Въпроси и отговори
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Re: Въпроси и отговори
Как да си намеря нови помощници и нов лекар, че тея сега са ми ЖТ ?
-
Zdraveite
1.izvinqvaite 4e pi6a na latinica ama FlexTypa se pree*a
2.@chonin za da namerish pomoshtnik i lekar i ot toz sort,vlizash v Transfers --- Filter --- Staff . Tova e
2.@chonin za da namerish pomoshtnik i lekar i ot toz sort,vlizash v Transfers --- Filter --- Staff . Tova e

Davidcho написа:Zdraveite
Мерси, ама няма никъв избор..хаха. Ще проверявам по-често за нещо качествено..

-
Оправих си ФлексТайпа.Сега и аз имам въпрос:
Може да е лесен за откриване,но не знам.
От къде мога да вида на кои играчи й изтичат контрактите ?

-
Да,то нищо не се получава,по -добре пробвай като влезеш във някой отбор и дай на Staffchonin написа:Davidcho написа:Zdraveite
Мерси, ама няма никъв избор..хаха. Ще проверявам по-често за нещо качествено..

В профила на играча си пише....Davidcho написа:Оправих си ФлексТайпа.Сега и аз имам въпрос:
-
То е ясно,ама искам да вида всички,а не да гледам всеки играчBaLkI написа:В профила на играча си пише....Davidcho написа:Оправих си ФлексТайпа.Сега и аз имам въпрос:

НЯКОЙ ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ЛИ ?

-
- BFL Team™
Отиваш на transfer center--->search--->staff. Даваш на filter горе в ляво и си задаваш каквито параметри искаш да притежава треньора и то почва да ти търси.chonin написа:Как да си намеря нови помощници и нов лекар, че тея сега са ми ЖТ ?
ПС: В Локо Пд има един невероятен треньор. Терзийски. Мъчих се да дойде в ЦСКА но все не иска. Има невероятни качества. Провери дали е при теб.
-
- Обратна връзка:
преди началото на сезона ти ги показваDavidcho написа:То е ясно,ама искам да вида всички,а не да гледам всеки играчBaLkI написа:В профила на играча си пише....Davidcho написа:Оправих си ФлексТайпа.Сега и аз имам въпрос:
НЯКОЙ ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ЛИ ?

-
@kanapat за моя отбор ги показват,аз искам на другите отбори да вида
,за да мога да си взема някой на свободен агент

-
- Обратна връзка:
аа ми отиваш на Search, Filter и търсиш със изтекли договориDavidcho написа:@kanapat за моя отбор ги показват,аз искам на другите отбори да вида,за да мога да си взема някой на свободен агент

-
apfff... Вярно,че беше така.kanapat написа:аа ми отиваш на Search, Filter и търсиш със изтекли договориDavidcho написа:@kanapat за моя отбор ги показват,аз искам на другите отбори да вида,за да мога да си взема някой на свободен агент
Иначе Благодаря

В transfer center нещо никъде не намирам searchkyynadd написа:Отиваш на transfer center--->search--->staff. Даваш на filter горе в ляво и си задаваш каквито параметри искаш да притежава треньора и то почва да ти търси.chonin написа:Как да си намеря нови помощници и нов лекар, че тея сега са ми ЖТ ?
ПС: В Локо Пд има един невероятен треньор. Терзийски. Мъчих се да дойде в ЦСКА но все не иска. Има невероятни качества. Провери дали е при теб.

А Терзийски е при мен. Фитнес треньор. Търся си Assistent Manager.

Моят въпрос е как да вдигам Кондицията на играчите,че изиграх доста приятелски срещи преди началото на сезона и сега им е на по 70-75%
-
ами с почивки, друг начин нямаancho написа:Моят въпрос е как да вдигам Кондицията на играчите,че изиграх доста приятелски срещи преди началото на сезона и сега им е на по 70-75%
-
-
- BFL Team™
За огромна моя жалост не.xpl0de написа:Мога ли да си пусна да играя В група???
-
- Обратна връзка:
не можеш обаче с едитора можеш да слагаш отбори от В група вместо някой от А или Бxpl0de написа:Мога ли да си пусна да играя В група???

1.Чисто и просто има два вариант за набиране на асистенти, лекари и прочее. Първият вариант е на основното меню вдясно (или вляво) давате Jobs и избирате долу вдясно (или вляво) да пуснете обява. Вторият вариант е да дадете Player Search и след това да забележете, че над него на менюто вдясно (вляво) има и вариант Staff Search 
2. Кондицията на играчите след всеки предсезонен мач пада доста, тъй като им липсва игрова практика (lacking match practice), като това го пише в профила на играча обикновено
3. Изтичащите контракти се гледат от Squad и след това изберете Filter и дадете отметка на най-долния вариант (това по памет, защото забравих как е точното наименование).
Ако имате други въпроси, питайте

2. Кондицията на играчите след всеки предсезонен мач пада доста, тъй като им липсва игрова практика (lacking match practice), като това го пише в профила на играча обикновено

3. Изтичащите контракти се гледат от Squad и след това изберете Filter и дадете отметка на най-долния вариант (това по памет, защото забравих как е точното наименование).
Ако имате други въпроси, питайте

-
- BFL Team™
Аз имам един. Има ли някакъв начин играч да получи работна виза за Англия. Вече отправих оферти към Путило, Соснин, Малул и Кахиас, но всичките не получават визи. Някога въобще някой ще получи ли? Има ли значение че отбора не е от премиършип?