Andres_Messi написа:При мен не става с Q+W+E!Ако някои може да ми каже как се прави с Default Controls!
Тука мога да поспоря...аз напримерно имам джойстик ,но си ми е по-удобно с клавиатурата и си играя с нея ,а с джоистика нещо не можах да свикна ..след като си го купих играх няколко дни с него ,ама се отказахх и вече 1г само събира прах:hi: .Казах си "за кво да се мъча с това като съм си свикнал с клавиатура и си правя всички комбинации на нея без проблеми"ПЕС с клавиатура не се играе!
Аз преди играех само Фифи и естествено само с клавиатурана, но от ПЕС4 ей така на майтап си купих геймпед, копие на Плейстейшън педа и от тогава се родих. Играта е много по-лесна, защото имаш равен брой копчета за двете ръце, а при ПЕС именно комбинациите са важни. Примерно преди марсилска рулетка се правеше с десния стик в кръг, сега ме дразни новата система и да ви кажа още не съм я правил в мач. Много ме е яд, че са елиминирали десния стик или поне в демото е така, а после в самата игра ще може да му се зададат функции. Иначе контрола на 2009 е много по-различен от предишните версии, трябваха ми 2-3 дни да свикна, струва ми се обаче, че играчите се движат по-малко и къде по дяволите е Бербатов?sparky_killer написа:Тука мога да поспоря...аз напримерно имам джойстик ,но си ми е по-удобно с клавиатурата и си играя с нея ,а с джоистика нещо не можах да свикна ..след като си го купих играх няколко дни с него ,ама се отказахх и вече 1г само събира прах:hi: .Казах си "за кво да се мъча с това като съм си свикнал с клавиатура и си правя всички комбинации на нея без проблеми"ПЕС с клавиатура не се играе!
С ексбокс пед ми е много трудно, защото съм свикнал с D-Pad, а със стика въобще не мога се оправя на къде да пратя пича да тичаmaniakapetko написа:Да и аз си играя перфектно с клавиатура,въпреки че си взеш ексбокски геймпад.
Абе пи4 виж по нагоре кво сам писал!Нямам джоистик и не ми и трябва защото сам свикнал с клавиатура!ето :vict0r написа:Andres_Messi написа:При мен не става с Q+W+E!Ако някои може да ми каже как се прави с Default Controls!
Понеже не знам с какво играеш ще ти го кажа по най-олигофренския начин - комбинация от последователно натискане на три копчета - първото - това с което махаш стената или LT , второто - това с което си сменяш играча, познато още като LB и третото - това с което тичаш или RB. Или казано, отваряш settings.exe и виждаш там кои бутони от клавиатурата ти отговарят на бутоните, които написах по-горе. За да стане номера, според Конами, трябва да се натиснат последователно LT - LB - RB, но работи също и при натискане на LT u LB едновременно и след това RB. Сега ако не е ясно, по-ясно аз не мога да го обясня! И като за финал - ПЕС с клавиатура не се играе!
Andres_Messi написа:Със Keyboard може ли да стане симулация ?Ако може Как?
Абе пич, а ти прочете ли аз какво ти написах? Отварях файла settings.exe и там виждаш кои бутони от клавиатурата ти отговарят на описаните от мен. И не ме пичосвай ако обичаш, нито си ми на годините, нито си пия бирата с теб!Andres_Messi написа:
Абе пи4 виж по нагоре кво сам писал!Нямам джоистик и не ми и трябва защото сам свикнал с клавиатура!ето :
Andres_Messi написа:Със Keyboard може ли да стане симулация ?Ако може Как?