и това не ми е прецедент!
BaLkI написа:И така...стигнах до извода,че Батков наистина е голем олигофрен.Поне в играта,де!
Пожелавам ти го от сърце ! ! !НиКи написа:Въпреки това вярвам че ще успея да вляза поне в първите 6 и да играя в УЕФА, а защо не и в топ 4
Здравейvolov_fan написа:Здравейте!Аз съм нов казвам се Любо!Почнах с Волов като малко ги "надух
,но ми е малко тъпичко,за това сега ще почвам с ЛЕВСКИ!Като поиграя малко ще ви пиша
за сега
!
Андреа Русото ми е стар познайник от миналата кариера.Бях го взел в Левски и много ме радваше.Един съвет-в настройките го направи да разпределя топките към другите,защото поне при мен "финишинга" не му беше голям.Иначе всичко останало му е много добро,поне за Левски,а сигурно и за Уувърхямптън.kyynadd написа:Този мач с Фейнорд ме изуми.![]()
При мен дойде още един нов - Русото. Италиански малдежки национал, за 2 милиона, СТ. Продадох Елиът за толкова пари и взех него.
Ако говориш за оригиналния пач на СИ 8.0.1 няма да ти прецака сейфките,но като ги играеш няма да усетиш повечето от промените от пача.volov_fan написа:Искам да попитам ако реша да си сложа онези пачове трябва ли да си трия записите,защото ако трябва няма да ги слагам,но ако не трябва дърпам и слагам
!А ако трябва да се трият дали не може ли да ги преместя в друга папка и като инстална пачовете пак да ги върна :? Май не е тука мястото да питам, но сори
Ако става въпрос за лица, екипи, емблеми, скинове, бекграунди и тн не трябва. Слагаш ги и не ти прецаква кариерата.volov_fan написа:Искам да попитам ако реша да си сложа онези пачове трябва ли да си трия записите,защото ако трябва няма да ги слагам,но ако не трябва дърпам и слагам
!А ако трябва да се трият дали не може ли да ги преместя в друга папка и като инстална пачовете пак да ги върна :? Май не е тука мястото да питам, но сори