Hardware based H.264/VC-1 decoding of Blu-ray and HD DVDs
• Integrated HD audio controller with multi-channel (5.1) AC3 support
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Изображение
Нови Шотове !
Преди броени часове в нета се появиха нови шотове от PES 2009, сред които един нов стадион, на който перфектно се виждат оправените мрежи и подобрените сенки. Има и около 10 шота от новата опция за игра "Become A Legend"

Изображение Изображение Изображение

Източник : http://pes.bfl-team.com/
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Честно казано не знам кво да кажа.От шотовете се виждат доста прекрасни неща,но дали ще са в действителност толкова добри,колкото изглеждат.Единственето,което не ми хареса е че менютата са подобни на тези от 2008 като тин,но са в пъти по-дървени.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Е как точно менютата са супер оригинално измислени !! Напомнят на дъска за чертане на схеми от треньорите :) Доста веселяшко е извън всякакви норми и рамки . Фреш !
+ това екипа на Seabass явно му намеква че ако се издъни и тази година ще бъде възнаграден с един... ам
Вижте сами :giggle:
Изображение
Това е от играта 100% ще е същото само дето тия снимки в съблекалнята , с купите и т.н. ще са по малки , както беше в ПЕС 2008 .
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Не аз не говорих за долната част от менюто,коята е доста веселяшка и придава доста яко усещане(тва само луди японци могат да го измислят).Даже точно такива неща правят ПЕС по-добрият симулатор-не ги е страх да вкарат нещо креативно,различно не са като тези корпоративни сухари от ЕА,които ги е страх да направят една крачка на някъде за да не паднат в бездната.Но аз говорих за менютата в дясно и за това с новините,но все пак искрено се надявам и мечтая(макар че едва ли ще стане)че ще имаме анимирани клипчета при получаване на тези награди.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ЕКСЛУЗИВНО !!!
Снимки от Shampions League Mode , снимки на Манчестър Юнайтед и Ливърпул както и новата , официялна обложка !!

Изображение Изображение
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

ПЕРФЕКТНО!По добре не можеше и да бъде.Обложката е перфектна.Само качеството на скрееновете малко куца.Също така и това Games for Windows нещо ме озъдачава.Какво ли ще ни искат от Microsoft. :rofl:
napster

Мнение от napster »

Няма какво да те озадачава. Доста игри са така.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”