Добри играчи

Всичко свързано с Football Manager 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Публикувай отговор
BaLkI

Re: Добри играчи

Мнение от BaLkI »

chonin написа:Искам да попитам хората като НиКи, които са стигнали доста напред, как се разви Даксон (Dakson) от Локо Пд? В момента след първия сезон Сао Пауло ми предпагат 1.2 милиона + 50%, но няма да го дам още :D
Искам да питам и за Йордан Милиев и Дани Кики..все перспективни, млади футболисти при мен..

Кви са тия цени е хора ? :rofl: Моя годишен бюджет е 377к..кой по-напред да си купя.. :rofl:
Еми Даксон и Милиев се развиха горе-долу добре при мен на старата ми сейфка!Даксон го бях взел при мене в Левски и беше страшен-в идеалния отбор на Европа беше по едно време.Продадох го на Коринтианс за 7 млн. евро,а по-късно го видях в Олимпик Лион докато играех срещу тях в групите на ШЛ.Същата година французите вдигнаха Купата на УЕФА...
Милиев не съм го взимал и нямам лични наблюдения върху него,но момчето мина през Цървена Звезда,а след това заигра за Борусия(Дортмунд) където струваше ок.10 млн...
chonin

Мнение от chonin »

Ооо, супер, значи ще се опитам да си ги запазя, щото сега Даксон, Въндев и Златковски (който стана голмайстор в първенството и бележи за националния отбор на Македония, а е на 20 год) искат да напускат. :(
Пробвах да привлека Kalle Makinen, Mikko Samusalo, Lauri Dalla Valle, Armon Ben-Naim и Krum Lovkov. За съжаление само последния прие. Много, много е трудно да привлечеш някой качествен футболист в отбор като Локомотив Пловдив. :(
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

MuSTaKa написа:Mdiegor, има. Huge вади няколко пъти повече играчи. :)
Аз я ползвам ако играя с по-малък клуб, защото така ми се отварят доста повече възможности за покупки, а и е по-добре в по-късните години, за да имаш повече регени.

http://files.filefront.com/panelsfmfrar ... einfo.html

Ето линк. Поставяш файла вместо оригиналния в (папката на играта)/data. След това при зареждане на нова игра имаш Huge :)

Иначе я имаше по дефоулт на по-старите мениджъри.
Много ти благодаря, Мустак! ;)
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Милиев в старата ми игра се развиваше невероятно. Аз исках да го взема, но се поколебах и ми ог отмъкнаха мисля че Хановер. Там стана стълб в защитата ми. Беше оценен с 5-6 звезди от скаута ми.
А с тези пари можеш да си купиш много играчи които за в бъдеще ще станат много добри. Зависи какви ти трябват. Ако ти трябва МС взимай Путило виж при мен какво прави. Също Ломски. Но тези момчета втория сезон може да са станали скъпи. Ето някои също добри които втория сезон не са толкова скъпи:
Yuvul Gogelman - DC, национал на Израел, около 10 000. Преди го бях взел и играеше много добре.
Oded Gavish - DC, национал на Израел.
Lehtovaara - GK, национал на Финландия. Първия сезон струва 7 000, втория може пак да е еветин но може някой да го е отмъкнал. В старта ми игра беше при резервите на Милан и струваше над 10 милиона.
Засега за тези се сещам, но има още много.
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Кажете добър нападател,който е под 2 000 000 млн БГ (!) лв
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Davidcho написа:Кажете добър нападател,който е под 2 000 000 млн БГ (!) лв
Omar Andrade, Branimir Kostadinov, Toto Tamuz, Jozy Altidore.
BaLkI

Мнение от BaLkI »

kyynadd написа:
Davidcho написа:Кажете добър нападател,който е под 2 000 000 млн БГ (!) лв
Omar Andrade, Branimir Kostadinov, Toto Tamuz, Jozy Altidore.
Bogdan Stancu,Patrick Lomski,Georgi Ivanov,Tommy Hoiland,мисля че и Andrea Russotto.
chonin

Мнение от chonin »

kyynadd написа:Милиев в старата ми игра се развиваше невероятно. Аз исках да го взема, но се поколебах и ми ог отмъкнаха мисля че Хановер. Там стана стълб в защитата ми. Беше оценен с 5-6 звезди от скаута ми.
А с тези пари можеш да си купиш много играчи които за в бъдеще ще станат много добри. Зависи какви ти трябват. Ако ти трябва МС взимай Путило виж при мен какво прави. Също Ломски. Но тези момчета втория сезон може да са станали скъпи. Ето някои също добри които втория сезон не са толкова скъпи:
Yuvul Gogelman - DC, национал на Израел, около 10 000. Преди го бях взел и играеше много добре.
Oded Gavish - DC, национал на Израел.
Lehtovaara - GK, национал на Финландия. Първия сезон струва 7 000, втория може пак да е еветин но може някой да го е отмъкнал. В старта ми игра беше при резервите на Милан и струваше над 10 милиона.
Засега за тези се сещам, но има още много.
Добри млади футболисти има. Отборите им приемат много ниски оферти, но самите играчи не искат да подписват в Локомотив :(.
Локмски и Лехтоваара са футболисти на Левски. Ломски и Гавиш също ми отказаха. Путило е прекалено скъп за мен (1.7 млн) Продадох Мартин Камбуров на Бешикташ(той отказа оферти на Спортинг и Ман Сити) само за 1.5 млн + 40%, но много ми трябваха парите от този трансфер.
Сега ми трябва нов AMC..предложенията ви са супер, но не искат да идват при мен. :(
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

chonin написа:Сега ми трябва нов AMC..предложенията ви са супер, но не искат да идват при мен. :(
Пробвай с Oswaldo Rodriguez ;) играе в мексиканския Америка и е сравнително евтин
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Търся някой добър AM до 2 милиона ако може давайте повече варианти че повечето добри неискат да идват при мене :@
BaLkI

Мнение от BaLkI »

CSKARA написа:Търся някой добър AM до 2 милиона ако може давайте повече варианти че повечето добри неискат да идват при мене :@
С кой отбор си?
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Много ви Благодаря @kyynaad and @BaLki
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

chonin написа: Добри млади футболисти има. Отборите им приемат много ниски оферти, но самите играчи не искат да подписват в Локомотив :(.
Локмски и Лехтоваара са футболисти на Левски. Ломски и Гавиш също ми отказаха. Путило е прекалено скъп за мен (1.7 млн) Продадох Мартин Камбуров на Бешикташ(той отказа оферти на Спортинг и Ман Сити) само за 1.5 млн + 40%, но много ми трябваха парите от този трансфер.
Сега ми трябва нов AMC..предложенията ви са супер, но не искат да идват при мен. :(
Добре. Значи по мои изчисления трябва да имаш към 2 милиона. За тези пари може да вземеш прекрасно АМС, въпросът е дали ще дойде при теб. Затова ти предлагам да предложиш на Георги Илиев от ЦСКА. Не ти го предлагам туко-така. При мен се представяше отлично първия полусезон. Имаше рейтинг 7.12, като се има предвид какъв ужасен полусезон беше. Има 9 асистенции. Сега вече е резерва, защото трудно се преборва с Путило, Вайналдум и Сосин, но е нормално. Затова пробвай да го вземеш. Отделно в старата ми игра също игра много добре. Ще ти излезе под 1 милион, гаранция.
Друг вариант е Божилов от Черноморец. При мен (в старата игра) беше определен за най-добър млад играч на сезона. Цената му скочи до 800 000, но мисля че при теб ще е по-евтин. Едвали ще има проблеми и да дойде.
В ЦСКА има и други двама много качествени играчи (за българското първенство). Това са Кабус и Маркиньос. Аз редовно ги продавам, защото градя нов отбор, но иначе съм гледал в други игри че не ги продават. Особенно добър е Маркиньс по качества. Може да пробваш да вземеш някой от тях. Пак няма да ти излязат над милион.
Имаше и един Мауро Алегре от Ботев, който на качества не е толкова добър (за мен, за теб мжое да е не знам как отбора ти). Много е евтин под 100 000, а във всеки мач срещу мен ме правеше луд. Също така е и млад, мисля че беше около 22-24 годишен.
До тук се опитах да ти помогна с българи, но едвали съм успял, защото ти сигурно ги познавам отлично. Мога да ти кажа и много чужденци, които не са толкова скъпи, само ми кажи колко заплата може да даваш за да знам.
ПС: Фогелман погледна ли го? Би ли се съгласил?
ПС 2: В старата ми игра бях привлякъл още един израелец, национал който също е много евтин и иска малка заплата. Казва се Asher Tubi (DR) и трябваше да бъде титуляр защото продадох Данчо Тодоров. Играеше сравнително добре, а е изключително млад на 19-20. Не знам как се развива занапред, но сигурно е отличен играч за А група. Всички израелци са такива (от националния).

Що се однася до CSKARA мога да му дам много добри АМ -та. Предполагам е с ЦСКА от ника му и проблема е в парите, затова ще ти кажа някои които искат по-малки заплати.
Antin Putilo AMC/MC - в началото на играта е 375 000. Изключително развитие. Просто погледни в темата "вашата кариера" какво прави при мен. Иска заплата от 1600
Anton Sosnin AMC/MC - взех до зимата за 800 000. В началото на играта да е към 500 000-600 000. Младежки национал на Русия. Също е много обещаващ. Оценен е с 7 звезди от скаутовете ми. Взима заплата 3000
Wijnaldum AMC RL - това момче е уникално. Следващия Зеедорф. В началото на играта е без пари, но не вярвам да го вземеш за по малко от 100 000. Изключително развитие, след време всеки гранд се бори за него.
Patrick Lomski AMC RL/ST - много добър финландец за в бъдеще. Важно е да го вземеш в началото защото после ще отиде при някой гранд. Взех го за 85 000. Също голям талант.
Laurri Dalla Valle - 16 годишен вундеркин. След време става безценен. Ако мислиш за бъдещето го вземи.
Малко от тези които искат повече заплата:
Mika Aaritalo AMC RL/ST - един от най-големите таланти в играта според мен. В началото на играта е около 300 000, но се почват наддавания за него и цената му отива над милион. Аз извадих късмет като го взех за милион. При приятели наддаванията са стигали до 5 милиона. Само като му видиш качествата няма да има смисъл да ми четеш поста. Само да кажа че иска заплата 5000-6000

Това са. Естествено има още много добри от които нямам големи наблюдения.
Дано съм помогнал и на двамата.
chonin

Мнение от chonin »

kyynadd написа:Добре. Значи по мои изчисления трябва да имаш към 2 милиона. За тези пари може да вземеш прекрасно АМС, въпросът е дали ще дойде при теб. Затова ти предлагам да предложиш на Георги Илиев от ЦСКА. Не ти го предлагам туко-така. При мен се представяше отлично първия полусезон. Имаше рейтинг 7.12, като се има предвид какъв ужасен полусезон беше. Има 9 асистенции. Сега вече е резерва, защото трудно се преборва с Путило, Вайналдум и Сосин, но е нормално. Затова пробвай да го вземеш. Отделно в старата ми игра също игра много добре. Ще ти излезе под 1 милион, гаранция.
Друг вариант е Божилов от Черноморец. При мен (в старата игра) беше определен за най-добър млад играч на сезона. Цената му скочи до 800 000, но мисля че при теб ще е по-евтин. Едвали ще има проблеми и да дойде.
В ЦСКА има и други двама много качествени играчи (за българското първенство). Това са Кабус и Маркиньос. Аз редовно ги продавам, защото градя нов отбор, но иначе съм гледал в други игри че не ги продават. Особенно добър е Маркиньс по качества. Може да пробваш да вземеш някой от тях. Пак няма да ти излязат над милион.
Имаше и един Мауро Алегре от Ботев, който на качества не е толкова добър (за мен, за теб мжое да е не знам как отбора ти). Много е евтин под 100 000, а във всеки мач срещу мен ме правеше луд. Също така е и млад, мисля че беше около 22-24 годишен.
До тук се опитах да ти помогна с българи, но едвали съм успял, защото ти сигурно ги познавам отлично. Мога да ти кажа и много чужденци, които не са толкова скъпи, само ми кажи колко заплата може да даваш за да знам.
ПС: Фогелман погледна ли го? Би ли се съгласил?
ПС 2: В старата ми игра бях привлякъл още един израелец, национал който също е много евтин и иска малка заплата. Казва се Asher Tubi (DR) и трябваше да бъде титуляр защото продадох Данчо Тодоров. Играеше сравнително добре, а е изключително млад на 19-20. Не знам как се развива занапред, но сигурно е отличен играч за А група. Всички израелци са такива (от националния).
Георги Божилов го бях взел, но се оказа пълен провал. Нещо не се вписа в състава ми и дори бе определен на 2ро място за най-разочароващи трансфери в "А" група през изминалия сезон. Сега го продадох на Берое за малко по-виска сума от тази за която го взех.
Сега, по съвет на НиКи, взех Даниел Младенов. Справя се много добре за сега. Ще видим дали ще помогне в Евротурнирите.
ancho

Мнение от ancho »

Както написа kyynadd по-горе Dalla Valle става безценен...В момента играя с Левски моята кариера,взех го и от контролите изиграни до момента измести Бардон и Тасевски от титулярното място...Дори сега съм пуснал Бардон в трансферната листа...Просто го купувай и не му мисли ;)
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Аз ще ви казвам кои играчи как се развиват при мен в Левски!

Lauri Dalla Valle АМ/FC - Най-младият титуляр,има 13 асистенций,той ми е плеймейкър - АБЕ ПРОСТО ГО ВЗИМАЙТЕ !

Branimir Kostadinov ST -Отново млад,21 гола засега,заместник на Валери (който отиде във Херенвен).

Asher Tubi DR -(kyynaad ми го препоръча) Много съм доволен,много добър защитник,той е DR,но аз го пускам като DL.

Mikko Sumusalo D/WB/AM L -По лявото той измести Йовов,много добре играе,млад е,15 мача има като титуляр,а 4 като резерва.

Georginio Wijnaldum AM RLC -Взех го за 500 000 лв,искат ми го за 5 000 000 лв от Тотнъм,Салцбург,Андерлехт,Манчестър Сити ( :O ).

Dimitar Iliev ST -Взех го от Локомотив Пловдив за 450 000 лв през Януари,има един гол (шедьовър с/у Славия) ,много добър нападател,играе във България до 21 години.

Това е засега,тези играчи са ми най-добрите просто :) Дано съм ви бил полезен :)
Изображение

Изображение

Изображение
ancho

Мнение от ancho »

Оууу браво,че си взел Димитър Илиев :) Много е добър :) Бях го купил в предишния сейф и се справяше чудесно,но сега просто съм фул от играчи и за момента не ми трябва :p Аз ти препоръчвам да си вземеш Patrick Lomski също многооо добър футболист ;) А да те питам ти продал ли си Ники Димитров?
Davidcho

Мнение от Davidcho »

ancho написа:Оууу браво,че си взел Димитър Илиев :) Много е добър :) Бях го купил в предишния сейф и се справяше чудесно,но сега просто съм фул от играчи и за момента не ми трябва :p Аз ти препоръчвам да си вземеш Patrick Lomski също многооо добър футболист ;) А да те питам ти продал ли си Ники Димитров?
Ломски сега е във Ливърпул ( :o ) и е 12 500 000 лв. Ники не съм,но мисля да го давам :S

ЕДИТ:виж си ЛС-то
Изображение

Изображение

Изображение
ancho

Мнение от ancho »

Ами незнам кой сезон си...Ако си го взел по-рано си щял да разбереш защо сега е в Пуул ]:) Иначе по-добре продай Йовов ;) Ники го остави ;)
BaLkI

Мнение от BaLkI »

ancho написа:Ами незнам кой сезон си...Ако си го взел по-рано си щял да разбереш защо сега е в Пуул ]:) Иначе по-добре продай Йовов ;) Ники го остави ;)
Дам,аз продадох Йовов и Телкийски още през първия зимен трансферен прозорец и като ляв е десен външен халф съм оставил Ники Димитров и Лъчо Балтанов,като и двамата са просто страхотни.От опит знам обаче,че още в края на втория сезон Сашо Киров,който също е от юношите на Левски,става страхотно АМЛ,така че,за тези,които играят с Левски,тази сезона на терена е подсигорена ,без да дадат дори стотинка за нови поълнения! :happy:
Публикувай отговор

Обратно към “Football Manager 2008”