има и по-лесен вариант - пускаш settings.exe и слагаш човка на nulify movie playback и си готовJawor написа:Момчета,ако ви дразнят онези клипове след мачовете намерих проблема как да ги премахнете.Значи където сте инсталирали играта влизате там и после в папка img и там вътре триете НЕ pes09ci ами има един друг файл където започва с пес голям е някъде около 77 000 кб май беше.И никакви проблеми не прави играта.Айде
Да имаnasko_ov написа:Има ли официална дата на излизане?
Еми айде обяснете на нас малоумните, които не разбираме английски!IvanMladenov написа:е аз тва сам си го направих още като излезе демото. Той и напстера даже е пуснал шотчета от Become a legend
И кога по-точноsparky_killer написа:Да имаnasko_ov написа:Има ли официална дата на излизане?
17.10nasko_ov написа:И кога по-точноsparky_killer написа:Да имаnasko_ov написа:Има ли официална дата на излизане?
На мен пък ми е много интересно така... и подават много повече от предишните версии .на мач имам по 5/6 положения и редовни им вкарвам на top playerJawor написа:Да, направих го мерси mudy ама не ми е интересно така![]()
По-добре да си играя нормален мач
Добре е, но така и не разбрах как се иска топката, един път го направих, но после какво ли не четох, помпах сякакви комбинации и не махам с ръчичка.sparky_killer написа:(вертикал)На мен пък ми е много интересно така... и подават много повече от предишните версии .на мач имам по 5/6 положения и редовни им вкарвам на top playerJawor написа:Да, направих го мерси mudy ама не ми е интересно така![]()
По-добре да си играя нормален мач
,а също и камерата (вертикал) е направена много удобна
.