Много нова информация и скрииншотове!

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Jawor

Re: Много нова информация и скрииншотове!

Мнение от Jawor »

Не мисля, че е тук мястото, но за един въпрос няма защо да отварям цяла тема. Искам да попитам който разбира дали тази видеокарта е хубава и ще мога ли да играя ПЕС 2009 с нея, защото аз не разбирам
SVGA CARD ATI Radeon HD 3650, 512MB,128bit, DDR2,PCI Expess 2.0
• 512MB GDDR2 onboard memory
• 128-Bit memory interface
• PCI-E x16
• RAMDAC: 400MHz
• Outputs: VGA, DVI-I, S-video TV-out
• DirectX 10.1 support
• MultiView support
• CrossFireX support
• HDTV
• OpenGL 2.0, Avivo
• HDCP, HDMI
Ето всичката информация която имам за нея. Благодаря на отзовали те се. :) :blush:
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

пич, купил ли си я или още не?
ако не си я купил те повъветвам да събереш още някой лев за нещо по-добро с DDR3 ; )
с тази най-много на медиум ще играеш мисля (think)
Jawor

Мнение от Jawor »

Еми още не съм я купил, първо реших да се посъветвам с вас :) защото не разбирам.Еми значи ще събера още малко пари ... за нещо по-добро :) Мерси за отговора ;)
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

най-добре кажи до колко пари най-много ще дадеш за видео.
и си провери дъното дали има PCI-Express 16x слот : )
Jawor

Мнение от Jawor »

Оо батка незнам как да го проверя това нещо...не му разбирам изкам някоя 512 мб видео карта и да е много добра за игри не за друго, че изкам като излезе ПЕС 2009 да си я играя както трябва, а не на лоу .... ми смятам за около 150 лв, аз сега имам 100 :) оше малко да събера и незнам каква да си купувам като не ги разбирам :( :( :( :^)
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

спокс, има време есента ще излизат новите игрички :)
Jawor

Мнение от Jawor »

:mm: Е аз изкам само ПЕС-а да си разцъквам :) не ми тряа за други игрички :) Кога ще излиза демото нещо знаели се по въпроса ?
Troublemaker_08

Мнение от Troublemaker_08 »

би било логично да е към средата на Септември ;)
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

А аз искам да попитам за около 150 лева мога ли да си взема карта, с която да играя игрите, които се очаква да излезнат на high? :nerd: Говоря за PES 2009, GTA IV и т.н.? :wasntme:
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

На high нз ,може би малко по-скъпа ако приемем ,че другите ти компоненти са на ниво:wasntme: ,но е и важно да си избереш карта ,която ще ти върши работа не е важна само цената .
Jawor

Мнение от Jawor »

Мале :^) :^) :^) че то тогава трябва бая пари да си събирам мале :( :^) иначе на мене не мисля че ми е слаб компютъра 2,14 гигахерца процесор и 1 гигабайт РАМ само видео ми остава ..., но няма как ще трябва да събирам като ми са играе ПЕС 2009 ... Че сега играя 2008 на ЛОУ ...Всичко е някво дървено много зле работата друго си е на хай .... :whew:
Darkmod

Мнение от Darkmod »

L3vSkAr написа:А аз искам да попитам за около 150 лева мога ли да си взема карта, с която да играя игрите, които се очаква да излезнат на high? :nerd: Говоря за PES 2009, GTA IV и т.н.? :wasntme:
аз си зех скоро GeForce 8600gt 512mb DD3 и нямам проблем на макс всичко играя
Jawor

Мнение от Jawor »

:mm: Аз досега имам 150 лв вече събрани продадох си буферчето :((((( ама няма как сега ще отида да продам и малко желязо :) да ги напрая към 200 лв и може и да излезне някой хубава видео карта :) Тази ДжиФорс 8600 ГТ дали ще мога да играя ПЕС 2009 на хай? Имам 1 ГБ РАМ и 2,14 Гигахерца процесор?Как мислите? :) :^)
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

с този процесор незнам...
за рамта сложи още 1GB
Jawor

Мнение от Jawor »

Ами сега първо мисля да си купя видеокарта пък после вече може пак да почвам да събирам пари за още 1 ГБ РАМ ... :(
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Рамта е евтино нещо вече 1 ГБ е около 50 лв и то качествен модел,а не неква куче марка.
Последно промяна от maniakapetko на 24 Авг 2008 11:28, променено общо 1 път.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Аз съм с Ge Force 8500 GT DDR 3 и си играя ПЕС 2008 на Хаи без проблем - за 128 лева съм я зел ама то още февруари тогава бяха поефтиняли ама сега нз колко може да струва провери а и рамта вече не е скъпа - зех си 1 ГБ за 38 лева :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Jawor

Мнение от Jawor »

Хах мале те колко евтини станали тез Рамове.... аз имах 256 РАМ и да го напрая 1 ГБ ми излезе 96 лв... еми значи ще може и РАМ да си взема таман 2 ГБ да стане и някоя хубава видеокарта,че да си играя ПЕС-а 2009 на хай... :^) Само заради ПЕС-а си купувам видеокартата...ненормален ... ;) ама няма как... :)
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

А процесорът къв ти е точно ?Да не е някой Целерон ,защото е много важно точно къв модел дали е двоядрен ,колко кеш има...
TiberiuM

Мнение от TiberiuM »

Jawor написа:Само заради ПЕС-а си купувам видеокартата...ненормален ... ;) ама няма как... :)

Хах мене питаш ли ма и аз заради Call Of Duty 4 си купих нова видеокарта че да и се наслаждавам на макс :D :D :D

Edit: Скрийн на Българския национален отбор от ПЕС 2009 http://img128.imageshack.us/img128/604/ ... right3.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”