Skills
-
Skills
Миналата година пак направих такава теам и дадох как се правят новите финтове.Сега гледах много клипове и видях как се правят но не разбрах всички как и ако може пак като миналата година антракса пак да направи тея като в малки прозорчета дето е дадено как изглежда финта и отдоло комбинацията от копчета блг предварително!С джойстик ги правя финтовете но не ми е удабно управлението с джойстик! 

Последно промяна от chentri на 25 Окт 2008 11:35, променено общо 1 път.
-
Re: Skills
Да.Честно казано и аз ги научих по този начинchentri написа:Миналата година пак направих такава теам и дадох как се правят новите финтове.Сега гледах много клипове и видях как се правят но не разбрах всички как и ако може пак като миналата година антракса пак да направи тея като в малки прозорчета дето е дадено как изглежда финта и отдоло комбинацията от копчета блг предварително!

-
Забелязахте ли че повечето финтове се правят със Стрелките?
-
MrDeqn написа:Забелязахте ли че повечето финтове се правят със Стрелките?

брех от пряк свободен много рядко вкарвам..
цаката ква е ;O

цаката ква е ;O
-
Да биеш с Роналдоh3aDsh07 написа:брех от пряк свободен много рядко вкарвам..![]()
цаката ква е ;O

Е не е като при фифата все пак ...доста по-сложно е ,ама сега не ми се обяснява ,а и не е лесно да го обясниш...
Но ако му се занимава на някой ще е добре да направи едно туториалче за тези ,които почнаха от тая г. да играят ПЕС (а те не са малко
)

-
Аз ако трябва да съм честен за сега имам 3-4 гола от фаул.Единия ми е с Тоти, другите три ги вкарах на демото с Роналдо. Но и разликата между демото и цялата игра в трудността е умопомръчителнаh3aDsh07 написа:и с него не уцелвам вратата

Да,наистина трудността сега е много по-голяма.На демото един приятел игра на топ и с 10 човека успя да победи Ливърпул с 5:2
и сега са мисли за много добър
и като играе на топ го смазват

ЕДИТ:Да, айде ако някой може нека да направи клипчета с финтовете,защото на късмет ги правя
един път си дигнах топката и я ударих от воле като се топаше,но не уцелих вратата
и незнам как го напрайх...

ЕДИТ:Да, айде ако някой може нека да направи клипчета с финтовете,защото на късмет ги правя

Абе хора как въобще вкарвате с тоя Роналдо. Аз само с Гигс мога да вкарвам. Като сметнеме, че попринцип нямам много възможности да изпълнявам пряк свободен с Роналдо имам некаде 2 гола, а с Гигс към 4-5 може би 6. Жалко че държа Гигс резерва и не мога да го ползвам, щото бая пропуснах с тоя Роналдо.
-
В интерес на истината винаги избягвам да бия с Роналдо, защото удара му не е много точен, въпреки характеристиките му. Винаги бия с Гигс. С него съм много точен и удара му е много по-прецизен. Става дума за близки разстояния. На далечни не стрелям. А междо другото забелязах, че всъщност най-добре се бие с Накамура от Селтик, Пирло от Милан и Жунинъо от Лион и естествено Бекъм, като с него е супер лесно.
-
- BFL Team™
ами то и в реалния живот си е такаnapster написа:В интерес на истината винаги избягвам да бия с Роналдо, защото удара му не е много точен, въпреки характеристиките му. Винаги бия с Гигс. С него съм много точен и удара му е много по-прецизен. Става дума за близки разстояния. На далечни не стрелям. А междо другото забелязах, че всъщност най-добре се бие с Накамура от Селтик, Пирло от Милан и Жунинъо от Лион и естествено Бекъм, като с него е супер лесно.