Защото е демо затова не запаметява нищо.Имаше някви expanderi виж във www.fifax.netpeterx написа:На първо играене демото е много по-добро от миналогодишното. Ако и цялата игра е с такива подобрения, се очертава да бъде страхотна. Малко трудно се свиква с контролите, но не е голяма болка за умиране. Дано да може пак да се регулира трудността на вратарите, че тия са много лесни.
Сега един въпрос: ЗАЩО ПО ******ТЕ ИГРАТА НЕ МИ ЗАПАМЕТЯВА НАСТРОЙКИТЕ?!?
Всеки път трябва да се нагласям наново контролите и резолюцията. Да не говорим, че се губи и статистиката за изиграните мачове.![]()
Второ, има ли начин да се променя трудността на играта, както беше на миналото демо?
Иначе много ми хареса новото меню!
Как се оправи със запаметяването на контролите!?peterx написа:Оправих се със запаметяването на настройките, само че все още не иска да запаметява статистиките за изиграните мачове.
Както и да е, и без това скоро ще излиза пълната версия
Ето с това:Как се оправи със запаметяването на контролите!?
100% ще имаElMagico7 написа:Един въпрос : Защо няма коментатор и дали ще има на цялата игра ?
За това се подписвам с две ръце, крака и там каквото има. Копувате ли някакъв гейм аксесоар, купете logitech. Няма да си дадете парите на вятъра.peterx написа:Някой беше писал за геймпад - няма нужда да си купува PS, просто си вземи някой модел на Logitech (супер издържливи, много удобни, а и без да пипам никакви настройки всичко ми беше като на ФИФА 08).
+1ochko написа:За това се подписвам с две ръце, крака и там каквото има. Копувате ли някакъв гейм аксесоар, купете logitech. Няма да си дадете парите на вятъра.peterx написа:Някой беше писал за геймпад - няма нужда да си купува PS, просто си вземи някой модел на Logitech (супер издържливи, много удобни, а и без да пипам никакви настройки всичко ми беше като на ФИФА 08).