PES 2009 Demo

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
sparky_killer

Re: PES 2009 Demo

Мнение от sparky_killer »

Е не можа ли да погледнеш >LB+RB+LT = Q+Z+E с Default Controls :o :wasntme:
vict0r

Мнение от vict0r »

Andres_Messi написа:При мен не става с Q+W+E!Ако някои може да ми каже как се прави с Default Controls!

Понеже не знам с какво играеш ще ти го кажа по най-олигофренския начин - комбинация от последователно натискане на три копчета - първото - това с което махаш стената или LT , второто - това с което си сменяш играча, познато още като LB и третото - това с което тичаш или RB. Или казано, отваряш settings.exe и виждаш там кои бутони от клавиатурата ти отговарят на бутоните, които написах по-горе. За да стане номера, според Конами, трябва да се натиснат последователно LT - LB - RB, но работи също и при натискане на LT u LB едновременно и след това RB. Сега ако не е ясно, по-ясно аз не мога да го обясня! И като за финал - ПЕС с клавиатура не се играе!
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

ПЕС с клавиатура не се играе!
Тука мога да поспоря...аз напримерно имам джойстик ,но си ми е по-удобно с клавиатурата и си играя с нея ,а с джоистика нещо не можах да свикна ..след като си го купих играх няколко дни с него ,ама се отказахх и вече 1г само събира прах:hi: .Казах си "за кво да се мъча с това като съм си свикнал с клавиатура и си правя всички комбинации на нея без проблеми"
vict0r

Мнение от vict0r »

sparky_killer написа:
ПЕС с клавиатура не се играе!
Тука мога да поспоря...аз напримерно имам джойстик ,но си ми е по-удобно с клавиатурата и си играя с нея ,а с джоистика нещо не можах да свикна ..след като си го купих играх няколко дни с него ,ама се отказахх и вече 1г само събира прах:hi: .Казах си "за кво да се мъча с това като съм си свикнал с клавиатура и си правя всички комбинации на нея без проблеми"
Аз преди играех само Фифи и естествено само с клавиатурана, но от ПЕС4 ей така на майтап си купих геймпед, копие на Плейстейшън педа и от тогава се родих. Играта е много по-лесна, защото имаш равен брой копчета за двете ръце, а при ПЕС именно комбинациите са важни. Примерно преди марсилска рулетка се правеше с десния стик в кръг, сега ме дразни новата система и да ви кажа още не съм я правил в мач. Много ме е яд, че са елиминирали десния стик или поне в демото е така, а после в самата игра ще може да му се зададат функции. Иначе контрола на 2009 е много по-различен от предишните версии, трябваха ми 2-3 дни да свикна, струва ми се обаче, че играчите се движат по-малко и къде по дяволите е Бербатов?
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Да и аз си играя перфектно с клавиатура,въпреки че си взеш ексбокски геймпад.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
vict0r

Мнение от vict0r »

maniakapetko написа:Да и аз си играя перфектно с клавиатура,въпреки че си взеш ексбокски геймпад.
С ексбокс пед ми е много трудно, защото съм свикнал с D-Pad, а със стика въобще не мога се оправя на къде да пратя пича да тича :D
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

vict0r написа:
Andres_Messi написа:При мен не става с Q+W+E!Ако някои може да ми каже как се прави с Default Controls!

Понеже не знам с какво играеш ще ти го кажа по най-олигофренския начин - комбинация от последователно натискане на три копчета - първото - това с което махаш стената или LT , второто - това с което си сменяш играча, познато още като LB и третото - това с което тичаш или RB. Или казано, отваряш settings.exe и виждаш там кои бутони от клавиатурата ти отговарят на бутоните, които написах по-горе. За да стане номера, според Конами, трябва да се натиснат последователно LT - LB - RB, но работи също и при натискане на LT u LB едновременно и след това RB. Сега ако не е ясно, по-ясно аз не мога да го обясня! И като за финал - ПЕС с клавиатура не се играе!
Абе пи4 виж по нагоре кво сам писал!Нямам джоистик и не ми и трябва защото сам свикнал с клавиатура!ето :
Andres_Messi написа:Със Keyboard може ли да стане симулация ?Ако може Как?
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Аз с джойстик биех 1 фр повече от колкото с клавятурата. Свикнеш ли му става лесно ;)
vict0r

Мнение от vict0r »

Andres_Messi написа:
Абе пи4 виж по нагоре кво сам писал!Нямам джоистик и не ми и трябва защото сам свикнал с клавиатура!ето :
Andres_Messi написа:Със Keyboard може ли да стане симулация ?Ако може Как?
Абе пич, а ти прочете ли аз какво ти написах? Отварях файла settings.exe и там виждаш кои бутони от клавиатурата ти отговарят на описаните от мен. И не ме пичосвай ако обичаш, нито си ми на годините, нито си пия бирата с теб!
galfone

Мнение от galfone »

Кога излизаше цялата версия.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Петък. 17.10.2008
Futbolische_90

Мнение от Futbolische_90 »

не се знае може до довечера да е пуснат по тракерите,в Холандия и Турция вече е играят така че сме в очакване :)
Futbolische_90

Мнение от Futbolische_90 »

http://www.irfree.com/2008/10/14/pro-ev ... d-procyon/ Хайде честито теглете :)
Asunsezamun

Мнение от Asunsezamun »

някой ако го е свалил тва да каже дали е истинско щото не ми се сваля 100 пъти.... ина4е бр :clap:
Troublemaker_08

Мнение от Troublemaker_08 »

СУПЕРСКО :party:
Ka3aK

Мнение от Ka3aK »

Изображение

ПЕС 2008 със мод Шампионска лига :D Честито на печелившите

П.П. вижте GIO :rofl: :rofl: :rofl:
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”