chonin написа:
Добри млади футболисти има. Отборите им приемат много ниски оферти, но самите играчи не искат да подписват в Локомотив

.
Локмски и Лехтоваара са футболисти на Левски. Ломски и Гавиш също ми отказаха. Путило е прекалено скъп за мен (1.7 млн) Продадох Мартин Камбуров на Бешикташ(той отказа оферти на Спортинг и Ман Сити) само за 1.5 млн + 40%, но много ми трябваха парите от този трансфер.
Сега ми трябва нов AMC..предложенията ви са супер, но не искат да идват при мен.

Добре. Значи по мои изчисления трябва да имаш към 2 милиона. За тези пари може да вземеш прекрасно АМС, въпросът е дали ще дойде при теб. Затова ти предлагам да предложиш на Георги Илиев от ЦСКА. Не ти го предлагам туко-така. При мен се представяше отлично първия полусезон. Имаше рейтинг 7.12, като се има предвид какъв ужасен полусезон беше. Има 9 асистенции. Сега вече е резерва, защото трудно се преборва с Путило, Вайналдум и Сосин, но е нормално. Затова пробвай да го вземеш. Отделно в старата ми игра също игра много добре. Ще ти излезе под 1 милион, гаранция.
Друг вариант е Божилов от Черноморец. При мен (в старата игра) беше определен за най-добър млад играч на сезона. Цената му скочи до 800 000, но мисля че при теб ще е по-евтин. Едвали ще има проблеми и да дойде.
В ЦСКА има и други двама много качествени играчи (за българското първенство). Това са Кабус и Маркиньос. Аз редовно ги продавам, защото градя нов отбор, но иначе съм гледал в други игри че не ги продават. Особенно добър е Маркиньс по качества. Може да пробваш да вземеш някой от тях. Пак няма да ти излязат над милион.
Имаше и един Мауро Алегре от Ботев, който на качества не е толкова добър (за мен, за теб мжое да е не знам как отбора ти). Много е евтин под 100 000, а във всеки мач срещу мен ме правеше луд. Също така е и млад, мисля че беше около 22-24 годишен.
До тук се опитах да ти помогна с българи, но едвали съм успял, защото ти сигурно ги познавам отлично. Мога да ти кажа и много чужденци, които не са толкова скъпи, само ми кажи колко заплата може да даваш за да знам.
ПС: Фогелман погледна ли го? Би ли се съгласил?
ПС 2: В старата ми игра бях привлякъл още един израелец, национал който също е много евтин и иска малка заплата. Казва се Asher Tubi (DR) и трябваше да бъде титуляр защото продадох Данчо Тодоров. Играеше сравнително добре, а е изключително млад на 19-20. Не знам как се развива занапред, но сигурно е отличен играч за А група. Всички израелци са такива (от националния).
Що се однася до CSKARA мога да му дам много добри АМ -та. Предполагам е с ЦСКА от ника му и проблема е в парите, затова ще ти кажа някои които искат по-малки заплати.
Antin Putilo AMC/MC - в началото на играта е 375 000. Изключително развитие. Просто погледни в темата "вашата кариера" какво прави при мен. Иска заплата от 1600
Anton Sosnin AMC/MC - взех до зимата за 800 000. В началото на играта да е към 500 000-600 000. Младежки национал на Русия. Също е много обещаващ. Оценен е с 7 звезди от скаутовете ми. Взима заплата 3000
Wijnaldum AMC RL - това момче е уникално. Следващия Зеедорф. В началото на играта е без пари, но не вярвам да го вземеш за по малко от 100 000. Изключително развитие, след време всеки гранд се бори за него.
Patrick Lomski AMC RL/ST - много добър финландец за в бъдеще. Важно е да го вземеш в началото защото после ще отиде при някой гранд. Взех го за 85 000. Също голям талант.
Laurri Dalla Valle - 16 годишен вундеркин. След време става безценен. Ако мислиш за бъдещето го вземи.
Малко от тези които искат повече заплата:
Mika Aaritalo AMC RL/ST - един от най-големите таланти в играта според мен. В началото на играта е около 300 000, но се почват наддавания за него и цената му отива над милион. Аз извадих късмет като го взех за милион. При приятели наддаванията са стигали до 5 милиона. Само като му видиш качествата няма да има смисъл да ми четеш поста. Само да кажа че иска заплата 5000-6000
Това са. Естествено има още много добри от които нямам големи наблюдения.
Дано съм помогнал и на двамата.