Без лиценз за испания

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Без лиценз за испания

Мнение от IvanMladenov »

Най-вероятно няма да има лицензирано испанско първенство в ПЕС 2009, защото в японската версия на ПЕС 2008, тя липсва въобще.

Изображение
Изображение
maniakapetko

Re: Без лиценз за испания

Мнение от maniakapetko »

Да,но в японската версия,както се вижда и от шота има тяхната J лига,а в останалите версий я няма.Такаче не бх се претиснявал.Аз даже мисля,че Конами ще ни изненадат с някоя нова лига,но ще поживеем и ще видим.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
napster

Мнение от napster »

Лиценз за Испания ЩЕ има ;)

Дано ония олигофрени от ЕА да не си поровят в джоба дълбоко, че да купят другите първенства екслузивно , да ги е*а педалите... Мислят си, че така играта им ще стане по-добра.
Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

аз в темата ми в песфан написах че най-важното за ПЕС 2009 е онлайн режима, а след това - многото лиги (написах че не искам Порто, ЦСКА Москва и Црвена Звезда лицензирани в Одър А, а ги искам да ги има (дори и нелицензирани) заедно с целите им лиги :happy: ). Да се надяваме, че дори да няма лиценз за Испания, КОНАМИ ще добавят 3-4 лиги, като на мястото на едната ще сложим испанската :)
Изображение
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Е нали за тая работа има пачове ,важното е самият футбол да е на ниво!
Galen

Мнение от Galen »

IvanMladenov написа:аз в темата ми в песфан написах че най-важното за ПЕС 2009 е онлайн режима, а след това - многото лиги (написах че не искам Порто, ЦСКА Москва и Црвена Звезда лицензирани в Одър А, а ги искам да ги има (дори и нелицензирани) заедно с целите им лиги :happy: ). Да се надяваме, че дори да няма лиценз за Испания, КОНАМИ ще добавят 3-4 лиги, като на мястото на едната ще сложим испанската :)
Я си дай темата да я видиме :happy:
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Ще ме извинявате, но едно въпросче извън темата:
Не е ли малко рано да говориме за ПЕС 2009, кога ще излиза ?
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

MoNteSo написа:Ще ме извинявате, но едно въпросче извън темата:
миналата година по това време вече имаше 100 шота и официално инфо в сайта на конами...
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

IvanMladenov написа:
MoNteSo написа:Ще ме извинявате, но едно въпросче извън темата:
миналата година по това време вече имаше 100 шота и официално инфо в сайта на конами...
Убий ме, че те попитах...
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Явно тая година ни готвят или нещо грандиозно и не искат да го показват или е като фуфата съия боклук,но поне не искат да се излагат до излизането.Но аз по скоро залагав на първото.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

аз лично не бих се надявал на кой знай какви промени и реформи !! ПЕС 2009 ще си е ПЕС 2008 но можеби с по добър мултиплейър !!Със същата графика и геймпей . Можеби мааалко по бавна .
Galen

Мнение от Galen »

Я някой ако може да предложи на КОНАМИ да махнат този шибан бъг с голове само от корнер и от пряксвободен ;) Днеска паднах 3 мача и всичките голове които ми вкараха бяха или от корнер или от пряксвободен.
napster

Мнение от napster »

Galen написа:Я някой ако може да предложи на КОНАМИ да махнат този шибан бъг с голове само от корнер и от пряксвободен ;) Днеска паднах 3 мача и всичките голове които ми вкараха бяха или от корнер или от пряксвободен.
Това по-добре да го оставят. Иначе няма интрига.
Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

И Все пак, Лиценз за Испания ЩЕ ИМА!

Нашия приятел Christian Viver (Akhibara Blues - http://www.akihabarablues.com), базиран в Испания, току-що ни информира, че е контактувал с Konami Spain и те са потвърдили, че лиценз за Испания ще има в ПЕС 2009.

Те му казали, че испанския пазар е прекалено важен и следователно без Испански лиценз (LFP) PES 2009 ще доведе до намаляване на продажбите. Те също посочили, че феновете не трябва да се безпокоят, че не е имало лиценз в последния WE J-League, тъй като това било изпрактикувано само в този конкретен случай.
Изображение
napster

Мнение от napster »

Казах ви.
J-League и PES/WE са с различни лицензи.

П.П. Много приятели вече имате бе :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”