rap17ka7a написа:AntrAcsA написа:Дам съгласен съм с теб .. новия ПЕС има адски много абсурдни неща... едно от тях е имено това , че доста лесно се дриблира .. ама аз говоря за ПЕС като цяло

Еми на ПЕС освен графиката до сега нищо не е било по-добро от фифата... а игра ли фифата с GFX !? Благо е направил топката толкова свободна че да те е страх да си я поведеш...
ВИНАГИ, АБСОЛЮТНО ВИНАГИ е била по-реалистичната игра.
ФИФА в момента са на нивото на Winning Eleven 2002, свали си я и ще видиш, че дори тя е по-реалистична от сегашната ФИФА за компютър.
Имах нещастието да играя 25-30 часа на тоя боклук, като ме е задържал само първият час, другите бяха за да мога да изказвам мнение като това. Ти предполагам си гледал само трейлърчета, а за това и си отбелязал стената от 10 души, като ти е хрумнала малоумната мисъл, че стената е от 10 души и не може да се промени.
МОГА ДА СЕ ХВАНА НА БАС, че във ФИФА 2009 ще има опция за смяна на броя на играчите в стената.
Сега смятам да направя едно смешно сравнение, за да си добиеш представа за какво говоря. При КОНАМИ и ЕА е същото, както и при БФЛ и ***. Едните копират от другите супер яко, и си прехваляват пача. Тези които копират са ***. Това беше един пример за да си добиеш представа за какво говоря.
Сега ще дам няколко примера на откраднати неща от ПЕС:
1. Системата на пряк-свободните удари е копирана
2. Бързото изпълнение след фал е копирано
3. Изпълнението на корнери е копирано
4. Копчетата са копирани (вече смяна на играча е с Q, както е при ПЕС)
В момента се сещам само за тези. Ако се сетя за още ще пиша.
П.П. Извинявам се за двойният пост.