PES 2009 Demo

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
kirebs

Re: PES 2009 Demo

Мнение от kirebs »

AntrAcsA написа:ако си го свалял от торент , направи hash check !
От замунда го свалих.Какво ще рече hash check
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

kirebs написа:
AntrAcsA написа:ако си го свалял от торент , направи hash check !
От замунда го свалих.Какво ще рече hash check
http://i.data.bg/08/10/03/1181928_orig.jpg
comandosa1

Мнение от comandosa1 »

И аз съм с XP SP3 и като стартирам играта ми изписва че липсва някакъв dll файл и до там. А също имах и проблем с инсталацията но не с място ами, свалих си демото на диск F и се пробвах от там да инстална но ми даваше грешка още при инсталацията. Изтрих го, после го свалих на C и се инсталира, но пък сега ми липсва този dll файл, според мен е от бъгавия виндос.
comandosa1

Мнение от comandosa1 »

Намерих решение на проблема, за всеки който е с windows ot zamunda с вграден SP3 и му липсва тоя файл - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_30, теглите от тука, разархивирате и слагате в c:\windows\system и gg, qq omg zomg wtf!
kirebs

Мнение от kirebs »

сега си смених драйварите за видеото и ми тръгна
Другото различно което направих е че я инсталирах в D-to ама това едва ли има значение
comandosa1

Мнение от comandosa1 »

Пача дето е линкнат по-горе съдържа 3 неща, доколкото видях има нови топки и нещо друго графично за ъпдейт, но по-важното е че има удължител на времето и може да се цъка едно мачле по 45 мин. полувреме и повече.
Mapuo

Мнение от Mapuo »

така след изиграните мачове който направих мога да напиша следния коментар.
Хареса ми графиката много напълно в стил КОНАМИ (особено как се развяват панталонките :) ) та като геймплей горедолу е еднакъв с 2008 движения пасове шпагати т.н държа да отбележа че на ДЕМОТО виждаме че Манчестър Ю. и Ливерпул са с лицензирани екипи (имаше 1 снимка дето имаше и бутонки на Найк ама нещо не ги вижадм) Както и да е горе долу ПЕС 2009 е еднакъв с ПЕС 2008 най огромната разлика е че 2009 е с некст-ген и малкото ми разочорование че БЕРБАТОВ не е в Манчестър Ю.
Но наистина тази година "ЕА" и "КОНАМИ" ме зарадваха много сега вече БФЛ , живи и здрави е ваш ред да ни задоволите с 1 БФЛ патч и на двете игри
И все пак да не забравяме че това е ДЕМО ;)
napster

Мнение от napster »

Mapuo написа:така след изиграните мачове който направих мога да напиша следния коментар.
Хареса ми графиката много напълно в стил КОНАМИ (особено как се развяват панталонките :) ) та като геймплей горедолу е еднакъв с 2008 движения пасове шпагати т.н държа да отбележа че на ДЕМОТО виждаме че Манчестър Ю. и Ливерпул са с лицензирани екипи (имаше 1 снимка дето имаше и бутонки на Найк ама нещо не ги вижадм) Както и да е горе долу ПЕС 2009 е еднакъв с ПЕС 2008 най огромната разлика е че 2009 е с некст-ген
1во, 2008 е коренно различно от 2009.
2ро, 2008 и 2009 са некст-ген и двете.
3то, няма найк.
4то, Европейските шампиони и онея другите са с лиценз от Шампионската лига. В английската са с други имена (само Ливърпуул е с друго име).
5то, Реал Мадрид и Барселона имат лицензи в ШЛ и в Испанската лига.
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Играта няма почти нищо общо с ПЕС 2008 ! Пишеш пълни глупости супер марио !!
Нито дрибъл , нито пас , нито шут , нито АИто е като в ПЕС 2008 ! А това че най-голямата разлика че 2009 е некст ген е излишно да го коментирам :giggle:
fymfifa

Мнение от fymfifa »

Mapuo написа:така след изиграните мачове който направих мога да напиша следния коментар.
Хареса ми графиката много напълно в стил КОНАМИ (особено как се развяват панталонките :) ) та като геймплей горедолу е еднакъв с 2008 движения пасове шпагати т.н държа да отбележа че на ДЕМОТО виждаме че Манчестър Ю. и Ливерпул са с лицензирани екипи (имаше 1 снимка дето имаше и бутонки на Найк ама нещо не ги вижадм) Както и да е горе долу ПЕС 2009 е еднакъв с ПЕС 2008 най огромната разлика е че 2009 е с некст-ген и малкото ми разочорование че БЕРБАТОВ не е в Манчестър Ю.
Но наистина тази година "ЕА" и "КОНАМИ" ме зарадваха много сега вече БФЛ , живи и здрави е ваш ред да ни задоволите с 1 БФЛ патч и на двете игри
И все пак да не забравяме че това е ДЕМО ;)
ти сигурно даже не си барнал PES 2008 ... еднаква била с новия PES ... пълни глупости. Като удариш 2 водки и всичко ти е еднакво ...
Mapuo

Мнение от Mapuo »

Ех добре де ок не съм чак такъв специалист но ок съгласен съм с вас вие вече съвсем подробно влязохте в нещата :rofl: но съм сигурен че съм играл пес 2008 повече от колкото някой тука и все пак на Българина в устата му е алкохола което е страшно селско ;) Но да си дойдеме на темата Важното е че ПЕС-а е супер но ще изчакам да излезне цялата игра и ако си заслужава ще си я купя ;)
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

PES 2009 няма нищо общо с PES 2008, нещо повече, има повече общи неща с PES 6, отколкото с 2008. Играта е невероятна! С нетърпение очаквам цялата игра!
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Антракс би ли изяснил какво означавав АИ? Това още не мога да свхвана какво е :) .

Единствено не ми харесват вратарите. Големи риби са :D много са слаби иначе се мятат страшно :D
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

MrDeqn написа:Антракс би ли изяснил какво означавав АИ? Това още не мога да свхвана какво е :) .

Единствено не ми харесват вратарите. Големи риби са :D много са слаби иначе се мятат страшно :D
AI значи Artificial Intelligence, демек Изкуствен Интелект, или иначе казано, "мозъка" на компютъра. А иначе и на мен от цялата игра вратарите не ми харесаха. И менюто е доста гадно...
Изображение
levski1914sf

Мнение от levski1914sf »

След изиграни около 20 мача на демото ето ги и моите наблюдения:
1-во графично играта е подобрена(не че имаше нужда ама все пак е подобрение)
2-ро играта е оптимизирана което ще рече че дори и с по добра графика натоварва по малко компютърната система ( това означава че са работили здраво над енджина и не са правили само козметични надбаваки - моите адмирации тук)
3-то управлението на играчите е невероятно подобрено и съвсем ново от това което беше- вече като зададеш команда не трябва да изчакваш 2 секунди анимиран скрипт и след това примерно да се изпълни удара, паса, шпагата и т.н.( тук ме спечелиха напълно играя на поредицата от пес5 насам и мога да кажа само че най накрая се доближават до съвършения контрол- натискаш копче и играча се опитва да изпълни командата, а не натискаш копчето три пъти и псуваш а играча си продължава с неговата скриптирана простотия)
4-то както антракса спомена изпълнението на финтовете е променено, но ще се нагодим и към това (надявам се в пълната версия да има опция за преминаване към старата система на джойпада много ми липсва десния джойстик сега на негово място са аналогови пасове-което може и да е нещо революционно добро но засега не съм му свикнал)
5-то ах тия вратари пак са полуидиоти и то не на компютърния отбор ами тези на нашия- може и аз да пропускам нещо в управлението им или поне се надявам
6-то компютъра пак си мами- демек като реши да вкарва край ама това прави играта по интересна поне за мен иначе ще ги бия нонстоп
7-мо аз играя на professional със unassisted курсор контрол и това прави играта невероятно интерестна за мен дори иразочарованието ми от пес6 и пес 2008 вече е заличено и очаквам с нетърпение излизането на пълната версия която ще си закупя задължително( 2008 я пропуснах заради провала на пес6)
Айде това е моето лично мнение, надявам се и други хора да спопделят наблюдението си чао засега. :sweating:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Играя на Топ Плейър !! Много трудно се вкарват голове , доста добре се постоени в защита и покриват почти всички празни пространства ама с няколко паса може и да ги излъжеш !! Тъпото е че ПОСТОЯНО СПЪВАТ , при всяко твое движения РСто вече има решение , рядко бърка да не кажа изобщо !!
Има добри страни играта ама ще трябва време да се нагодя .
Jawor

Мнение от Jawor »

Да и аз това забелязах,че много ама много спъват...дразня се от това спъване постоянно :^) :^) Ама иначе днес на Топ Плеър с 10 човека вкарах 5 гола :^) а на мене само 2 даже и аз се :^) какво правя :rofl:
gzagorov

Мнение от gzagorov »

AntrAcsA написа:Тъпото е че ПОСТОЯНО СПЪВАТ
Така са го направили, за да може като излезе BFL PES 2009 да е максимално близо до реалността по българските терени 8)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

gzagorov написа:
AntrAcsA написа:Тъпото е че ПОСТОЯНО СПЪВАТ
Така са го направили, за да може като излезе BFL PES 2009 да е максимално близо до реалността по българските терени 8)
ХАХАХАХх (rofl)
Колкото до това, че трудно се преодолява защитата, поне за мен не е трудно.По-трудното е да отбележа, че бях свикнал на ПЕС 6 да преодолявам вратарите по един начин, а сега изисква малко повече мислене :^) :wasntme:
ferum

Мнение от ferum »

Играта наистина е по-добра от миналогодишната. Е не е чак толкова голямо подобрение. Но наистина тези вратари направо ме влудяват. Още сега знам какъв ще стане ПЕС9 догодина - много силни вратари като компенсация за това че сега се оплакваме :)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”