НиКи написа:лелеее тоя Митков има ли позиция на която да не играе ве :O . Иначе кажи какъв играч ти трябва мога да ти препоръчам някой който да се навие да дойде в "Б" група
едит: откъде си зел емблемите ?

Eмблемите са взети от ФМ България. Там има един пач който слага емблеми и екипи на Бг отборите.
Иначе ми трябва някакъв мултифонкционален играч, като Митков. Може да не е като него навсякъде да играе.

Аз намерих още един такъв от Вихър. Те го пуснаха но нещо не можахме да се договорим за договора.
Същото стана и с Митков. От Локо Стз го пускат, но като му предложа договор той отказва като казва "искам да остана в Локомотив". Какви ли не договори му предлагах, но неще.
Иначе сезона започна отлично за мен. Постигнах отлична победа над Калиакра в първия кръг. Имаше две момчета които се отличиха в мача. Единия е новия Даниел Георгиев за който преди бях писал че не е от нйа-добрите покупки но съм сбъркал. Игра перфектно, вкара гол, направи асистенция и с центриранията беше много точен. Отлична игра за него. След кръга получих въпроси от пресата "какво мисля за забавляващия се Георгиев". Мога спокойно да го обявя за трансферния удар (особенно след като Павлов се контузи). Другия добър играч в мача беше вратаря. Той е на 19 години но играе отлично. Беше обявян и за играч на мача.
В следващия кръг гостувах на Марица и мача завърши 0:0. Аз се радвам на този резултат защото Марица тотално надигра Сливен. За това от 4-4-2 преминах на 5-3-2 (контраатакуваща) като халфа посредата го изместих на атакуващ халф (ест. не оставих него а направих смяна) и така се получи нещо като 5-2-1-2. Това даде резултат и до края мача се успокои и взех ценната точка.
След всички неща които исписах за състава (ако въобще някой ги чете) мисля, че ще е хубаво да дам състава. Ето го:
Ето го и класирането след тези два мача:
Предстои дербито с Добруджа което ще е много интересно. Дано успея да победя.