http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=205849
Дано TheEditor греши!
горе-долу като миналогодишните, може понеже е същия енджин ако са го оптимизирали малко да е по-лекичък, но малко вероятно, тъй че като миналата годинаMrDeqn написа:Антракс нещо като орантировачни изисквания да знаеш?
IvanMladenov написа:горе-долу като миналогодишните, може понеже е същия енджин ако са го оптимизирали малко да е по-лекичък, но малко вероятно, тъй че като миналата годинаMrDeqn написа:Антракс нещо като орантировачни изисквания да знаеш?
Нещо не разбрах , кое да махна и кво не вярно има ???crazy26 написа:PES 2009Това ше бъде за смех и Antracsa махни подписа, че не видях нищо вярно в него
Ммммммммм не знам кой е тъпия май ти пишеш на латиница.Също така се вижда,че си комплексиран пубер левскар и най-вероятно си фенче на педерасите от ***.ludkoto23 написа:.........I
Не е фенче.. те нямат фенчета ! Това беше 11 годишния Трайки .maniakapetko написа:Ммммммммм не знам кой е тъпия май ти пишеш на латиница.Също така се вижда,че си комплексиран пубер левскар и най-вероятно си фенче на педерасите от ***.ludkoto23 написа:.........I
maniakapetko написа:Other Leagues
* Boca Juniors
* Fenerbahce SK
* Galataray SK
* Beşiktaş JK
* CSKA Moscow
* Lokomotiv Moscow
* Spartak Moscow
* Celtic
* Rangers
* AIK
* IFK Göteborg
* Hammarby
* Wisla Krakow
* Porto
* Benfica
* Sporting Lisbon
* Dynamo Kiev
* Shaktar Donetsk
* Basel 1893
* RSC Anderlecht
* Club Brugge
* Standart Liege
* Aalborg
* Copenhagen FC
* Brondby
* Rosenborg
* HJK Helsinki
* Slavia Prag
* Sparta Prag
* Steaua Bucuresti
* Cluj
* Panathinaikos
* AEK
* Olympiacos
* Dinamo Zagreb
* Anorthosis
* BATEЗащо по дяволите Левски не ги биха
![]()
* River Plate
* Internacional
Stopgap Squads
* PES United
* WE United
National teams
* France
* England
* Greece
* Italy
* Netherlands
* Portugal
* Argentina
* Brazil
Всичко от трейлъра е ин-гейм.MoNteSo написа:WhoooW! Изглежда супер реална.Много ме изкефи!
Но както един приятел каза трейлърите винаги са много по-добри от действителността!Ще видиме какво ще излезе от играта![]()
![]()
На същата тази обложка долу в дясно пише KONAMITroublemaker_08 написа:за ШЛ етделно ли ще се пуска ПЕС или заедно,защото накрая видях убложка на която не е на КОНАМИ а е на Уиндолс,майкрософт