PES 2009 Demo

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
Becks

Re: PES 2009 Demo

Мнение от Becks »

vict0r написа:
sparky_killer написа:(вертикал)
Jawor написа:Да, направих го мерси mudy ама не ми е интересно така :shake: :wasntme: По-добре да си играя нормален мач :nod:
На мен пък ми е много интересно така... и подават много повече от предишните версии .на мач имам по 5/6 положения и редовни им вкарвам на top player :clap: ,а също и камерата (вертикал) е направена много удобна :happy: .
Добре е, но така и не разбрах как се иска топката, един път го направих, но после какво ли не четох, помпах сякакви комбинации и не махам с ръчичка.
Ами прави се с "R2" на джойпад и "C" на клавиатура...
Изображение
vict0r

Мнение от vict0r »

Becks написа:Ами прави се с "R2" на джойпад и "C" на клавиатура...
Мерси много. Само при мен ли е проблема или извеждащия пас работи малко по-различно от 2008? А и забелязвам, че играчите проявяват креативност на моменти, примерно аз цъкам извеждащ, а той копва топката.
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Не не си само ти,понякога наистина проявяват креативност,в повечето случай граешна.При мен на няколко пъти си натискам шут пред двама футболисти и той си копва за да изведе човека на скорост,е един път се получи хубаво,но не винаги.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Jawor

Мнение от Jawor »

:@ Не може да е вярно падам с 4:1 :rofl: малеле цял мач ги смазвах над 15 удара ВЪВ вратата, а те от 4 удара 4 гола ненене....Поне моят гол беше хубав,от малък ъгъл горе в скобата ама... :whew: 2 греди ударих...жалко,че не мога да си записвам головете които вкарвам, да ви ги показвам, нищо, че не съм толкова добър ама и аз вкарвам красиви голове. Айде :hi: :whew:
Fabreto

Мнение от Fabreto »

Само аз ли забелязвам, че го няма един от основните дрибли - със задържане на С да се издърпа топката назад ?
Jawor

Мнение от Jawor »

Каква е тая игра е?!! :^) Ей сега играх един мач дадоха 2 НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ дуспи за противниковия отбор и на мен ми дадоха ПЕТ ЧЕРВЕНИ картона?!?!?!?! :@ И така ми прекратиха мача... :@ Дано в пълната версия да ги няма тези многото картони и тези много спъвания.Прекратиха мача при резултат 3:3 на Топ Плеър с 3 червени картона все пак успях да достигна до 3 гола....но след това допълнителните 2 картона ......и край на мача...пфффффф :@ :@ :@
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Хм нз как си играл ...например аз най-много с 1/2картона(жълти) да завърша мач и с 10/11 фаула като цяло ,което си е нормално според мене. Не беше нормално в Пес 2008 дето почти не правех фаулове (да не говорим пък за картони) а също и компютъра не правеше фаулове .
Jawor

Мнение от Jawor »

Еми незнам..скъса са от картони тоз съдия умрелия :@ и някакви измислени дузпи ми даде малеее....направо съм :X а пък да не говорим за компютъра една атака или контраатака не мога да направя.Само знай да спъва нищо друго... :whew:
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Като дойде БФЛ пача всичко ще е точно на място,приликата ще е направо невероятна,фаул след фаул.Тогава ПЕС без никакво съмнение ще е най-реалистичната футболна симулация...на БГ първенството. :D
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
spiker

Мнение от spiker »

maniakapetko написа:Като дойде БФЛ пача всичко ще е точно на място,приликата ще е направо невероятна,фаул след фаул.Тогава ПЕС без никакво съмнение ще е най-реалистичната футболна симулация...на БГ първенството. :D
Много точно казано :clap:
mitko_10

Мнение от mitko_10 »

м така е по-яко.. имаш повече шанс да вкараш от статични положения.. на другите песове ме изнервяше това че прекалено рядко имаше пряксвободни или дузпи.. сега е супер :)
creAtive

Мнение от creAtive »

Мод(БФЛ) за демото ще има ли?
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

айде още малко остана (party) :)
vict0r

Мнение от vict0r »

Обаче са оправили симулациите здраво, вече доста по-голям процент от симулациите ми свършват с фаул или дузпа за мен, но забелязвам, че не всеки играч може да го прави като хората. С Кристиано Роналдо, примерно ми дава 8 от 10 падания, дори в един мач с Ливърпуул си изкарах 2 дузпи и още куп фаулове около наказателното. Най-лесно е като тичаш и някой ти виси на гърба - бум падаш и садията надува свирката, не като на 2008 от толкова опита само две дузпи съм печелил, всичко друго картони.
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

Как се правеше симулацията?
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

petrov1991 написа:Как се правеше симулацията?
Абе да не те объркам, но мисля, че беше R1+R2+L1
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

Със Keyboard може ли да стане симулация ?Ако може Как?
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
vict0r

Мнение от vict0r »

MoNteSo написа:
petrov1991 написа:Как се правеше симулацията?
Абе да не те объркам, но мисля, че беше R1+R2+L1

L1+L2+R1 е симулацията, с клавиатура нямам представа дали става, но току що при 1:1 с Ман Юнайтед срещу Ливърпуул паднах с Рууни в наказателното поле и ми свириха дузпа. Невероятно е изживяването да биеш с измислена дузпа :D
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Andres_Messi написа:Със Keyboard може ли да стане симулация ?Ако може Как?
Със LB+RB+LT на мен ми се пада Q+W+E като ми е супер удобно така ,и станах голям симулант ...много е хубаво чувството да спечелиш дуспа или някой пряк свободен :hi:
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

При мен не става с Q+W+E!Ако някои може да ми каже как се прави с Default Controls!
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”