bpfcpld написа:Xaugyk написа:Фифата направо кърти най-яката футболна игра !!!Графиката незнам дали е променена обаче много ме дразнеше лицата на футболистите които бяха все едни и същи а сега най-после са променени май..Перфектно!!!Гейм плея е подобрен ми се струва доста към по-добро.С това умря и единственното предимство на песа - Геймплея!Е сега вече без грам да се замисля избирам ФИФА (както винаги де) пред пес-а!Немога да разбера как някой може да играе тоя пес сас манчестер ред и манчестер блу и ала бала бля бля някакви помии...нямаш кариера нямаш трансферен прозорец.... с 2 думи Мъка...Мъка... Просто вече няма показател по който песа да се равни със фифата според моето скромно мнение.имал съм всички фифи и песове играл съм ги както на пс2 така и на пц и все същото.Неискам да убеждавам никой с моета теория само си давам мнението!
ПРАВ Е !!!
Двама супер незапознати №$!%@...
1во, лицата при PES са много по-добри във всички версии.
2ро, геймплейят на FIFA е същият с няколко нови неща. Геймплеят на PES изглежда недостижим, сравнен PC версията на FIFA. (При некст-ген конзолите ФИФА се развива изключително добре)
3то, Master League Mode е 10 пъти по-добър от Кариерата на ФИФА. Просто да
кажеш обратното граничи с ...
4то, не си играл нито на PS2, нито на PC версията (с оглед на глупостите които говориш) Имал всичките PES-ове и FIFA, боже...
5то, много по-интересно е да играеш с Man RED отколкото в ФИФА с Man UTD. Защото всеки играч е по-детайлно направен (освен по външен вид, и по качества) и ако не гледаш екипите, в PES е много по-добре направен. Да не говорим, че вече PES малко по малко взимат лицензите, които EA имаха екслузивно. Сега УЕФА Шампионска Лига, а и Сони помагат с парите.
Да не говорим, че ФИФА е правена от хора които нищо не разбират от футбол. Който мисли, че японците са по-зле от американците явно не е гледал много футбол. Японската J-League е сред най-добрите лиги извън Европа. Всичкото горе са ФАКТИ, които всички гейммедий изтъкват (изключение правят: PC Mania и др, които странно, но правят точно обратното). ТА ТЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ ПРАВЯТ РЕВЮТА НА PC ВЕРСИЯТА НА ФИФА!